1 090 Ft

Hasonló elérhető termékek

I. Mage - Varázs I.

Bioenergetic Kft., 2000200 oldalISBN: 9638120975

Részletes leírás »
1 090 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Az író egy kórház allopata igazgató főorvosa és az ő asszisztensnőjeként dolgozó orvosnő közötti konfliktust alakítja izgalmas történetté. Az orvosnő különös többletérzékszervvel született. Nem racionális laboratóriumi vizsgálatokkal, hanem intuíciójával érez rá a páciensek diagnózisára és bántalmaik gyógymódjára. Egyéni módszere közelebb áll az emberiséggel egyidős homeopátiához, noha attól is eltér bizonyos esetekben. A racionális, szigorúan laboratóriumi eszközökkel dolgozó igazgató főorvos és fiatal, szintén erős egyéniségű asszisztensnője között komoly ütközések alakulnak ki, főleg azért, mert a kóresetek gyógyításában ő a sikeresebb...
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
92517
Gyártó
Bioenergetic Kiadó
Garancia
nincs

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!