Hogyan tudok hitelt igényelni, mi a menete?

Hiteligénylésed online áruházunkban és szakülzeteinkben egyaránt elkezdheted az éppen aktuális hitelkostrukciók alapján.

 

Amennyiben személyesen szeretnéd igényelni, úgy rendelésed leadhatod online áruházunkban, ahol a rendelési folyamat során az átvételi módot kérd szaküzletben történő átvétellel, fizetési lehetőségként pedig a készpénz, a bankkártya vagy az áruhitel módot válaszd. Amint a termék elérhető lesz az üzletben (akár azonnal) már mehetsz is érte, értékesítőinknek pedig jelezd, hogy hitelre vásárolnál. Az ügyintézési idő akár 30-40 perc is lehet, így kérjük, hogy időben érkezz! Természetesen előzetes online rendelés nélkül is vásárolhatsz, de ebben az esetben a készlet nem garantált. Bármelyiket is válaszd, ne felejtesd otthon a szükséges dokumentumokat!

Abban az esetben, ha otthonról szeretnéd igényelni, úgy rendelésed online áruházunkban adhatod le, ahol a rendelési folyamat során az átvételi módok közül (a termék jellemzőinek megfelelően) bármelyiket választhatod, fizetési lehetőségként pedig jelöld az online hitel módot! A rendelés véglegesítését követően elektronikus formában kapod meg az igényléshez szükséges dokumentumokat, melyeket postai úton kell visszajuttatnod részünkre (személyes ügyintézésre nincs lehetőség). Ennek feldolgozását követően, pozitív hitelbírálat után a terméket kiküldjük az általad választott módon. Az átfutási időt a hiánytalan dokumentumok biztosítása, a termék elérhetősége is befolyásolhatja!

További részletekért kattints ide!

 

 

155 emberből 135 találta hasznosnak

A kategória további kérdései