Hogyan vásárolhatok szaküzletben?

Országszerte 17 szaküzletünkben várunk, ahol átveheted, kifizetheted online áruházunkban leadott, de szaküzletben történő átvételre kért rendelésedet, ugyanakkor lehetősége nyílik arra is, hogy akár előzetes rendelés nélkül, személyesen válogass az adott üzletben raktáron lévő termékek közül!

Online leadott rendelés esetén biztosíthatod, hogy a rendelés átvételekor garantáltan félre legyen téve számodra minden egyes termék, így élvezve a gyorsabb kiszolgálás lehetőségét. (Amennyiben a rendelés tétele az adott üzlet készletén található, erről e-mail és SMS értesítést is küldünk számodra.)

Abban az esetben, ha a megvásárolni kívánt termék(ek) készletével az üzlet nem rendelkezik, szaküzletben, személyesen történő vásárlás esetén az adott üzlet raktárkészletéről vásárolhatsz vagy adhatsz le rendelést. Felhívjuk figyelmed, hogy a termék adatlapján látható "RAKTÁRON" jelölés percről percre változhat!

Milyen fizetési módot választhatok?
Rendelésed kiegyenlítheted készpénzben, bankkártyával, használhatod Ajándékkártyánkat, igényelhetsz áruhitelt és fizethetsz a nálunk beváltható utalványokkal (Sodexo, Ticket Compliments,Ticket Service és az Erzsébet utalványok), továbbá online leadott rendelésed folyamán különféle webes platformokon (online bankkártyával, Barion rendszerén keresztül, esetleg átutalással) is intézheted vásárlásodat az Online Hitellehetőség mellett.

248 emberből 212 találta hasznosnak

A kategória további kérdései