Hitelt szeretnék felvenni, hogyan tudom megtenni?

Áruhitel igénylésére szaküzleteinkben és online áruházunkban egyaránt lehetőséged van.

Szaküzletben történő igénylés esetén nincs más teendőd, mint a kérelemhez szükséges dokumentumokkal ellátogatni szaküzletünkbe, ahol hitelügyintéző kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre. Fontos, hogy ebben az esetben az üzletbe mindenképpen zárás előtt legalább 1 órával érkezz, hiszen az ügyintézési idő 30-40 percig is elhúzódhat, továbbá mások is veled egyidőben érkezhetnek, így kollégáink érkezési sorrendben dolgozzák fel az igényeket, nyitvatartási időn belül.

Online áruházunkban történő igénylés esetén 0-24 dönthetsz a hitellel történő vásárlás mellett. Nincs más teendőd, mint a vásárlás során a fizetési lehetőségeknél az online hiteligénylés fizetési módot kiválasztod, majd véglegesíted a megrendelést, melyet a feldolgozást követően elektronikus formában visszigazolunk az e-mail címedre. A szükséges dokumentumokat kitöltve, az egyéb papírokkal együtt kell visszaküldened postai úton kell visszajuttatnod a Cetelem Bank részére, mely bank elérhetőségeit a sikeres hitelbírálatot követő e-mailben kapod meg.

Ennek feldolgozását követően, a bank elindítja az azonosítási folyamatot. A sikeres azonosítást követően az Extreme Digital megkapja a zöld lámpát és márküldjük is az általad választott terméket, az általad választott átvételi mód szerint. Az átfutási időt a hiánytalan dokumentumok biztosítása, a termék elérhetősége is befolyásolhatja!

 

102 emberből 76 találta hasznosnak

A kategória további kérdései