Pick Pack Pontra rendelnék, mit kell tudnom róla?

A Pick Pack Pontokra rendelt csomagok súlya maximálisan 5 kg, méretük egyenként maximum 50 x 50 x 50 cm lehet. Így nagyobb termékek, például televíziók vagy háztartási nagygépek átvételére sajnos ott nincs lehetőség.

Minden bruttó 10 000 Ft feletti megrendelést ingyenesen átvehetsz szerződött átvételi pontjainkon. A bruttó 10 000 Ft alatti rendelések kiszállításának díja egységesen bruttó 490 Ft, amelyet a megrendeléshez tartozó számlán külön tételként rögzítünk. 

Átvételkor a helyszínen, készpénzzel, illetve bankkártyával is tudsz fizetni, maga az átvétel pedig igen egyszerű és rugalmas. Csak az átvételéhez szükséges csomagszámodra és egy személyazonosságot igazoló okmányra (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) lesz szükséged. Ha nem tudsz személyesen elmenni megrendelésedért, akkor - két tanú aláírásával és a megrendelés adataival is ellátott - meghatalmazást kell bemutatnia annak, akit megbízol az átvétellel. 

Kérjük, hogy a csomagot az átvételt követően, még a boltos jelenlétében ellenőrizd le!
A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány- vagy sérülés ténye a boltos jelenlétében, jegyzőkönyv formájában kerül rögzítésre!

Tovább részleteket ide kattintva olvashatsz, Pick Pack Pont keresőt pedig itt találsz.

42 emberből 35 találta hasznosnak

A kategória további kérdései