Pick Pack Pontra rendelnék, mit kell tudnom róla?

A Pick Pack Pontokra rendelt csomagok súlya maximálisan 20 kg, méretük egyenként maximum 50 x 50 x 50 cm lehet. Nagyméretű csomagok erre az átvételi pontra nem rendelhetők.

A bruttó 15 000 Ft feletti megrendelést ingyenesen átvehetsz szerződött átvételi pontjainkon. A bruttó 15 000 Ft vagy ez alatti rendelések kiszállításának díja egységesen bruttó 790 Ft, amelyet a megrendeléshez tartozó számlán külön tételként rögzítünk. 

Átvételkor a helyszínen, készpénzzel, illetve bankkártyával is tudsz fizetni, maga az átvétel pedig igen egyszerű és rugalmas. Csak az átvételéhez szükséges csomagszámodra és egy személyazonosságot igazoló okmányra (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) lesz szükséged. Ha nem tudsz személyesen elmenni megrendelésedért, akkor - két tanú aláírásával és a megrendelés adataival is ellátott - meghatalmazást kell bemutatnia annak, akit megbízol az átvétellel. 

Kérjük, hogy a csomagot az átvételt követően, még a boltos jelenlétében ellenőrizd le!
A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány- vagy sérülés ténye a boltos jelenlétében, jegyzőkönyv formájában kerül rögzítésre!

Tovább részleteket ide kattintva olvashatsz, Pick Pack Pont keresőt pedig itt találsz.

56 emberből 44 találta hasznosnak

A kategória további kérdései