Posta hivatalba, PostaPontra, Posta csomagautomatába rendelnék, mit kell tudnom róla?

A PostaPont hálózat egy új, kényelmes, országszerte több mint 2700 helyen hozzáférhető csomagátvételi mód, amely több mint 2550 postából, 125 MOL kútból, 115 Coop PostaPontból és 50 csomagautomatából áll.

A szállítás díja értékhatártól függetlenül egységesen bruttó 390 Ft, amelyet a megrendeléshez tartozó számlán külön tételként rögzítünk.

Nagyméretű csomagok erre az átvételi pontra nem rendelhetők.

Milyen terméket rendelhetek postán történő átvétellel?

A postákra rendelt csomagok súlya maximálisan 30 kg lehet, a csomag legkisebb oldalának mérete maximum 12x17,5 cm, leghosszabb kiterjedésbeli mérete maximum 200 cm lehet, illetve a három kiterjedésbeli mérete (hosszúság + szélesség + magasság) együttesen nem haladhatja meg a 300 cm-t. Így nagyobb termékek, például televíziók vagy háztartási nagygépek átvételére sajnos ott nincs lehetőség. Ha átvételkor szeretnél fizetni, akkor készpénzzel, valamint a megfelelő informatikai ellátottsággal rendelkező postákon bankkártyával is fizethetsz, illetve az online rendelési folyamat során lehetőséged van online fizetési módjainkkal is kiegyenlíteni a vételárat.

A csomagod átvételéről a Posta csapata e-mail vagy SMS értesítést küld, mely értesítéstől számítva 5 napod áll rendelkezésre a csomag átvételére.

A küldemény átvételekor az arra való jogosultságot igazolni kell személyazonosságot igazoló dokumentummal (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) vagy megfelelő, 2 tanúval igazolt meghatalmazással.

Milyen terméket rendelhetek PostaPont csomagautomatában történő átvétellel?

A postákra rendelt csomagok súlya maximálisan 20 kg, a csomag maximális mérete 50x31x35 cm lehet, így nagyobb termékek, például televíziók vagy háztartási nagygépek átvételére sajnos ott nincs lehetőség. Az átvételről SMS-ben kapsz értesítést és az értesítéstől számítva 2 munkanap áll rendelkezésedre, hogy átvedd a csomagot. Helyszíni fizetésre kizárólag bankkártyával van lehetőség, de az online rendelési folyamat során lehetőséged van online fizetési módjainkkal is kiegyenlíteni a vételárat.

Milyen terméket rendelhetek MOL - Coop PostaPonton  történő átvétellel?

A MOL - Coop PostaPontokra rendelt csomagok súlya maximálisan 20 kg lehet, legkisebb oldalának mérete maximum 12x17,5 cm, leghosszabb kiterjedésbeli mérete maximum 200 cm lehet, illetve a három kiterjedésbeli mérete (hosszúság + szélesség + magasság) együttesen nem haladhatja meg a 300 cm-t., így nagyobb termékek, például televíziók vagy háztartási nagygépek átvételére sajnos ott nincs lehetőség. Az átvételről SMS-ben kapsz értesítést és az értesítéstől számítva 5 munkanap áll rendelkezésedre, hogy átvedd a csomagot. Helyszíni fizetésre készpénzzel és bankkártyával van lehetőség, de az online rendelési folyamat során lehetőséged van online fizetési módjainkkal is kiegyenlíteni a vételárat.

A PostaPontokról bővebb információt ide kattintva olvashatsz.

49 emberből 28 találta hasznosnak

A kategória további kérdései