Posta hivatalba, PostaPontra, Posta csomagautomatába rendelnék, mit kell tudnom róla?

A PostaPont hálózat egy új, kényelmes, országszerte több mint 2700 helyen hozzáférhető csomagátvételi mód, amely több mint 2550 postából, 125 MOL kútból, 115 Coop PostaPontból és 50 csomagautomatából áll.

Az átvételi pontokra szállítás mindenkori díjszabasát ide kattintva tekintheted meg.

 Nagyméretű csomagok erre az átvételi pontra nem rendelhetők.

Milyen terméket rendelhetek postán történő átvétellel?

A postákra rendelt csomagok súlya maximálisan 30 kg lehet, a csomag legkisebb oldalának mérete maximum 12x17,5 cm, leghosszabb kiterjedésbeli mérete maximum 200 cm lehet, illetve a három kiterjedésbeli mérete (hosszúság + szélesség + magasság) együttesen nem haladhatja meg a 300 cm-t. Így nagyobb termékek, például televíziók vagy háztartási nagygépek átvételére sajnos ott nincs lehetőség. Ha átvételkor szeretnél fizetni, akkor készpénzzel, valamint a megfelelő informatikai ellátottsággal rendelkező postákon bankkártyával is fizethetsz, illetve az online rendelési folyamat során lehetőséged van online fizetési módjainkkal is kiegyenlíteni a vételárat.

A csomagod átvételéről a Posta csapata e-mail vagy SMS értesítést küld, mely értesítéstől számítva 5 napod áll rendelkezésre a csomag átvételére.

A küldemény átvételekor az arra való jogosultságot igazolni kell személyazonosságot igazoló dokumentummal (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) vagy megfelelő, 2 tanúval igazolt meghatalmazással.

Milyen terméket rendelhetek PostaPont csomagautomatában történő átvétellel?

A postákra rendelt csomagok súlya maximálisan 20 kg, a csomag maximális mérete 50x31x35 cm lehet, így nagyobb termékek, például televíziók vagy háztartási nagygépek átvételére sajnos ott nincs lehetőség. Az átvételről SMS-ben kapsz értesítést és az értesítéstől számítva 2 munkanap áll rendelkezésedre, hogy átvedd a csomagot. Helyszíni fizetésre kizárólag bankkártyával van lehetőség, de az online rendelési folyamat során lehetőséged van online fizetési módjainkkal is kiegyenlíteni a vételárat.

Milyen terméket rendelhetek MOL - Coop PostaPonton  történő átvétellel?

A MOL - Coop PostaPontokra rendelt csomagok súlya maximálisan 20 kg lehet, legkisebb oldalának mérete maximum 12x17,5 cm, leghosszabb kiterjedésbeli mérete maximum 200 cm lehet, illetve a három kiterjedésbeli mérete (hosszúság + szélesség + magasság) együttesen nem haladhatja meg a 300 cm-t., így nagyobb termékek, például televíziók vagy háztartási nagygépek átvételére sajnos ott nincs lehetőség. Az átvételről SMS-ben kapsz értesítést és az értesítéstől számítva 5 munkanap áll rendelkezésedre, hogy átvedd a csomagot. Helyszíni fizetésre készpénzzel és bankkártyával van lehetőség, de az online rendelési folyamat során lehetőséged van online fizetési módjainkkal is kiegyenlíteni a vételárat.

A PostaPontokról bővebb információt ide kattintva olvashatsz.

51 emberből 29 találta hasznosnak

A kategória további kérdései