Árgarancia

Hogy mindig a kedvezőbb áron juss hozzá!

 

Zavar, hogy folyamatosan változik egy termék ára és nem tudod melyik a legkedvezőbb időpont a vásárlásra? Megkönnyítjük a dolgod, mert nálunk mindig a kedvezőbb áron juthatsz hozzá kiszemelt termékhez. 

 

MIT BIZTOSÍT AZ ÁRGARANCIA?

A jó árak mellé garantáljuk, hogy ha a termék megrendelése és számla kiállítása között a termék fogyasztói ára csökkenne, úgy az ebből származó előnyt teljes egészében Te élvezheted, hiszen az alacsonyabb összegért juthatsz hozzá a kiszemelt termékhez! Áruhitellel történő vásárlás alkalmával, vagy online fizetési eszközzel történő fizetés kezdeményezésekor, az elektronikus fizetési értesítő kiküldése és a termék számlázása közti időszakban bekövetkezett árcsökkenés esetén nem áll módunkban pénzt visszatéríteni.

A Black Friday akció időtartama alatt az árgarancia szolgáltatásunkat nem áll módunkban teljesíteni. A Black Friday-ban részt vevő akciók csak és kizárólag az akció napján leadott rendelésekre vonatkoznak. A korábban leadott (Black Friday előtt) rendelésekre az árkompenzáció lehetősége kizárt.

 

KI VEHETI IGÉNYBE ÁRGARANCIA SZOLGÁLTATÁSUNKAT?

Szolgáltatásunkat minden vásárlónk igénybe veheti.

 

MIT KELL TENNI AZ ÁRGARANCIA ÉRVÉNYESÍTÉSÉHEZ?

Nincsen további teendőd, mert a megrendeléskor automatikusan biztosítjuk számodra a szolgáltatást.

 

 

467 emberből 399 találta hasznosnak

Kapcsolódó kérdések:

 

Szaküzletek  nyitva tartása,  információk