szolgáltatás

Átvételi módok

Hogy juthatsz hozzá a megvásárolt termékhez?

 
Szállítási díjaink:15 001 Ft alatt15 001 Ft-tól
 

Átvétel szaküzletben

Átvétel kiszállítással

Átvétel szaküzletben

Átvétel kiszállítással

Normál csomag

INGYENES!

790 Ft

INGYENES!

INGYENES!

Nagyméretű csomag°

INGYENES!

3 490 Ft

INGYENES!

3 490 Ft

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL SZAKÜZLETEINKBEN – INGYENES!

Megrendelésed díjmentesen, értékhatártól függetlenül átveheted 16 budapesti és vidéki szaküzletünk bármelyikében.

Fizetési módok: fizetés készpénzben, banki átutalás, bankkártyás fizetés, Barion használat, áruhitel, Extreme Digital ajándékkártya, utalványok

Fizetés a helyszínen: fizetés készpénzben, bankkártyás fizetés, áruhitel, Extreme Digital ajándékkártya, utalványok (az utánvét kezelési költséget, ennél az átvételi módnál, elengedjük.)

Tudj meg többet

 

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

A bruttó 15 000 Ft feletti normál méretű megrendelést ingyenesen szállítunk házhoz az ország területén szerződött futárszolgálataink segítségével. A bruttó 15 000 Ft vagy ez alatti rendelések kiszállításának díja (amennyiben nem nagyméretű csomag) bruttó 790 Ft.

A nagyméretű csomagok° kiszállítási díja értékhatártól függetlenül egységesen bruttó 3 490 Ft.

Nagyméretű csomagnak° minősül minden háztartási nagygép (hűtőszekrény, mosógép, mosogatógép, tűzhely, beépíthető eszközök, szárítógépek), bútor, kerti bútor, fitnesz gép, kerékpár, klíma berendezés, valamint minden olyan termék, melynek súlya vagy mérete a 31 kg-ot vagy 160 cm-t bármely irányban meghaladja.

Fizetési módok: fizetés készpénzben, banki átutalás, Barion használat, online hitel, Extreme Digital ajándékkártya

Fizetés a helyszínen: a futárnál csak készpénzes fizetésre van lehetőség, az utánvét kezelési költség bruttó 390 Ft (Bővebben).

Tudj meg többet

 

FOXPOST TERMINÁL - INGYEN VISSZÜK 15 000 FT FELETT!

A bruttó 15 000 Ft feletti megrendelésed díjmentesen átveheted az ország különböző pontjain megtalálható Foxpost terminálon! A bruttó 15 000 Ft vagy ez alatti rendelések kiszállításának díja egységesen bruttó 790 Ft.

Fizetési módok: banki átutalás, bankkártyás fizetés, Barion használat, Extreme Digital ajándékkártya

Fizetés a helyszínen: a terminálnál csak bankkártyás fizetésre van lehetőség (az utánvét kezelési költséget, ennél az átvételi módnál, elengedjük.)

Tudj meg többet

 

PICK PACK PONT - INGYEN VISSZÜK 15 000 FT FELETT!

 

A bruttó 15 000 Ft feletti megrendelésed díjmentesen átveheted az ország 240 városában található 700 Pick Pack Pont bármelyikén! A bruttó 15 000 Ft vagy ez alatti rendelések kiszállításának díja egységesen bruttó 790 Ft.

Fizetési módok: fizetés készpénzben, banki átutalás, bankkártyás fizetés, Barion használat, Extreme Digital ajándékkártya

Fizetés a helyszínen: az átvevőpontokon csak készpénzes és bankkártyás fizetésre van lehetőség (az utánvét kezelési költséget, ennél az átvételi módnál, elengedjük.)

Tudj meg többet

 

POSTAPONT - INGYEN VISSZÜK 15 000 FT FELETT!

A bruttó 15 000 Ft feletti megrendelésed díjmentesen átveheted országszerte több mint 2550 postán, 125 MOL kúton, 115 Coop PostaPonton és 50 Csomagautomatából! A bruttó 15 000 Ft vagy ez alatti rendelések kiszállításának díja egységesen bruttó 790 Ft.

Fizetési módok: banki átutalás, bankkártyás fizetés, Barion használat, Extreme Digital ajándékkártya, egyes PostaPontokon történő fizetés esetén készpénz

Fizetés a helyszínen: Csomagautomatánál csak bankkártyás fizetésre van lehetőség, MOL- COOP Postapontokon és postákon készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz (az utánvét kezelési költséget, ennél az átvételi módnál, elengedjük.)

Tudj meg többet

 

EXPRESSZ KISZÁLLÍTÁS AKÁR 4 ÓRÁN BELÜL!

Ha nagyon sürgős, hogy megérkezzen Hozzád a kiválasztott termék, válaszd az Expressz szállítás szolgáltatásunkat! Rendeld meg a terméket munkanapokon 9:00 és 17:00 óra között és már 240 percen belül kézhez is kaphatod.

Fizetési módok: fizetés készpénzben, banki átutalás, Barion használat, Extreme Digital ajándékkártya

Fizetés a helyszínen: a futárnál csak készpénzes fizetésre van lehetőség, az utánvét kezelési költség bruttó 390 Ft (Bővebben). 

Tudj meg többet


 

 

 

823 emberből 742 találta hasznosnak

A kategória további elemei:

 

Szaküzletek  nyitva tartása,  információk