Hűtő- és mosógép csereprogram tippek a gyors ügyintézéséhez

 

Már kinézted a számodra leginkább megfelelő, energiahatékonyabb készüléket és kezedben a Támogatói okirat? Ellenőrizd a termék elérhetőségét online áruházunkban és látogass el 17 szaküzletünk bármelyikébe, - az ügyintézés hétfőtől péntekig 09:00-17:30 óra között zajlik üzleteinkben - ahol kollégáink felveszik a rendelést, elintézik az okirat által nyújtott kedvezmény érvényesítését és a házhoz szállítást.m

 

Mi a teendőd? 

 

faq-hmgcs-szakuzlet

1.

Extreme Digital szaküzlet felkeresése

A Támogatói Okirat készhezvételét követő 150 napon belül szükséges, felkeresned 17 szaküzletünk egyikét a kapott Támogatói okirattal és egy személyazonosító okmánnyal. Az ügyintézés hétfőtől péntekig 09:00 - 17:30 között zajlik. Augusztus 19-én az ügyintézés SZÜNETEL.

 

faq-hmgcs-nagygep

2.

A választott nagygép ellenőrzése

Ellenőrizd weboldalunkon, hogy az általad választott háztartási gépet tartalmazza-e kínálatunk. Ha nem, válassz hasonlót vagy kérd kollégáink segítségét a szaküzletben.

 

faq-hmgcs-vasarlas

3.

Háztartási nagygép megvásárlása

A háztartási nagygép árának támogatással csökkentett részét szükséges kifizetned.

A Támogatói okiratban megjelenített kedvezmény maximum a vásárolni kívánt termék vételárának 50%-át teheti ki.

 

faq-hazhozszallitas

4.

Házhozszállítás

Megvásárolt háztartási nagygépedet kiszállítjuk, a régit elszállítjuk. A nagyméretű csomagok szállítási díja egységesen bruttó 4 290 Ft.°

A régi készüléket kérjük, hogy szállításra alkalmas állapotba csomagold össze minden elemi tartozékával együtt.

 

AMIT A SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOKRÓL, ÜGYINTÉZÉSRŐL FELTÉTLENÜL TUDNOD KELL!

Nálunk a teljes körű ügyintézés szaküzleteinkben történik, ahol kollégáink állnak rendelkezésedre akár már egy kinézett típussal, akár csak tanácsért fordulsz hozzájuk. 

Az ügyintézéshez szükséges:

  • a Támogatói okirat azonosítója
  • a pályázó születési dátuma
  • a pályázatban megadott személyi azonosságot igazoló dokumentuma (pl. személyi igazolvány)

A csereprogramban résztvevő termékek listáját itt találod! A termékek elérhetőségét a választott termék adatlapján is ellenőrizheted.

Szaküzleteink

Kérünk, úgy készülj, hogy az ügyintézés 15-25 percet is igénybe vehet.

 

MILYEN FIZETÉSI MÓDOT VÁLASZHATsz?

Szaküzleteinkben a kedvezményen felül maradó részt kiegyenlítheted készpénzzel, bankkártyával, utalványokkal, de áruhitelt is igényelhetsz.

Cetelem Szuper Hetes -7% és utánvétel (futárnál történő) fizetési mód nem vehető igénybe.

 

faq-keszpenz

 

Bankkártyás fizetés

 

Utalványok

 

Áruhitel

 

 

 

 

 

MIKORRA SZÁMÍTHATsz A TERMÉKRE?

A termék elérhetőségétől és a rendelés feladásának időpontjától függően várhatóan kb. 7 munkanap alatt szállítunk, melyről online áruházunkban történt regisztrációra rögzített rendelés esetén e-mailben értesítünk. További információt a kiszállítással kapcsolatban csomagszámod alapján az illetékes futárszolgálat weboldalán találsz.
A szállítás napján esetenként telefonon egyeztetnek Veled a szállítók, ezért fontos,hogy megrendelésed leadásakor telefonszámod is rögzítésre kerüljön.

Szállító partnerünk munkatársai az új készüléket a lakásod bejáratáig viszik, így ezzel sem kell bajlódnod.

 

AMIRE MINDENKÉPP FIGYELJ ODA AZ IGÉNYLÉST KÖVETŐEN!

A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye jegyzőkönyvben a futár jelenlétében kerül rögzítésre. Mivel a kiszállítás a régi készülék címre történik, illetve az új készülék feltétele a régi leadása, így kérjük, hogy a régi készüléket szállításra alkalmas állapotban készítsd elő.

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Megtekinthetők a készülékek a szaküzletben?

Szaküzleteinkben háztartási nagygépek tárolására, bemutatására méretükből kifolyólag nincs lehetőségünk. A nagyméretű készülékekre, szaküzletben leadott rendeléseket házhoz szállítjuk.°

 

Lehet előzetesen online rendelést leadni?

A hűtő- és mosógép csereprogram teljeskörű ügyintézése szaküzleteinkben zajlik, előzetes rendelés leadására nincs lehetőség.

 

Ki kell nyomtatnom az ügyintézéshez a támogatói okiratot?

Nem kötelező, de hasznos. Az ügyintézésnél az okirat azonosítóra, a pályázó születési dátumára, valamint az okiratban megadott személyazonosságot igazoló dokumentumra van szükség.

 

Nem az én nevem van az okiratban, intézhetem én a rendelést?

Amennyiben a nyertes pályázó helyett Te intéznéd a rendelést, úgy a korábban említett dokumentumokon felül szükséged van egy meghatalmazásra is. Erre ide kattintva tudsz letölteni egy minta példányt. Minta példány.

 

Más típust választanál, mint amit megpályáztál?

Arra is van lehetőség. Csak arra kell ügyelned, hogy legalább 10%-kal alacsonyabb energiafogyasztással rendelkezzen. Ha magasabb energiaosztályú gépet választanál, a támogatás mértéke akkor sem változik, hanem a megítélt marad.

 

A régi készülékemet elszállítjátok?

Természetesen, hiszen ez a kedvezmény egyik feltétele. Hiánytalan és működőképes termék cseréjére van lehetőség. A régi készüléket kérjük, hogy szállításra alkalmas állapotba csomagold össze (kérünk, a mosógépből a víz leengedését se feledd), minden elemi tartozékával együtt.

 

Bármilyen szállítási címre kérhetem a kiszállítás?

Alapértelmezetten a szállítási cím az okiratban megadott cím, hiszen a régi készülék is ott található. Ettől eltérni csak a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal történt és igazolt egyeztetés alapján lehet.

 

A Támogatói okiratban megjelenített kedvezmény maximum a vásárolni kívánt termék vételárának 50%-át teheti ki.

 

A hűtő- és mosógép csereprogram keretein belül vásárolt készülékekre a Garancia 40 szolgáltatásunk nem érvényes.

 

 

mA támogatást csak a programban résztvevő modellekre lehet érvényesíteni kizárólag szaküzleteinkben a Támogatói okirat és egy személyazonosító okmány bemutatásával, a Támogatói okirat kézhezvételétől számított 150 napon belül. Megvásárolt háztartási nagygépedet futárszolgálattal szállítjuk házhoz, a régi készüléket elszállítjuk.°

Támogatás mértéke a csereprogramban:
A+ készülék esetén akár 25 000 Ft,
A++ készülék esetén akár 40 000 Ft,
A+++ készülék esetén akár 45 000 Ft.

A támogatott összeg a vételár maximum 50%-a!

A támogatás hűtő vagy fagyasztó készülék, vagy mosógép illetve mosó-szárítógép beszerzésére váltható be. További részletekért látogass el a pályázati oldalra: https://hgcs2017.nfsi.hu/

°A nagyméretű csomagok kiszállítási díja értékhatártól függetlenül egységesen bruttó 4 290 Ft. Nagyméretű csomagnak minősül minden háztartási nagygép (hűtőszekrény, mosógép, mosogatógép, tűzhely, beépíthető eszközök, szárítógépek), bútor, kerti bútor, fitnesz gép, kerékpár, klíma berendezés, valamint minden olyan termék, melynek súlya vagy mérete a 31 kg-ot vagy 160 cm-t bármely irányban meghaladja.

33 emberből 28 találta hasznosnak

Kapcsolódó kérdések:

 

Szaküzletek  nyitva tartása,  információk