Cetelem hitelkártya

 

Cetelem Hitelkártya - szuper hetes

Figyelem!

A 7% kedvezményt csak a 2020. március 18. előtt meglévő Cetelem hitelkártyával való fizetés során tudjuk biztosítani. Új hitelkártya igénylésére jelenleg nincs lehetőség.

Mindig számíthatsz rá! 7% kedvezmény Cetelem hitelkártyával minden termékre!**** THM 38,01%***

Vásárolj szaküzleteinkben Cetelem hitelkártyával és most értékhatártól függetlenül 7% azonnali kedvezményt biztosítunk a vásárlás végösszegéből.

 

Hogyan juthatsz például egy 100 000 Ft értékű okostelefonhoz már 93 000 Ft-ért?

A kedvezmény az akció időtartama alatt igényelt Cetelem hitelkártyával - már az első alkalommal történő vásárlás esetén is - vagy bármely, már meglévő Magyar Cetelem Zrt. (Bank) által kibocsátott hitelkártyával egyaránt érvényes, amennyiben a fizetés nem a pénztárnál, hanem a hitelügyintéző pultnál történik.

  • Nézd ki a terméket webáruházunkban, vagy szaküzletünkben,
  • rendeld meg szaküzletünkben történő átvétellel és fizetéssel,
  • a helyszínen még fizetés előtt igényeld a Cetelem hitelkártyád hitelügyintézőnknél és fizess a termékért 7%-kal kevesebbet. A hitelkártya számláról a kedvezmény figyelembevételével megállapított vételár kerül levonásra.
  • Telkeskörű tájékoztatást itt találsz!

A vásárlás a rendelkezésre álló hitelkeretnél nagyobb összegben is történhet, a 7% kedvezmény viszont csak a hitelkeretből felhasznált összegre érvényesítjük. Amennyiben a vételár meghaladja a hitelkeretet, a fennmaradó összeget készpénzzel tudod kiegyenlíteni.

Amennyiben élni szeretnél a kedvezménnyel, fontos, hogy még a vásárlás előtt jelezd ezen szándékodat értékesítő munkatársunknak!

 

Választható átvételi módok

Választható átvételi módok: szaküzlet.

 

Szaküzlet

 

 

 

 

 

 

 

***Cetelem Hitelkártya és Cetelem Klubkártya Referencia THM: 38,01%, 375 000 Ft hitelösszeg és 2017. április 5. után kibocsátott kártyák figyelembe vételével. Az itt feltüntetett THM érték vásárlási tranzakció figyelembevételével került kiszámításra. Más tranzakciótípus esetén a THM értéke magasabb lehet. A hitelkártya kibocsátója a Magyar Cetelem Zrt. (Bank). A kedvezményt kizárólag bármely már meglévő, a Bank által 2020. március 18. napja előtt kibocsátott kártyával rendelkező vásárlók igényelhetik. A kedvezmény 2017. április 5-től visszavonásig érvényes. A kedvezmény a fentiek szerinti Cetelem hitelkártyával, első alkalommal történő, azonnali vásárlás esetén érvényes abban az esetben, ha a fizetés nem a pénztárnál, hanem a hitelügyintézői pultnál történik. A hitelkártya számláról a kedvezmény figyelembevételével megállapított vételár kerül levonásra. A vásárlás a rendelkezésre álló hitelkeretnél nagyobb összegben is történhet, de a 7% kedvezmény csak a hitelkártyáról felhasznált összeg alapján kerül kiszámolásra. Az Extreme Digital Zrt. a Bank hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben: https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok

Az előzetes, körültekintő, tájékozódás csökkentheti a túlzott eladósodás veszélyét! A túlzott eladósodás komoly pénzügyi nehézséget okozhat Önnek és közvetlen környezetének! A hitelfelvétel előtt tájékozódjon a feltételekről és gondolja át a kockázatokat.

Az akció időtartama: 2017. április 5-től visszavonásig érvényes.

****A kedvezmény más akcióval is összevonható (például kuponos és akciós árú termékek), azonban kizárólag raktáron található termék, szaküzletben történő átvétele és fizetése esetén vehető igénybe.

 

24 emberből 6 találta hasznosnak

Kapcsolódó kérdések:

 

Szaküzletek  nyitva tartása,  információk