Hiteligénylési információk

 

 

 

 

Mik a Cofidis áruhitel előnyei?

 

 

 • Az áruhitel igénybevételével rövid időn belül hozzájuthatsz a megvásárolni kívánt termékhez.
 • A fix, forint alapú törlesztőrészlet tervezhető havi kiadást jelent.
 • A hitelösszeget 30 ezer és 1,5 millió forint között igényelheted, 600 ezer forintig akár önerő befizetése nélkül.
 • A futamidőt 6-60 hónap között rugalmasan választhatod. Nincs elő- és végtörlesztési díj.
 • 550 ezer forint alatti hitelösszeg esetén bankszámlakivonattal is igazolhatod a jövedelmed.
 • A szerződéskötést érintésmentesen, otthonról is intézheted, várakozás és ügyintézői segítség nélkül.
 • Magyarországon elsőként akár szóban is nyilatkozhatsz a szerződés elfogadásáról!

 

 

A Cofidis Áruhitel igénylésének feltételei
 

 

 

Akkor igényelhetsz áruvásárlási kölcsönt, ha:

 • 18. életévedet betöltötted.
 • Állandó magyarországi lakcímmel rendelkezel.
 • Van saját telefonos elérhetőséged.
 • Minimum 3 hónapos alkalmazotti munkaviszonyban állsz a jelenlegi munkahelyen és rendszeres, minimum nettó 70 000 forintos jövedelmed van.
 • Nyugdíjas státuszban vagy, illetve véglegesített rokkantsági ellátásban részesülsz (a rokkantsági ellátás véglegesítését határozattal kell igazolni).
 • Minimum 2 éves egyéni vállalkozói múlttal rendelkezel. (Két lezárt pénzügyi évet tudsz igazolni.)

 

 

Szükséges dokumentumok

 

 

 

 • Érvényes kártyaformátumú személyazonosító igazolvány, kártyaformátumú vezetői engedély vagy útlevél és érvényes lakcímkártya.
 • Jövedelemigazolás:

550 000 Ft alatti hitelösszeg esetén
Két hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat minden oldalának másolata arról a számláról, ahová a jövedelmed érkezik (eredeti, vagy online bankból kinyomtatott kivonat), vagy munkáltatói igazolás. Az igazolás 30 napnál nem lehet régebbi, mely lehet a csomagban található vagy azzal megegyező tartalmú, a munkáltató által megfelelően kitöltött nyomtatvány.

 

550 000 Ft feletti hitelösszeg esetén
Munkáltatói igazolás, ami 30 napnál nem lehet régebbi, mely lehet a csomagban található vagy azzal megegyező tartalmú, a munkáltató által megfelelően kitöltött nyomtatvány.
Alkalmazotti státusz esetén lehetőség van a munkáltatói igazolás helyett NAV online keresetkimutatással igazolni jövedelmet. 

 

 • Nyugdíjasoktól az éves elszámoló lap másolata. Rokkantsági ellátás esetén a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozat fénymásolata is szükséges.
 • Egyéni vállalkozóként az előző éves NAV jövedelemigazolás.
 • Ha gyermek utáni családi pótlékra vagy jogosult: MÁK (Magyar Államkincstár) által kiállított igazolás fénymásolata vagy saját névre szóló bankszámlakivonat, amelyre a családi pótlék utalás érkezik a MÁK-tól.
 • Egyéb jövedelemigazolás (pl.: ingó, ingatlan bérbeadásából származó jövedelem, cafeteria): az egyéb jövedelem típusától függően NAV által kiállított jövedelemigazolás fénymásolata vagy munkáltatói igazolás.

 

A Letölthető dokumentumok elérhetősége

Munkáltatói igazolás

Tájékoztató a túlzott eladósodottság kockázatairól

További dokumentumok

 

 

Miért jó az Áruhitel?

 

Az áruhitel lehetővé teszi, hogy részletre vásárolva akár azonnal hazavihesd a kiválasztott terméket. Igénylésre mind online, mind üzleteinkben lehetőséged van. Webáruházból, otthonról történő igénylés esetén megtörténik az előminősítés, majd a szükséges dokumentumok ellenőrzése és a videós azonosítás után megtörténik a hiteligénylés elbírálása. Pozitív eredmény esetén rendelésedet azonnal feldolgozzuk és kiszállítjuk. Amennyiben 100% online folyamatot, telefonos visszahívást, egyszerű, gyors, szóbeli aláírást szeretnél, a Cofidisnél ezt is megteheted.
 

 

Mit jelent a THM?

 

A THM a Teljes Hiteldíj Mutató rövidítése.
A teljes hiteldíj azt az összeget jelenti, melyet az adósnak a tőke összegén kívül fizetnie kell. A THM tehát tartalmazza a kölcsön folyósításához kapcsolódó, valamint a kölcsön szerződés szerinti normál igénybevételével összefüggésben felmerülő valamennyi kamat-, díj- és kezelési költséget, továbbá a kölcsönhöz kapcsolódó járulékos szolgáltatások díjait.
 

 

Mi az Áruhitel igénylésének folyamata?

 

 

Cofidis Áruhitel igénylés online

Válaszd ki a terméket a weboldalon és rakd a kosárba!

Válaszd a fizetési módok közül a Cofidis Áruhitelt és válaszd a számodra megfelelő konstrukciót. Add meg adataid.

Rendelésed leadása után, az általad megadott telefonszámon, előminősítés miatt a Cofidis munkatársa keres.

Sikeres előminősítés után, kérjük válaszd a videós azonosítást és hangalapú aláírást!

Sikeres azonosítás és pozitív hitelbírálat után értesítünk a termék átvételéről és a fizetési ütemezésről, hogy a terméket minél hamarabb használhasd.

Cofidis Áruhitel igénylés offline

Gyere be szaküzletünkbe, kollégáink segítenek, hogy a számodra legmegfelelőbb terméket megtaláljuk.

Fizetésnél kérd a Cofidis Áruhitelt.

Kollégáink tájékoztatnak a hitelfelvétel folyamatáról és az elérhető konstrukciókról, hogy a Neked legkényelmesebb törlesztést találjátok meg.

Pozitív bírálat esetén, akár azonnal elviheted a választott terméket.

Akár ki is szállítjuk Neked.

 

                                                      További információért kattints 

 

Miért a Cofidis áruhitelt válasszam?

 

A Cofidis Magyarországi Fióktelepénél egy fiatalos csapat dolgozik azon, hogy minél gyorsabban intézhesd a hiteled felvételét. Folyamatosan azon dolgoznak, hogy innovatív megoldásokkal ezt még tovább tudják egyszerűsíteni. A hiteligénylést követően felhívnak telefonon és végigvezetnek a folyamaton. Magyarországon elsőként vezették be a 100% online hitelezési folyamatot, valamint az áruhitel üzletágban elsőként vezették be a videós beazonosítást és a szóbeli aláírást.
Webáruházban történő vásárlás esetén korszerű módon, online történik a hiteligénylés és az ügyfélazonosítás is.
Minden esetben biztonságos a folyamat, így a döntés kizárólag a te preferenciáidon múlik.

 

Hogyan történik az Áruhitel visszafizetése?

 

A törlesztőrészlet megfizetése minden hónap 10. napjáig esedékes. A kölcsönszerződés aláírásakor Te választhatod meg, hogy milyen módon szeretnéd az esedékes törlesztőrészleteket megfizetni (átutalással, csekken vagy csoportos beszedéssel). Ha csekken szeretnél fizetni, a Cofidis postán elküldi Neked az előre kitöltött postai csekkeket, melyek az esedékes törlesztőrészletet tartalmazzák. Ha csoportos beszedési megbízással szeretnél fizetni, a hitelszerződés aláírását követően felhatalmazást kell adnod a Cofidis-nek, hogy folyószámládról az esedékes törlesztőrészleteket leemelhesse.

 

Hogyan lehetséges az áruhitel előtörlesztése?

 

A futamidő alatt lehetőséged van a kölcsön részleges vagy teljes előtörlesztésére díjmentesen.

 

Elérhető konstrukciók

 

THM: 24,99% Futamidő 6-60 hónap. Hitelösszeg: 30.000 Ft és 1.500.000 Ft között. Önerő: 30.000 Ft és 600.000 Ft között 0%, 600.000 Ft felett min. a vételár 20%-a. Érvényes 2021.05.31-től visszavonásig a www.edigital.hu honlapon megjelölt termékekre. Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1.500.000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1.875.000 Ft, önrész: 375.000 Ft) a havi törlesztőrészlet: 42.144 Ft, referencia THM: 24,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat (fix): évi 24,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2.528.640 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 1.028.640 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). Az Extreme Digital Zrt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepének hitelközvetítőjeként jár el.

THM: 19,99% Futamidő 6-60 hónap. Hitelösszeg: 30.000 Ft és 1.500.000 Ft között. Önerő: 30.000 Ft és 600.000 Ft között 0%, 600.000 Ft felett min. a vételár 20%-a. Érvényes 2021.05.31-től visszavonásig a www.edigital.hu honlapon megjelölt termékekre. Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1.500.000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1.875.000 Ft, önrész: 375.000 Ft) a havi törlesztőrészlet: 38.593 Ft, referencia THM: 19,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat (fix): évi 19,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2.315.580 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 815.580 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). Az Extreme Digital Zrt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepének hitelközvetítőjeként jár el.

THM: 8,80%-38,80% Futamidő 10-36 hónap. Hitelösszeg: 50.000 Ft és 1.500.000 Ft között. Önerő: 50.000 Ft és 600.000 Ft között 0%, 600.000 Ft felett min. a vételár 20%-a. Érvényes 2021.05.31-től visszavonásig a www.edigital.hu honlapon megjelölt termékekre. Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1.500.000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1.875.000 Ft, önrész: 375.000 Ft) a havi törlesztőrészlet: 47.443 Ft, referencia THM: 8,80%, futamidő: 36 hónap, hitelkamat (fix): évi 8,80%, teljes visszafizetendő összeg: 1.707.948 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 207.948 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). Az Extreme Digital Zrt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepének hitelközvetítőjeként jár el.

 

Letölthető dokumentumok

Linkek

Tájékoztató a túlzott eladósodottság kockázatairól

37 emberből 32 találta hasznosnak

Kapcsolódó kérdések:

 

Szaküzletek nyitva tartása, információk