maradjbiztonsagban_gyik_covid

 

Vásárlóink számára összegyűjtöttük a legfontosabb javaslatokat és intézkedéseket a biztonságos vásárlási folyamat érdekében:

1. Rendelj online!

A koronavírus fenyegetése miatt arra kérünk, ha teheted, rendelj meg mindent online! A házhoz szállítás vagy csomagautomata használata révén minimálisra csökkentheted a másokkal való érintkezést.

online_statikus_gyik

 

igy_vasarolj_uzletunken_masfelmeter

 

mukodes_statikus_fejlec

 

2. Így vedd át rendelésedet a futártól!

futar_statikus_gyik

Szerződött futárszolgálati partnereink a normál, megszokott intézkedések mellett szállítják ki megrendelt termékeidet. Részletekről tájékozódj: Házhoz szállítás oldalunkon!

 

RENDELÉSED AKÁR TÖBB CSOMAGBAN, KÜLÖN IS ÉRKEZHET

Amennyiben a rendelésedben több tétel szerepel, azok készlete egymástól távol lévő raktárbakban is lehet. A gyors kézbesítés érdekében így előfordulhat, hogy a rendelésed több csomagban kerül feladásra, ezzel elkerülve az egy helyre történő átszállítás időigényét.

Mit jelent ez pontosan?

  • A legfontosabb: a kézbesítés díja ebben az esetben sem változik, rendelésed a meghirdetett áron juttatjuk el otthonodba.
  • A rendelést akár több részletben kerülhet kiszállításra, törekedve arra, hogy egy időpontban érkezzen meg a megadott szállítási címre.
  • A rendelésed teljesítésénél annyi számla kerülhet kiállításra, ahány részletben adjuk fel a csomagot. Erről több e-mail értesítést is kaphatsz, de a szállítás díja csak az egyiken fog szerepelni.
  • A futárnak történő átadáskor így több, különböző csomagszámot is kaphatsz, melyet e-mail üzenetben küldünk el számodra (weboldalunkon és chatbot szolgáltatásunkon belül a „Csomagkövetés” gombra kattintva mindig a legutoljára feladott csomagszámra mutat a gomb).
  • Utánvétes (futárnál történő) fizetés esetén, ha a rendelésed nem egy időben érkezik, a futár mindig az adott csomag értékét fogja elkérni. Ne izgulj, a többi is érkezni fog.

 

3. Így vedd át rendelésedet csomagautomatában!

Ha valamiért nem tudsz házhoz szállítást kérni, a csomagautomatában való átvétel a második legjobb választás a koronavírus elkerülése érdekében.

statikus_fejlecek_easy

 

4. Így vedd át rendelésedet csomagponton!

Ebben az esetben is az a legjobb, ha online fizeted a rendelésedet, ha ez nem megoldható, fizess bankkártyával vagy okostelefonnal, a lényeg: lehetőleg kerüld a készpénz használatát!

vedd_at_statikus_gyik

 

3475 emberből 3279 találta hasznosnak

A kategória további elemei:

 

Szaküzletek  nyitva tartása,  információk