Fontos információ!

Az Extreme Digital számára fontos  a Vásárlóink és a Dolgozóink testi épsége, ezért tájékozódj weboldalunkon aktuális intézkedéseinkről! Naponta frissítjük!

Kedves Vásárlóink!

A környezetünkben bekövetkező folyamatos változásokat mi sem hagyjuk figyelmen kívül. A vásárlóink, Partnereink és a dolgozóink érdekében már a koronavírus kipattanása óta folyamatos intézkedéseket vezetünk be.

 

Annak érdekében, hogy minimalizáljuk a fertőzésnek való kitettséget az alábbi intézkedéseket tettük meg:

  • Minden telephelyünkön és a raktárainkban is napi négyszer takarítunk,
  • Minden közös helyiségben, velünk való érintkezési pontokon kézfertőtlenítőket helyeztünk ki és felhívjuk a figyelmet a haszálatukra,
  • Raktárainkban és szállítási pontjainkon védőfelszerelésben és szigorú egészségügyi ellenőrzések alatt dolgoznak kollégáink,
  • Raktárainkban napi speciális fertőtlenítéssel védjük az árut, csomagokat és berendezéseket a kórokozóktól,
  • Korlátozzuk a nagy létszámú egy helyiségben tartózkodást, és a személyes kapcsolattartást partnereinkkel.

 

 

2020.03.16., hétfőtől szaküzleteinkre nézve az alábbi korlátozásokat vezettük be:

  • A 71/2020. (III. 27.) Korm. rendelet 4. paragrafus a) bejegyzése alapján szaküzleteink a kijárási korlátozás ideje alatt is nyitva tarthatnak. Ezért szaküzleteink szigorú biztonsági szabályozásokkal, de továbbra is várják vásárlóinkat minden korosztályból, időbeli korlátozástól függetlenül, megváltozott nyitva tartási időszakokban.
  • Szaküzleteink nyitvatartási rendje 2020. március 17-től (kedd) megváltozik és legkésőbb 15 óráig tudjuk biztosítani a rendelések átvételét. Az aktuális nyitvatartást ide kattintva ellenőrizheted

 

Szakuzlettajekoztato1

Csak annyi vásárló tartózkodhat bent az üzletben, amennyit egyszerre ki tudunk szolgálni, erről üzletvezetőink gondoskodnak minden üzletünkben.

Szakuzlettajekoztato2

A vásárlók beengedése irányítottan történik, minden boltban egy védőfelszereléssel ellátott kollégánk segíti a sorszám húzást és beengedést.

Szakuzlettajekoztato3

A beengedés a boltban dolgozó kollégáink szabad kapacitása szerint történik.

 

Kérjük, légy türelmes, az intézkedéseket a Te és kollégáink biztonsága érdekében hoztuk meg!

 

 

Vásárlóink számára összegyűjtöttük a legfontosabb javaslatokat és intézkedéseket a biztonságos vásárlási folyamat érdekében:

1. Rendelj online!

A koronavírus fenyegetése miatt arra kérünk, ha teheted, rendelj meg mindent online! A házhoz szállítás vagy csomagautomata használata révén minimálisra csökkentheted a másokkal való érintkezést.

online_statikus_gyik

 

uzlet_statikus_gyik

 

2. Így vedd át rendelésedet a futártól!

Ez a legjobb módszer ahhoz, hogy elkerüld a másokkal való felesleges érintkezést, csupán az átvétel megfelelő körülményeire kell figyelned!

futar_statikus_gyik

Tájékozódj részletesen a futárszolgálati intézkedésekről bővebben: futárszolgálati intézkedések.

 

3. Így vedd át rendelésedet csomagautomatában!

Ha valamiért nem tudsz házhoz szállítást kérni, a csomagautomatában való átvétel a második legjobb választás a koronavírus elkerülése érdekében.

foxpost_statikus_gyik

 

4. Így vedd át rendelésedet csomagponton!

Ebben az esetben is az a legjobb, ha online fizeted a rendelésedet, ha ez nem megoldható, fizess bankkártyával vagy okostelefonnal, a lényeg: lehetőleg kerüld a készpénz használatát!

vedd_at_statikus_gyik

 

2323 emberből 2297 találta hasznosnak

A kategória további elemei:

 

Szaküzletek  nyitva tartása,  információk