Mit jelent egy termék esetében az előjegyzés?

Ha egy termék készlete nem elérhető, bizonyos esetekben a termékre lehetőség van előjegyzési-, amolyan várólistára való feliratkozásra. Az előjegyzéssel értesítést kaphatsz, ha a termékből készlet válik elérhetővé, azonban nem biztosít számodra foglalást vagy árgaranciát. Neked segítség, hogy a termékoldal folyamatos látogatása helyett elektronikus formában kapj értesítést, számunkra pedig egy-egy termékkel kapcsolatos érdeklődés felmérésben hasznos.

 

Az előjegyzésre feliratkozás és kiértesítés menete:

  • a termékoldalon tudsz feliratkozni a listára, felhasználói fiókodba történő bejelentkezést követően (ezt követően Személyes oldalon, az Előjegyzések menüpontban is láthatod a feliratkozásaidat, továbbá itt van lehetőséged leiratkozni)

  • a feliratkozást rendszerünk automatikus e-mail üzenetben igazolja vissza számodra

  • amint a termékből akár 1 db is elérhetővé válik, a termékre feliratkozottak mindegyike értesítést kap e-mail formájában

  • a termékre innentől rendelést adhatsz le a készlet erejéig (népszerű termékek esetén fontos a gyorsaság)

  • amennyiben nem szeretnél több értesítést kapni a termékkel kapcsolatban, az Előjegyzések felületen tudsz leiratkozni

 

Mi történik, ha értesítést követően nem tudok rendelés leadni a termékre?

Egy termék esetében rendszerünk minden előjegyzésre feliratkozót egyformán értesít, a feliratkozások között nincs rangsor vagy időbeli sorrend (mindössze az automata folyamat néhány másodperces átfutási ideje). Ha egy termék az értesítést követően mégsem érhető el, úgy mások gyorsabban lecsaptak az elérhető készletre.

 

Mit biztosít számomra az előjegyzésre történő feliratkozás?

Amit mindenképpen biztosít számodra a funkció, hogy nem kell naponta visszatérned a termék oldalára, feliratkozást követően értesítést kapsz, ha a termék elérhetővé válik.

Nem biztosítja számodra:

  • a termék foglalását, azt az elérhetővé válást követően rendelés formájában tudod megtenni

  • a termék árának garanciáját, az aktuális ár a készlet elérhetőségével kerül meghatározásra (természetesen ez nem feltétlenül jelenti az ár változását)

  • elsőbbséget, a feliratkozás ideje nem számít a kiértesítések esetében, az elérhető készlet esetén a teljes, termékre várók listája kiértesítésre kerül

 

Az ár fontosabb? Kövesd be a termék árváltozását Árfigyelő funkciónk segítéségével!

 

61 emberből 47 találta hasznosnak

Kapcsolódó kérdések:

 

Szaküzletek  nyitva tartása,  információk