Fizetési-mód

Fizetési módok

Hogyan egyenlítheted ki a rendelésed ellenértékét?

 

FIZETÉS KÉSZPÉNZBEN

Megrendelésed a rendelés átvételekor készpénzzel is kiegyenlítheted szaküzleteinkben és partnereinknél (futárszolgálatok, átvételi pontok, kivéve Foxpost).

Utánvét kezelési költség

Értékhatártól függetlenül, az utánvétes (futárnál, átvételkor készpénzben fizetendő) fizetési móddal kért házhoz szállítás esetén bruttó 390 Ft-ot számítunk fel utánvét kezelési költségként.

Tudj meg többet

 

FIZETÉS BANKI ÁTUTALÁSSAL

Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni.

Tudj meg többet

 

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szaküzleteinkben, szerződött átvételi pontjainkon valamint online áruházunkban a következő bankkártyákat fogadjuk el: MasterCard és Visa Classic (dombornyomott bankkártyák), Maestro és Visa Electron (nem dombornyomott bankkártyák), American Express kártyák.

Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges. Online bankkártyás fizetési szolgáltatónk az OTP Bank, Tudj meg többet

Szaküzleteinkben történő bankkártyás fizetés esetén kollégáink a kártya jogos használatának ellenőrzése érdekében személyazonosító okmány (pl. személyigazolvány) bemutatásához köthetik a vásárlást.

Vásárolj érintésmentesen szaküzleteinkben, vagy a meghatározott Pick Pack Pontok, Posta, Postapontok, Posta csomagautomaták és Foxpost terminálok egyikén MasterCard® PayPass™ vagy Maestro® PayPass™ bankkártyával!

 

BARION

A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás. Segítségével fizethetsz online áruházunkban bankkártyával, akár regisztráció nélkül vagy prepaid egyenlegről.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Tudj meg többet

 

FIZETÉS HITELLEL

A Magyar Cetelem Zrt. különböző futamidőre szóló hitelajánlatai is segítségedre lehetnek. Átvétel sikeres, elfogadott hiteligénylés esetén lehetséges.

Tudj meg többet

 

FIZETÉS CETELEM HITELKÁRTYÁVAL

Vásárolj szaküzleteinkben Cetelem hitelkártyával és most értékhatártól függetlenül 7% azonnali kedvezményt biztosítunk a vásárlás végösszegéből. THM: 38,01%

Tudj meg többet

 

EXTREME DIGITAL AJÁNDÉKKÁRTYA

Online áruházunkban és szaküzleteinkben fizetéskor felhasználhatod Extreme Digital ajándékkártyádat is. Az ajándékkártya 10 000 és 200 000 Ft közötti összeggel tetszőlegesen, egyszeri alkalommal feltölthető és a feltöltés időpontjától számított 12 hónapig (365 napig) érvényes.

Tudj meg többet

 

FIZETÉS UTALVÁNYOKKAL

Szaküzleteinkben lehetőség van Ticket Compliments-, Ticket Service-, valamint Erzsébet-utalvánnyal kiegyenlíteni a vásárlást. Utalvánnyal kizárólag szaküzleteinkben fizethetsz.

Nézd meg, mely utalványokat fogadjuk el


 

 

 

59 emberből 41 találta hasznosnak

A kategória további elemei:

 

Szaküzletek  nyitva tartása,  információk