Fizetési módok

 

Online fizetés, szaküzletben történő átvétel esetén

Banki átutalás

Banki átutalás

Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni.

 

 

Bankkártyás fizetés

Online bankkártya

Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges.
Online bankkártyás fizetési szolgáltatónk az OTP Bank.

 

 

Barion használat

Barion használat

A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás. Segítségével fizethetsz online áruházunkban bankkártyával, akár regisztráció nélkül vagy prepaid egyenlegről.

 

 

Áruhitel

Online áruhitel

A Magyar Cetelem Zrt. és a Cofidis Magyarországi Fióktelepe különböző futamidőre szóló hitelajánlatai segítségedre lehetnek.

Ha az általad választott termékre érvényes hitelajánlatunk, úgy igényelj hitelt otthonról, azonnali hitelbírálattal, és válaszd a szaküzletben történő átvételi módot.

 

 

Extreme Digital Ajándékkártya

Extreme Digital ajándékkártya

Az ajándékkártya 10 000 és 200 000 Ft közötti összeggel tetszőlegesen, egyszeri alkalommal feltölthető és a feltöltés időpontjától számított 12 hónapig (365 napig) érvényes.

 

 

 

Szaküzletben történő fizetés és átvétel esetén

Készpénzes fizetés

Készpénz

Terméked átvételekor készpénzzel egyenlítheted ki.

 

 

Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetés

Szaküzleteinkben a következő bankkártyákat fogadjuk el:

  • MasterCard és Visa Classic (dombornyomott bankkártyák),
  • Maestro és Visa Electron (nem dombornyomott bankkártyák),
  • American Express kártyák.

Kollégáink a kártya jogos használatának ellenőrzése érdekében személyazonosító okmány (pl. személyigazolvány) bemutatásához köthetik a vásárlást. Vásárolj érintésmentesen szaküzleteinkben MasterCard® PayPass™ vagy Maestro® PayPass™ bankkártyával!

 

 

faq-fizetes-mastercard

 

faq-fizetes-maestro

 

faq-fizetes-visa

 

faq-fizetes-visa-electron

 

faq-fizetes-american

 

faq-fizetes-paypass

 

Áruhitel

Áruhitel

A Magyar Cetelem Zrt. és a Cofidis Magyarországi Fióktelepe különböző futamidőre szóló hitelajánlatai segítségedre lehetnek.

Ha online rendelnél, de szaküzletünkben igényelnél hitelt, ellenőrizd, hogy a választott termékre érvényes-e hitelajánlatunk, a rendelés folyamán válaszd a szaküzletben történő átvételt és a fizetés a szaküzletben fizetési módot a rendelés leadásánál!

Ha előzetes online rendelés nélkül vásárolnál hitelre szaküzletünkben, ellenőrizd, hogy a választott termékre érvényes-e hitelajánlatunk, és van–e készleten az adott szaküzletben (termékoldalon találod az információt)! Hitelt igényelni szaküzleteinkben csak az adott üzletben raktáron lévő termékeinkre tudsz! Szaküzletünkbe online rendelés esetén, csak akkor fáradj be, ha értesítettünk a termék raktárra érkezéséről!

 

 

Cetelem hitelkártya

Cetelem hitelkártya

Vásárolj szaküzleteinkben Cetelem hitelkártyával és most értékhatártól függetlenül 7% azonnali kedvezményt biztosítunk a vásárlás végösszegéből. THM: 38,01%

Hitelkártyát elogadó szaküzleteink:

  • Debrecen, Győr, Kecskemét, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Móricz Zsigmond krt., Sugár üzletközpont, Soroksár, Nyugati ( Szent István krt.)

 

 

Extreme Digital Ajándékkártya

Extreme Digital ajándékkártya

Szaküzleteinkben fizetéskor felhasználhatod Extreme Digital ajándékkártyádat is. Az ajándékkártya 10 000 és 200 000 Ft közötti összeggel tetszőlegesen, egyszeri alkalommal feltölthető és a feltöltés időpontjától számított 12 hónapig (365 napig) érvényes.

 

 

Utalványok

Utalvány

Szaküzleteinkben lehetőség van Ajándék/ Iskolai/ Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvánnyal kiegyenlíteni a vásárlást, ahol az alábbi utalványokat fogadjuk el:

Mammut vásárlási utalvány csak a Mammut I. szaküzletünkben fogadjuk el.

  • Ticket Compliments Top Premium Ajándék utalvány és kártya (Edenred Magyarország által kibocsátott).

  • Ticket Service Beiskolázási utalvány és kártya (Edenred Magyarország által kibocsátott).

 

faq-ticket-top

 

faq-ticket-beiskolazasi

 

faq-mammut-utalvany

 

faq-polus-utalvany

 

 

 

 

 

398 emberből 311 találta hasznosnak

Kapcsolódó kérdések:

 

Szaküzletek  nyitva tartása,  információk