szolgáltatás

FOXPOST csomagautomata – Ingyen visszük 15 000 Ft felett!°

Új, egyszerű, kényelmes!

 

MIT TUD PONTOSAN?

A FOXPOST egy egyszerű csomagátvételi lehetőség, amely bevásárlóközpontokban érhető el.

A bruttó 15 000 Ft feletti megrendelésed díjmentesen átveheted az ország különböző pontjain megtalálható FOXPOST terminálon! A bruttó 15 000 Ft vagy ez alatti rendelések kiszállításának díja egységesen bruttó 790 Ft.°

Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába, így Te döntheted el, hogy mikor és hol szeretnéd a csomagod átvenni! A saját tárolód nyitásához pedig nincs másra szükséged, csak a megrendelés után kapott egyedi SMS-kódra.

HOL TALÁLOM?

Országosan már több mint 60 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül! Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít Számodra, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás.

KERESD MEG A NEKED LEGKÖZELEBB ESŐ FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁT!

FOXPOST csomagautomaták listája

A fenti linken és az Extreme Digital-nál elérhető csomagautomaták listája között eltérés lehet. A nálunk elérhető FOXPOST csomagautomaták listáját megtalálhatod a termékoldalon az "Átvételi ponton - részletek" gombra kattintva vagy a rendelés folyamán az átvételi mód kiválasztásakor.

MILYEN TERMÉKEK VEHETŐK ÁT A FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁKON?

Egy csomag súlya maximálisan 25 kg és maximum 60 x 36 x 62 cm nagyságú lehet.

 

°Bruttó 15 000 Ft feletti normál méretű csomagot (árut) ingyenesen szállítunk házhoz az ország területén szerződött futárszolgálataink segítségével vagy ingyenesen átveheted szerződött átvételi pontjainkon. A bruttó 15 000 Ft vagy ez alatti normál méretű csomagok (áruk) kiszállításának díja egységesen bruttó 790 Ft. amelyet a megrendeléshez tartozó számlán külön tételként rögzítünk. A nagyméretű csomagok szállítási díja egységesen bruttó 3 490 Ft. Az ajánlat visszavonásig érvényes és az Expressz házhoz szállításra nem vonatkozik. 

22 emberből 18 találta hasznosnak

Kapcsolódó kérdések:

 

Szaküzletek  nyitva tartása,  információk