40 napos levásárlási garancia

Garancia 40

Gondtalan vásárlás! 40 napos levásárlási garancia*

Minden az online áruházunkban és szaküzleteinkben vásárolt termékre a vásárlás napjától számított 40 naptári napig levásárlási garanciát vállalunk!

 

MEGGONDOLTAD MAGAD? NEM BAJ!

40 napig visszahozhatod hozzánk a még használatba nem vett terméket. Gyári csomagolásában**, sértetlenül, az eredeti blokkal vagy számlával visszahozhatod vagy visszaküldheted*** hozzánk a megvásárolt terméket és mi becseréljük bármely más termékre kínálatunkból.

 

NEM TUDSZ DÖNTENI? NEM PROBLÉMA!

A visszavásárolt termék vételárát ajándékkártyán jóváírjuk, így egy teljes éven át válogathatsz kínálatunkban kedved szerint! Az ajándékkártyán jóváírt összeg a feltöltés időpontjától számított 12 hónapig (365 napig) használható fel.

 

A GARANCIA40 SZOLGÁLTATÁSUNK NEM VONATKOZIK AZ ALÁBBI TERMÉKEKRE:

  • könyvek, nyomtatványok
  • akkumulátorok és elemek, ha azok csomagolása nem zárja ki az esetleges használatot
  • egyedi igények alapján összeállított számítógép konfigurációk
  • hang- illetve képfelvételek, szoftverek
  • képkidolgozás, fotókönyv és egyéb fényképes ajándék
  • higiéniai termékek, (pl. borotva, szőrzetnyíró, fogkefe, stb.)
  • készpénz helyettesítő eszközök, (pl. ajándékkártya, utalvány, kupon, stb.)

Szolgáltatás igénybevételének bejelentése »

 

A Garancia40 szolgáltatásunktól függetlenül a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletnek megfelelően biztosítjuk a vásárlástól való elállás jogát a rendeletben meghatározott feltételeknek megfelelően.

 

*A termékcseréhez elengedhetetlenül szükséges, hogy a visszahozott termék bontatlan, eredeti állapotban kerüljön vissza hozzánk, a vásárláskor kiállított számla kíséretében! Tájékoztatunk, hogy a termékcsere során az eredeti összegből pénzt visszatéríteni nem áll módunkban, azonban 10 ezer forint feletti csereérték esetén Ajándékkártyán való jóváírást is kérhetsz. 

**Bontott vagy hiányos csomagolású, használt, sérült terméket nem áll módunkban visszavásárolni. 

***Háztartási nagygépet kizárólag az Extreme Digital Európa Center szaküzletünkben tudunk visszavenni. A termékért kérésre futárt küldünk, melynek költsége a vásárlót terheli. Bővebb felvilágosításért kérjük fordulj ügyfélszolgálatunkhoz!

 
382 emberből 237 találta hasznosnak

Kapcsolódó kérdések:

 

Szaküzletek  nyitva tartása,  információk