Garanciafutár

Garanciafutár

Elromlott valami? Garanciafutár szolgáltatás a könnyebb ügyintézésért!

 

Garanciafutár szervizszolgáltatásunk bevezetésével megkönnyítjük a garanciális termékek meghibásodásával járó ügyintézést. Garanciafutárunk segítségével a meghibásodott terméket a jótállási időn belül díjtalanul eljuttathatod szervizünkbe. A javítást, vagy indokolt esetben a cserét követően a terméket visszajuttatjuk hozzád, ingyenesen.

KI VEHETI IGÉNYBE GARANCIAFUTÁR SZOLGÁLTATÁSUNKAT?

A szolgáltatást minden vásárlónk igénybe veheti abban az esetben, ha a meghibásodott termék Extreme Digital, vagy Digital Assistance jótállási jeggyel került értékesítésre, továbbá ha a termékhez a vásárlás során kiállított számla szolgál garancialevélként.

Azon termékek esetén, ahol a garancia a gyártó által kibocsátott jótállási jeggyel érvényesíthető, továbbra is a gyártó magyarországi szervizhálózata felé kell eljuttatni a meghibásodott terméket. Ezekben az esetekben Garanciafutárunk nem tudja vállalni a díjmentes elszállítást.

 

HOGYAN TUDOK GARANCIAFUTÁRT IGÉNYELNI?

A Garanciafutár szolgáltatást ügyfélszolgálatunk telefonszámán igényelheted (+36 1 452 0090).

 

HOGY KÜLDJEM VISSZA A HIBÁS TERMÉKET?

A Garanciafutárral visszaküldött termékeket minden esetben a készülék eredeti, gyári csomagolásában, vagy annak hiányában a leggondosabb csomagolásban, minden tartozékával együtt kérjük visszaküldeni! A gondatlan csomagolásból eredő szállítási sérülésekért nem vállalunk felelősséget! Az igényléshez kérjük, hogy készítsd össze a következő dokumentumokat:

a hibás termék számlája (eredeti vagy másolat)

garanciajegy (eredeti)

 

MI TÖRTÉNIK, HA A HIBA NEM GARANCIÁLIS JELLEGŰ?

Abban az esetben, ha a hibásnak vélt termékről a szervizelés során kiderül, hogy a hiba nem garanciális jellegű, úgy a szolgáltatás igénybevételekor a bevizsgálási díjtól eltekintünk,
de a futárköltséget (és természetesen az igényelt javítás költségeit) a vásárlónak kell vállalnia. A futár díja szállításonként 1 990 Ft, vagyis oda-vissza szállítás
esetén összesen 3 980 Ft.

 

MÁRKASZERVIZEK LISTÁJA

Minden általunk forgalmazott termék márkaszervizének a listáját megtekintheted ide kattintva.

732 emberből 514 találta hasznosnak

Kapcsolódó kérdések:

 

Szaküzletek  nyitva tartása,  információk