Mastercard részletfizetés

mastercard-sisdesktop

Mastercard kártyádat ezentúl akár részletfizetésre is használhatod online rendelés leadásakor, vagy az üzletben POS terminálon történő fizetéskor!

 

 

mastercard-1

 

Mi az a Mastercard Részletfizetés?

Ha szívesen megvásárolnál egy nagyobb értékű terméket, de egy összeg helyett inkább részletekben fizetnéd ki, akkor ideális számodra a Mastercard részletfizetés. Minden olyan 20.000 Ft feletti tranzakciónál igénybe vehető, amikor az erre alkalmas Mastercard kártyádat használod.1

 

 

 

Melyik bankoknál érhető el a részletfizetés?

cetelem

Cetelem Joker részletfizetés*

Tovább a bank oldalára

otp-hitelkártya

Részletfizetés OTP hitelkártyával*

Tovább a bank oldalára

erste

Részletfizetés Erste Bank hitelkártyával*

Tovább a bank oldalára

Erste-betéti-kártya

Részletfizetés Erste Bank betéti kártyával*

Tovább a bank oldalára

 

 

Miért érdemes a Mastercard Részletfizetést választanod?

ugyintezes

Ügyintézés személyes intézkedés és sorban állás nélkül.

Pay-Bill-Online

Nincs szükség semmiféle dokumentumra.

Card-Holder

Használd meglévő kártyád lehetőségeit 20 000 forint feletti vásárlás esetén.

 

Mastercard Részletfizetés internetes vásárlás során

mastercard-1

Tedd a kosaradba a kiválasztott terméket

mastercard-2

A fizetési lehetőségeknél válaszd az online kártyás fizetés opciót

mastercard-3

Írd be kártyád adatait és válaszd a Mastercard Részletfizetés opciót

mastercard-4

Válaszd ki a neked leginkább megfelelő tervet, és figyelmesen olvasd el a részleteket a futamidőről és az esetlegesen felmerülő díjakról

mastercard-5

Erősítsd meg a rendelésed

 

Mastercard Részletfizetés internetes vásárlás során

mastercard1

Érintsd vagy helyezd a bankkártyádat a terminálba (szükség esetén add meg a PIN kódod)

mastercard5

A terminál 20.000 Ft feletti vásárlás esetén automatikusan felajánlja a részletfizetési opciót

mastercard3

Válaszd ki a számodra megfelelő részleteket számát

mastercard4

Figyelmesen olvasd el a részleteket a futamidőről és az esetlegesen felmerülő díjakról

mastercard5

Hagyd jóvá a tranzakciót

 

 

Ha a fizetési terminálon nincs aktiválva a Mastercard Részletfizetés szolgáltatás, vagy a kártyakibocsátód nem tette elérhetővé számodra a szolgáltatást, valamint, ha az összeg nem haladja meg a 20.000 forintot, akkor a Részletfizetési opció nem kerül felajánlásra a tranzakció során.

 

 

1Kérjük kérdés esetén érdeklődj kártyakibocsátó bankodnál a Mastercard Részletfizetés szolgáltatás aktiválásáról meglévő Cetelem, OTP illetve Erste Mastercard hitelkártyádon, valamint Erste Mastercard betéti kártyádon, mert az aktuálisan elérhető részletfizetési feltételeket minde esetben ők szabják meg.

*A hitelt a kártyakibocsátó bank biztosítja ügyfelei részére a saját meghatározott feltételei és hiteldíjmutatója alapján. Cetelem Joker Részletfizetés THM: 0,0% (3 hónap) - 28,07% (5 és 10 hónap) Cetelem Hitelkártya referencia THM: 38,1% 375 000 Ft hitelösszeg figyelembevételével OTP Azonnali részletfizetés THM: 33,5%< Erste Azonnali Könnyített Törlesztés hitelkártyával: THM: 34,36%. Időszaki akciós feltételek az Erste Bank honlapján, illetve a vonatkozó banki Hirdetményekben találhatóak. Erste Azonnali Könnyített Törlesztés betéti kártyával: THM: 23,69%, kedvezményes THM a 2020.12.31-ig alkalmazott kamattal: 5,75%. További infromációk az Erste Bank honlapján, illetve a vonatkozó banki Hirdetményekben találhatóak. A Mastercard Részletfizetésre vonatkozó további bankspecifikus részletek az üzletekben elérhető banki hirdetményekben, továbbá a Cetelem honlapján, az OTP Bank honlapján, illetve az Erste Bank honlapján itt és itt érhetőek el. A Cetelem Joker részletfizetés szolgáltatás 2010. szeptember 30. után aláírt hitelkártya-szerződés alapján kibocsátott Cetelem hitelkártyával vehető igénybe. A Magyar Cetelem Zrt. (Bank) a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálat jogát fenntartja, és az ajánlattételi kötöttséget kizárja. Az előzetes, körültekintő, tájékozódás csökkentheti a túlzott eladósodás veszélyét! A túlzott eladósodás komoly pénzügyi nehézséget okozhat Önnek és közvetlen környezetének! A hitelfelvétel előtt tájékozódjon a feltételekről és gondolja át a kockázatokat. OTP: A THM a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Kormányrendelet alapján 375.000 Ft hitel összeg, 1 év futamidő, 2,408% rögzített havi hitelkamat figyelembevételével került meghatározásra. A THM értéke az egyes ügyletekre vonatkozó egyedileg meghatározott hitelkamat függvényében és a feltételek változása esetén módosulhat.

 

105 emberből 94 találta hasznosnak

Kapcsolódó kérdések:

 

Szaküzletek  nyitva tartása,  információk