szolgáltatás

Pick Pack Pont - Ingyen visszük 15 000 Ft felett!°

A Pick Pack Pontok bármikor útba esnek.

 

 

A bruttó 15 000 Ft feletti megrendelésed díjmentesen átveheted az ország 240 városában található 700 Pick Pack Pont bármelyikén! A bruttó 15 000 Ft vagy ez alatti rendelések kiszállításának díja egységesen bruttó 790 Ft.°

Nem kell többé otthon ülnöd és egész nap a futárt várnod, a hosszú és rugalmas nyitva tartási időknek köszönhetően a Te ritmusodhoz igazíthatod az átvételt.

HOL TALÁLOM?

Vedd át megrendelésedet a Relay és Inmedio hírlapüzletekben melyeket a nagyobb közlekedési csomópontoknál találhatsz meg (MÁV, BKV, Volán társaságok, Budapest Ariport), melyek korán reggeltől késő estig tartanak nyitva, vagy a Playersroom, PlayMAX és Sportfactory üzletek egyikében! De ha gépkocsival közlekedsz, az akár éjjel-nappal nyitva tartó OMV és Avanti töltőállomásokat ajánljuk, a vidéki, kisebb településen élők számára, pedig a CO-OP Star üzleteket, ahol a napi bevásárlás mellett könnyedén átvehetik a megrendelt termékeket, természetesen díjmentesen.

KERESD MEG A NEKED LEGKÉNYELMESEBB PICK PACK PONTOT!

Pick Pack Pontok listája

A fenti linken és az Extreme Digital-nál elérhető Pick Pack Pontok listája között eltérés lehet. A nálunk elérhető Pick Pack Pontok listáját megtalálhatod a termékoldalon az "Átvételi ponton - részletek" gombra kattintva vagy a rendelés folyamán az átvételi mód kiválasztásakor.

MILYEN TERMÉKEK VEHETŐK ÁT A PICK PACK PONTOKON?

Az 50x50x50cm-t meg nem haladó, legfeljebb 20 kg súlyú termékeket tudod elsősorban átvenni a Pick Pack Pontokon. Háztartási nagygépek átvételére nincs lehetőség!

 

Kérjük, hogy a csomag tartalmát az átvételt követően még a boltos jelenlétében ellenőrizd le!
A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a boltos jelenlétében jegyzőkönyvben kerül rögzítésre.

 

Amit mindenképpen tudnod kell a csomag átvételéhez!

A csomagod átvétele előtt be kell mutatnod a személyazonosságodat igazoló hatósági igazolványodat (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Ha nem tudod Te átvenni a csomagot, két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás is szükséges a csomag átvételéhez. 

 

A személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány elnevezését, betűjelét és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „ Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át, akkor az átvétel jogcímeként a „ Helyettes átvevő „ megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás őrzése a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.

 

°Bruttó 15 000 Ft feletti normál méretű csomagot (árut) ingyenesen szállítunk házhoz az ország területén szerződött futárszolgálataink segítségével vagy ingyenesen átveheted szerződött átvételi pontjainkon. A bruttó 15 000 Ft vagy ez alatti normál méretű csomagok (áruk) kiszállításának díja egységesen bruttó 790 Ft. amelyet a megrendeléshez tartozó számlán külön tételként rögzítünk. A nagyméretű csomagok szállítási díja egységesen bruttó 3 490 Ft. Az ajánlat visszavonásig érvényes és az Expressz házhoz szállításra nem vonatkozik. 

31 emberből 26 találta hasznosnak

Kapcsolódó kérdések:

 

Szaküzletek  nyitva tartása,  információk