Szolgáltatásaink

 

extra garancia

 

EXTRA GARANCIA

A legtöbb hazai termékre általában 1- 2 éves teljes körű jótállást adnak a gyártók, de bárkivel előfordulhat, hogy a gyári garancia lejárta után hibásodik meg a készüléke vagy egyszerűen a hétköznapi használat során éri baleset. Mi azt szeretnénk, hogy a tőlünk megvásárolt tartós műszaki eszközeiddel hosszú távon elégedett legyél!
Tudj meg többet »

 

14 napos elallas

 

14 NAPOS ELÁLLÁS

14 nap az elállási jog, ami azt jelenti, hogy 14 naptári napon belül akár indoklás nélkül is visszavesszük az interneten megvásárolt terméket, ha meggondoltad magad.
Tudj meg többet »

 

40 napos garancia

 

GARANCIA40

Minden az online áruházunkban és szaküzleteinkben vásárolt termékre a vásárlás napjától számított 40 naptári napig levásárlási garanciát vállalunk!
Tudj meg többet »

 

 

argarancia

 

ÁRGARANCIA

Zavar, hogy folyamatosan változik egy termék ára és nem tudod melyik a legkedvezőbb időpont a vásárlásra? Megkönnyítjük a dolgod, mert nálunk mindig a kedvezőbb áron juthatsz hozzá kiszemelt termékhez.
Tudj meg többet »

 

klimatanusitvany

 

KLÍMATANÚSÍTVÁNY

A rendeletnek megfelelően csak akkor tudsz nálunk klímát vásárolni, ha egyedi vonalkóddal ellátott, aláírt és lepecsételt végfelhasználói tanúsítványt biztosítasz számunkra.
Tudj meg többet »

 

feldobox

 

FELDOBOX

Válassz élménycsomagjaink közül, melyekkel
felejthetetlen ​​​​élményt adhatsz ajándékba.
Tudj meg többet »

 

 

kupon

 

KUPON

Kedvezményes és szülinapi kuponkód beváltás részleteiért kattints ide!
Tudj meg többet »

 

ajandekkartya

 

AJÁNDÉKKÁRTYA

Add ajándékba a választás lehetőségét! Az Extreme Digital ajándékkártyával garantáltan örömet fogsz szerezni! Csak töltsd fel a kívánt összeggel 10 000 Ft-tól 200 000 Ft-ig, és szeretteid máris tetszőlegesen levásárolhatják online áruházunkban, vagy bármelyik szaküzletünkben egyaránt.
Tudj meg többet »

 

Szuperhetes

 

Szuper hetes

Vásárolj szaküzleteinkben Cetelem hitelkártyával és most értékhatártól függetlenül 7% azonnali kedvezményt biztosítunk a vásárlás végösszegéből.
Tudj meg többet »

 

265 emberből 77 találta hasznosnak

A kategória további elemei:

 

Szaküzletek  nyitva tartása,  információk