szolgáltatás

Szuper hetes

Mindig számíthatsz rá! 7% kedvezmény Cetelem hitelkártyával minden termékre!**** THM 38,01%***

 

Vásárolj szaküzleteinkben Cetelem hitelkártyával és most értékhatártól függetlenül 7% azonnali kedvezményt biztosítunk a vásárlás végösszegéből.

 

***Cetelem Hitelkártya és Cetelem Klubkártya Referencia THM: 38,01%, 375 000 Ft hitelösszeg 2017. április 5. után kibocsátott kártyák figyelembe vételével. Az itt feltüntetett THM érték vásárlási tranzakció figyelembevételével került kiszámításra. Más tranzakciótípus esetén a THM mértéke magasabb lehet. A kedvezményt kizárólag bármely már meglévő Magyar Cetelem Zrt. (Bank) által kibocsátott kártyával rendelkező vásárlók igényelhetik, vagy azok, akiknek hitelkártya igénylése pozitív elbírálásban részesül. A hitelkártya igénylése ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár. A hitelkártya kibocsátója a Magyar Cetelem Zrt. (Bank).  A kedvezmény 2017. április 5-től visszavonásig érvényes. A kedvezmény az akció időtartama alatt igényelt Cetelem hitelkártyával, első alkalommal történő, azonnali vásárlás esetén, vagy bármely már meglévő Magyar Cetelem Zrt. (bank) által kibocsátott hitelkártyával érvényes abban az esetben, ha a fizetés nem a pénztárnál, hanem a hitelügyintézői pultnál történik. A hitelkártya számláról a kedvezmény figyelembevételével megállapított vételár kerül levonásra. A vásárlás a rendelkezésre álló hitelkeretnél nagyobb összegben is történhet, de a 7% kedvezmény csak a hitelkártyáról felhasznált összeg alapján kerül kiszámolásra. Az Extreme Digital Zrt. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben: https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok 

Az előzetes, körültekintő, tájékozódás csökkentheti a túlzott eladósodás veszélyét! A túlzott eladósodás komoly pénzügyi nehézséget okozhat Önnek és közvetlen környezetének! A hitelfelvétel előtt tájékozódjon a feltételekről és gondolja át a kockázatokat.

Az akció időtartama: 2017. április 5-től visszavonásig érvényes.

****A kedvezmény más akcióval is összevonható (például kuponos és akciós árú termékek), azonban kizárólag raktáron található termék, szaküzletben történő átvétele és fizetése esetén vehető igénybe.

 

december 21-IG RÁADÁSUL 10% KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLHATSZ!

Helyből 10% kedvezmény!

Helyből 10% kedvezmény!

10% kedvezmény Cetelem hitelkártyával, szaküzleteinkben minden termékre, december 21-ig!c

THM 38,01%cc

 

 

HOGYAN JUTHATSZ PÉLDÁUL EGY 100 000 FT ÉRTÉKŰ OKOSTELEFONHOZ MÁR 90 000 FT-ÉRT?

A kedvezmény az akció időtartama alatt igényelt Cetelem hitelkártyával - már az első alkalommal történő vásárlás esetén is - vagy bármely, már meglévő Magyar Cetelem Zrt. (Bank) által kibocsátott hitelkártyával egyaránt érvényes, amennyiben a fizetés nem a pénztárnál, hanem a hitelügyintéző pultnál történik.

  • Tehát nézd ki a vágyott terméket webáruházunkban, vagy szaküzletünkben,
  • rendeld meg szaküzletünkben történő átvétellel és fizetéssel,
  • a helyszínen még fizetés előtt igényeld a Cetelem hitelkártyád hitelügyintézőnknél és fizess a termékért 10%-kal kevesebbet. A hitelkártya számláról a kedvezmény figyelembevételével megállapított vételár kerül levonásra.
  • Telkeskörű tájékoztatást itt találsz!

A vásárlás a rendelkezésre álló hitelkeretnél nagyobb összegben is történhet, a 10% kedvezmény viszont csak a hitelkeretből felhasznált összegre érvényesítjük. Amennyiben a vételár meghaladja a hitelkeretet, a fennmaradó összeget készpénzzel tudod kiegyenlíteni.

Amennyiben élni szeretnél a kedvezménnyel, fontos, hogy még a vásárlás előtt jelezd ezen szándékodat értékesítő munkatársunknak!

 

cCetelem Hitelkártya és Cetelem Klubkártya referencia THM: 38,01%; 375 000 Ft hitelösszeg 2017. április 5. után kibocsátott kártyák figyelembe vételével.
Az itt feltüntetett THM érték vásárlási tranzakció figyelembevételével került kiszámításra. Más tranzakciótípus esetén a THM mértéke magasabb lehet. Az akciós áruhitelt kizárólag bármely már meglévő Magyar Cetelem Bank által 2010. október 1-je után kibocsátott kártyával rendelkező vásárlók igényelhetik, vagy azok, akiknek hitelkártya igénylése pozitív elbírálásban részesül. A hitelkártya igénylése ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár.  A hitelkártya kibocsátója a Magyar Cetelem Zrt.
A kedvezmény 2018. december 13-tól 2018. december 21-ig érvényes. A kedvezmény az akció időtartama alatt igényelt Cetelem hitelkártyával, első alkalommal történő, azonnali vásárlás esetén, vagy bármely már meglévő magyar Cetelem bank által kibocsátott hitelkártyával érvényes abban az esetben, ha a fizetés nem a pénztárnál, hanem a hitelügyintézői pultnál történik. A hitelkártya számláról a kedvezmény figyelembevételével megállapított vételár kerül levonásra. A vásárlás a rendelkezésre álló hitelkeretnél nagyobb összegben is történhet, de a 10% kedvezmény csak a hitelkártyáról felhasznált összeg alapján kerül kiszámolásra.
Az Extreme Digital Zrt. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok
Az előzetes, körültekintő tájékozódás csökkentheti a túlzott eladósodás veszélyét! A túlzott eladósodás komoly pénzügyi nehézséget okozhat Önnek és közvetlen környezetének.A hitelfelvétel előtt tájékozódjon a feltételekről és gondolja át a kockázatokat.
Az akció időtartama: 2018. december 13-től 2018. december 21-ig érvényes.

cc Az kedvezmény más akcióval is összevonható (például kuponos és akciós árú termékek), azonban kizárólag raktáron található termék, szaküzletben történő átvétele és fizetése esetén vehető igénybe.

 

 

4 emberből 4 találta hasznosnak

Kapcsolódó kérdések: