Cetelem hitelkártya

 

Cetelem Hitelkártya - szuper hetes

Mindig számíthatsz rá! 7% kedvezmény Cetelem hitelkártyával minden termékre!**** THM 38,01%***

Vásárolj szaküzleteinkben Cetelem hitelkártyával és most értékhatártól függetlenül 7% azonnali kedvezményt biztosítunk a vásárlás végösszegéből.

Hitelkártyát elfogadó szaküzleteink:

  • Debrecen, Pécs, Székesfehérvár, Szeged, Győr, Kecskemét, Nyíregyháza, Soroksár, Sugár üzletközpont, Móricz Zsigmond krt., Nyugati (Szent István krt.)

 

Hogyan juthatsz például egy 100 000 Ft értékű okostelefonhoz már 93 000 Ft-ért?

A kedvezmény az akció időtartama alatt igényelt Cetelem hitelkártyával - már az első alkalommal történő vásárlás esetén is - vagy bármely, már meglévő Magyar Cetelem Zrt. (Bank) által kibocsátott hitelkártyával egyaránt érvényes, amennyiben a fizetés nem a pénztárnál, hanem a hitelügyintéző pultnál történik.

  • Nézd ki a terméket webáruházunkban, vagy szaküzletünkben,
  • rendeld meg szaküzletünkben történő átvétellel és fizetéssel,
  • a helyszínen még fizetés előtt igényeld a Cetelem hitelkártyád hitelügyintézőnknél és fizess a termékért 7%-kal kevesebbet. A hitelkártya számláról a kedvezmény figyelembevételével megállapított vételár kerül levonásra.
  • Telkeskörű tájékoztatást itt találsz!

A vásárlás a rendelkezésre álló hitelkeretnél nagyobb összegben is történhet, a 7% kedvezmény viszont csak a hitelkeretből felhasznált összegre érvényesítjük. Amennyiben a vételár meghaladja a hitelkeretet, a fennmaradó összeget készpénzzel tudod kiegyenlíteni.

Amennyiben élni szeretnél a kedvezménnyel, fontos, hogy még a vásárlás előtt jelezd ezen szándékodat értékesítő munkatársunknak!

 

Választható átvételi módok

Választható átvételi módok: szaküzlet.

 

Szaküzlet

 

 

 

 

 

 

 

***Cetelem Hitelkártya és Cetelem Klubkártya Referencia THM: 38,01%, 375 000 Ft hitelösszeg és 2017. április 5. után kibocsátott kártyák figyelembe vételével. Az itt feltüntetett THM érték vásárlási tranzakció figyelembevételével került kiszámításra. Más tranzakciótípus esetén a THM értéke magasabb lehet. A hitelkártya kibocsátója a Magyar Cetelem Zrt. (Bank). A kedvezményt kizárólag bármely már meglévő, a Bank által 2020. március 18. napja előtt kibocsátott kártyával rendelkező vásárlók igényelhetik. A kedvezmény 2017. április 5-től visszavonásig érvényes. A kedvezmény a fentiek szerinti Cetelem hitelkártyával, első alkalommal történő, azonnali vásárlás esetén érvényes abban az esetben, ha a fizetés nem a pénztárnál, hanem a hitelügyintézői pultnál történik. A hitelkártya számláról a kedvezmény figyelembevételével megállapított vételár kerül levonásra. A vásárlás a rendelkezésre álló hitelkeretnél nagyobb összegben is történhet, de a 7% kedvezmény csak a hitelkártyáról felhasznált összeg alapján kerül kiszámolásra. Az Extreme Digital Zrt. a Bank hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben: https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok

Az előzetes, körültekintő, tájékozódás csökkentheti a túlzott eladósodás veszélyét! A túlzott eladósodás komoly pénzügyi nehézséget okozhat Önnek és közvetlen környezetének! A hitelfelvétel előtt tájékozódjon a feltételekről és gondolja át a kockázatokat.

Az akció időtartama: 2017. április 5-től visszavonásig érvényes.

****A kedvezmény más akcióval is összevonható (például kuponos és akciós árú termékek), azonban kizárólag raktáron található termék, szaküzletben történő átvétele és fizetése esetén vehető igénybe.

 

116 emberből 82 találta hasznosnak

Kapcsolódó kérdések:

 

Szaküzletek  nyitva tartása,  információk