szolgáltatás

Telenor Touch

Használd ki maximálisan új készüléked sebességeit, hűségnyilatkozat nélkül!

 

Új tableted vagy notebookod mellé válaszd a Telenor Hipernet Touch csomagok egyikét hűségnyilatkozat nélkül, csak az Extreme Digital-nál!

Tarifa ajánlatok  

 

Touch 1

Touch 2

Havi díj

1.290 Ft

2.090 Ft

Maximális letöltési sebesség
Maximális feltöltési sebesség
(a tarifacsomagba foglalt adatforgalmi keretig)*

7,2 Mbit/s
1 Mbit/s

7,2 Mbit/s
1 Mbit/s

Havidíjba foglalt forgalmi keret

500 MB

2 GB

Hűségnyilatkozat

nincs

nincs

NEM LENNE ELÉG?

Válaszd most Hipernet Touch 2 csomagunkat és ajándék Alcatel X602D USB modemmel viheted!

Az ajánlat a készlet erejéig, notebook, vagy tablet, valamint Hipernet Touch 2 csomag együttes vásárlása esetén, lakossági előfizetők számára érvényes, a készlet erejéig.

Telenor Touch 2 csomag vásárlása esetén kedvezményesen, most csak 7.990 Ft-ért juthatsz hozzá a Alcatel OneTouch Wi-Fi Telenor routerhez. Az ajánlat csak szaküzleteinkben érvényes.

 

Hipernet Touch 2 előfizetés mellé vásárolható 3G WIFI ROUTER tulajdonságai:

  • Alcatel One Touch Link Y580
  • SIM kártya foglalat
  • 21 MB / sec maximális adatátviteli sebesség
  • SD kártyával bővíthető 32GB-ig
  • OLED kijelző
  • 1.500 mAh akkumulátor (készenléti idő 40 óra, kapcsolati idő 4 óra)
  • Méret: 104 x 62 x17 mm
  • Súly: 60 gramm
  • Operációs rendszer kompatibilitás: Windows (XP - Vista - 7 – 8) MAC OS X (10.5 – 10.8)

NEM TUDTÁL MÉG DÖNTENI VAGY MÁR VETTÉL NÁLUNK TABLETET VAGY NOTEBOOKOT?

Nem gond! 30 naptári napon belül gyere vissza szaküzletünkbe és igénybe veheted az ajánlatot!

 

Az ajánlat utólagos igénybevételéhez személyesen, számlával kell igazolnod, hogy tabletedet vagy notebookodat 30 naptári napon belül vásároltad. Az ajánlat rögzítését személyesen szaküzleteinkben vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon kérheted, ez esetben a szerződéskötéshez mindenképpen be kell fáradnod valamelyik szaküzletünkbe.

Az ajánlat zártkörű, csak az Extreme Digital szaküzleteiben, 3G képes, Wi-Fi-s tabletek, valamint notebookok vásárlásával érvényes. A havidíjba foglalt forgalmi keret nem vihető át a következő hónapra, elérése után az elérhető maximális le- és feltöltési sebesség 32/32 kbps, a túlforgalmazási díj belföldön 0 Ft. Elérhető sebességre vonatkozó információk: A Hipernet tarifacsomagokkal elérhető elméleti maximális sebesség egy névleges érték, amely az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató készülék meglétének, illetve a hálózat aktuális leterheltségének függvénye. A kínált sávszélesség és a garantált le- és feltöltési sebesség a lefedettségi terület bármely kültéri pontján a mobiltechnológia sajátosságaira tekintettel: 0 Mbit/s.

*A Telenor Touch csomagok nem tartalmaznak korlátlan böngészést és e-mailezést! Az első havidíj szerződéskor, a termék vásárlásával egy időben történik. A Telenor Touch csomagok az Extreme Digital szaküzleteiben, személyesen vásárolhatók meg. A vásárlás feltétele érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és betöltött 18. életév. Ajánlatunk kizárólag lakossági magánszemélyek részére érhető el. További információk az Extreme Digital szaküzletekben, illetve a Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételeiben.

 

 
3 emberből 1 találta hasznosnak

Kapcsolódó kérdések: