9 990 Ft

Szaküzlet információk!

Üzleteink 2021. április 7-től újra a megszokott nyitva tartással és szolgáltatásokkal várnak! Részletekért kattints ide!

Hasonló elérhető termékek

Apple EarPods fülhallgató távvezérlővel és mikrofonnal (md827zm/b)

fülhallgató
Mélyebb, gazdagabb basszus
Zene- és videolejátszás vezérése

Részletes leírás »
9 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Apple EarPods fülhallgató távvezérlővel és mikrofonnal

A távvezérlővel és mikrofonnal felszerelt Apple EarPods fülhallgatót úgy terveztük, hogy kényelmesen – és stabilan – illeszkedjen számos különféle alakú fülbe. A hangminősége kiváló: a méregdrága, csúcsminőségű fejhallgatók hangzásával is felveszi a versenyt. A továbbfejlesztett távvezérlővel egyszerűen beállíthatod a hangot, vezérelheted a zene- és videolejátszást, valamint felveheted és leteheted az iPhone-on a telefonhívásokat.

Áttekintés

A hagyományos, kerek fülhallgatókkal szemben az új Apple EarPods formáját az emberi fül adottságaihoz alakítottuk, így minden más fülhallgatóhoz viszonyítva sokkal többen fogják kényelmesnek érezni a használatát.

Az Apple EarPods belsejében rejtőző hangszórók tervezésüknél fogva minimálisra csökkentik a hangveszteséget, és a lehető legnagyobb mértékig növelik a hangkibocsátást. Az eredmény kiváló minőségű hangzás, amely megfelel a jóval drágább fülhallgatókkal szemben támasztott elvárásoknak.

A távvezérlővel és mikrofonnal felszerelt Apple EarPods fülhallgató kábelébe épített távvezérlő egységgel könnyedén beállíthatod a hangot, vezérelheted a zene- és videolejátszást, valamint felveheted és leteheted az iPhone-on a telefonhívásokat.

Kiemelt jellemzők
  • Apple-tervezésű tartozék
  • Mélyebb, gazdagabb basszus
  • Fokozott védelem a verejték és a víz ellen
  • Zene- és videolejátszás vezérése
  • Hívásfogadás és -befejezés

A doboz tartalma
  • Apple EarPods fülhallgató távvezérlővel és mikrofonnal
  • Védőtok
Kompatibilitási információ
  • A távvezérlő és a mikrofon használatát az összes iPod, iPhone és iPad támogatja (de nem minden típusnál használható a hangerő-szabályzási funkció). A hangátvitel az összes iPod modellel működik.
  • A használathoz szükséges szoftververziók: negyedik generációs iPod nano – 1.0.3; iPod classic (120 GB) – 2.0.1; második generációs iPod touch – 2.2 vagy újabb.

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
220611
Gyártó
Apple
Garancia
1 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4 /3 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
1
3 csillag
1
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2015. máj. 6.)

Apple EarPods fülhallgató távvezérlővel és mikrofonnal (md827zm/b)
Apple EarPods fülhallgató távvezérlővel és mikrofonnal (md827zm/b)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Minőség, hangzás, kényelem, csomagolás
Ami nem tetszik:
Sóher vagyok és drágállom

Remek ikütyü kiegészítő. Van benne basszus is, erő is. Kifelé nem találom elvetemülten hangosnak. A nyitott fejhallgatók sokkal inkább zajszennyezőek a mindennapokban. Egyszerű, letisztult forma, minimálisan célszerű csomagolásban ami szintén kiemelten tetszik. Apple. Nem kell elemezni. Részemről ajánlott termék. (Legalábbis azoknak akik hozzám hasonlóan nem kedvelik ha egy szilikon dugóval kell megerőszakolni a hallójáratot a zenei élményekért)

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2014. febr. 5.)

Apple EarPods fülhallgató távvezérlővel és mikrofonnal (md827zm/b)
Apple EarPods fülhallgató távvezérlővel és mikrofonnal (md827zm/b)

1 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
viszonylag jobb hangzás
Ami nem tetszik:
gyatra minőség

nem rossz a hangja, ha nincsenek nagy igényei az embernek, de legalább hamar tönkremegy - természetesen a garancia lejárta után néhány héttel (az ún. \"beépített elavulás\" tipikus esete).

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!