858 Ft

Hasonló elérhető termékek

Logitech Dialog-811 fejhallgató

monó fejhallgató
kényelmes fejhallgatópánt
internetes csevegéshez

Nem kapható

858 Ft

Részletes leírás

Logitech Dialog-811 mikrofonos monó fejhallgató A PC-khez készült Dialog 811 mikrofonos monó fejhallgató ideális az internetes telefonáláshoz és az interaktív audioalkalmazásokhoz, például internetes csevegéshez, többszemélyes internetes játékokhoz, videokonferenciákhoz, interaktív oktatóprogramokhoz, valamint beszédfelismerõ és tollbamondó programokhoz. A kényelmes fejhallgatópánt egyenletesen elosztja a nyomást, így viselete hosszú távon is kényelmes. Kifejlesztése során számítógépes nyomáselemzõ módszert alkalmaztak a tartósság biztosítása érdekében. Jellemzõk: - Ideális az IP alapú hangátvitelhez és az interaktív, hangot használó alkalmazásokhoz, például internetes csevegéshez, többszemélyes internetes játékokhoz, videokonferenciákhoz, interaktív oktatóprogramokhoz, beszédfelismerõ és tollbamondó programokhoz - Kényelmes fejhallgatópánt a nyomás egyenletesen elosztására, és a hosszú távon is kényelmes viselethez - Számítógépes nyomáselemzéssel tervezve a tartósság biztosítása érdekében Mûszaki adatok: - Frekvenciatartomány: Fejhallgatók: 20-20,000 Hz, Mikrofonok: 100-16,000Hz - Tengelyen kívüli zajszûrés: -30 dB @ 250 Hz - Bemeneti érzékenység: -58dV/ubar, -38dBV/Pa +/-4dB - Jelkimenet (fejhallgatók): 680 Ohm
Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
4231
Gyártó
LOGITECH
Garancia
2 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4 /5 Értékelés
5 csillag
3
4 csillag
1
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
1

Legújabb értékelés

(2008 ápr. 30)

Logitech Dialog-811 fejhallgató
Logitech Dialog-811 fejhallgató

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

hello. nincs rajta hangerőszabályozó.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2008 jan. 24)

Logitech Dialog-811 fejhallgató
Logitech Dialog-811 fejhallgató

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Sziasztok. Meg tudná valaki mondani, hogy van-e rajta hangerõszabájzó? Elõre is köszönöm. Üdv. Emi

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!