858 Ft

Hasonló elérhető termékek

Logitech Dialog-811 fejhallgató

monó fejhallgató
kényelmes fejhallgatópánt
internetes csevegéshez

Nem kapható

858 Ft

Részletes leírás

Logitech Dialog-811 mikrofonos monó fejhallgató A PC-khez készült Dialog 811 mikrofonos monó fejhallgató ideális az internetes telefonáláshoz és az interaktív audioalkalmazásokhoz, például internetes csevegéshez, többszemélyes internetes játékokhoz, videokonferenciákhoz, interaktív oktatóprogramokhoz, valamint beszédfelismerõ és tollbamondó programokhoz. A kényelmes fejhallgatópánt egyenletesen elosztja a nyomást, így viselete hosszú távon is kényelmes. Kifejlesztése során számítógépes nyomáselemzõ módszert alkalmaztak a tartósság biztosítása érdekében. Jellemzõk: - Ideális az IP alapú hangátvitelhez és az interaktív, hangot használó alkalmazásokhoz, például internetes csevegéshez, többszemélyes internetes játékokhoz, videokonferenciákhoz, interaktív oktatóprogramokhoz, beszédfelismerõ és tollbamondó programokhoz - Kényelmes fejhallgatópánt a nyomás egyenletesen elosztására, és a hosszú távon is kényelmes viselethez - Számítógépes nyomáselemzéssel tervezve a tartósság biztosítása érdekében Mûszaki adatok: - Frekvenciatartomány: Fejhallgatók: 20-20,000 Hz, Mikrofonok: 100-16,000Hz - Tengelyen kívüli zajszûrés: -30 dB @ 250 Hz - Bemeneti érzékenység: -58dV/ubar, -38dBV/Pa +/-4dB - Jelkimenet (fejhallgatók): 680 Ohm
Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
4231
Gyártó
LOGITECH
Garancia
2 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4 /5 Értékelés
5 csillag
3
4 csillag
1
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
1

Legújabb értékelés

(2007 febr. 6)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Hát sikerült egy olyat kifognom aminek mikrofonja nem müködik. Remélem a garicsere után már jobb tapasztalatokat irhatok ide

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2007 febr. 7)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Hát sikerült ki is cserélni. A garinál nagyon segitõkészek - igaz, csak 1500 Ftos termék - de nem kezdtek el szivózni. Ez már rendesen müködik, tiszta hangja van, és kényelmes. Ezért az árért nagyon megéri (csak azért 4es mert Sennheiseremet nem közeliti meg, de az már egy más árkategória :) )

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!