5 455 Ft

Hasonló elérhető termékek

Oxford Exam Excellence SB (Hun) +Cd

Oxford University Press, 2007ISBN: 9780194430043

Részletes leírás »
5 455 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Teljeskörű és hatékony felkészítés a szóbeli és írásbeli érettségi és nyelvvizsgákra egy könyvben. - Felkészítés, gyakorlás és vizsgafeladatok két szinten: B1 és B2 (C.E.F.) - közép és emelt szint - A fejezetek színkóddal jelölve 2 részre oszlanak: a fehér oldalakon a középszintű, a sárga oldalakon mindig az emelt szintű feladatsorok találhatóak. - A leckékben minden készség és feladattípus szisztematikus gyakorlása: Reading, Listening, Use of English, Writing, Speaking - Speaking Bank: kifejezésgyűjtemény a témakörök és leggyakoribb beszédhelyzetek szerint csoportosítva - Writing Bank: mintaszövegek (pl. levél és esszéíráshoz), ötletek, hasznos kifejezések gyűjteménye - Word Bank: a 12 témakör legfontosabb szavainak gyűjteménye fonetikai átírással, az emelt- és középszint szerint megkülönböztetve - Audio CD: számítógépbe téve a hanganyagok szövegét tartalmazza Word formátumban - Useful tips, study strategies: A könyv szerzői minden fejezetben más-más szempontra hívják fel a diákok figyelmét: mire figyeljenek az írott szövegértés kérdéseinél, hogyan bővítsék szókincsüket a Use of English feladattípusnál, hogyan viselkedjenek a szóbeli vizsga egyes részeinél stb. - Sample texts: A nehezen oktatható fogalmazáskészséget mérő feladatoknál és a szóbeli, szituációs feladatoknál mindig lehetőség van egy mintaválasz megtekintésére és megismerésére, és a valódi tesztkérdés csak ezután következik. - Smart answer key: Okos megoldókulcs, válaszokkal és magyarázatokkal - segítve az önálló tanulást - Study Diary: tartalomjegyzékhez kapcsolódó tanmenet az óratervezéshez és a tanultak rendszerezéséhez Önálló és tanórai használatra
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
92283
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!