263 900 Ft

Nikon D100 digitális fényképezőgép

Tükörreflexes váz
6,0 megapixeles felbontás
Cserélhető objektíves gép

Nem kapható

263 900 Ft

Részletes leírás

A Nikon D100 tükörreflexes fényképezőgép 6,1 megapixeles felbontással rendelkezik, amellyel 3008x2000 pixeles képeket készíthetünk. A felvételeket rendkívül finom részletességgel rögzíthetjük. Ezeket a nagyfelbontású képeket egy 23,7x15,6 mm-es CCD-szenzor fogadja, amely nagy mennyiségű fényt enged be a nagyobb érzékenység érdekében. Zajcsökkentés funkciót is építettek bele, ami biztosítja az éles, tiszta lágy tónusú képeket.

A 3D digitális mátrix képellenőrző automatikusan állítja a fehéregyensúly és a kép színeit. Fejlett képkezelő algoritmuson alapszik, amely biztosítja a hiteles színreprodukciót kivételesen lágy árnyalatokkal.

A fénymérést 10 szegmenses 3D mátrix, középre súlyozott és 5 ponton mért értékekkel végezhetjük. A D100 kulcskoncepciója, hogy mindezeket automatikusan vagy kézi beállítással is megtehetjük.

Négy expozíciós mód közül választhatunk: auto multi program, záridő-előválasztás, rekesz-előválasztás és kézi expozíció. Lassú záridő sebesség beállítással mindegyik módban beállítható a zajcsökkentés funkció. Az expozíciókompenzáció és az expozíciós sorozatfelvétel segítségével megjeleníthető a végső felvételen a fényerő változtatásának hatása.

Auto módban a fényképezőgép a színhőmérsékletet a lencsén bejutó fény alapján dönti el, majd ehhez állítja a fehéregyensúlyt, így természetes színeket eredményez. A fehéregyensúlyt manuálisan is beállíthatjuk egy papírlap vagy meszelt fal segítségével.

A Nikon két szoftvert is kínál, amelyekkel a felvételek megtekinthetők, és akár apróbb expozíciós vagy fehéregyensúly-korrekciót is végrehajthatunk vele. A módosított képeket JPEG vagy TIFF fájlként menthetjük el.

A D100 autofókusz rendszere 5 AF-szenzorral rendelkezik, amelyek vízszintes és függőleges irányban is mérik az értékeket. Mozgókép rögzítésekor hasznos a dinamikus AF-mód. Ez a funkció biztosítja a megfelelő fókuszt még akkor is, ha gyorsan mozgó vagy kiszámíthatatlanul mozduló témát rögzít.

A készülék az összes Nikkor optikával használható. Többek között a Nikkor NF-S optikával is, amely lehetővé teszi, hogy rendkívül gyors mozgásából adódóan a megfelelő pillanatot kapjuk el, amikor a téma a legélesebb fókuszban van.

A 120.000 pixelből álló LCD-monitort használhatjuk a képek komponálásához, azok visszajátszásához, a menüben mozgáshoz, illetve hisztogram megjelenítésére. A monitort LED világítja meg, így erős fényben is jól látható. Az elkészített felvételt ellenőrizhetjük a zoom gombokkal, így akár 20x nagyításban is láthatjuk a képet.

A készülékkel 26 különböző egyéni beállítás menthető el. A gyakran használt funkciók ezáltal könnyen előhívhatók a menüből a gyors és könnyű képkészítés érdekében. Ha USB-kábellel a fényképezőgépet számítógéphez kötjük, akkor a számítógép külső meghajtóként ismeri fel a kamerát, és onnan a képeket könnyen átmásolhatjuk. A Nikon View 5 szoftver azonnal elindul, és a képeket csoportonként megjeleníthetjük, áttölthetjük, nyomtathatjuk, törölhetjük, vagy akár apróbb változásokat is végezhetünk a felvételeken.

A doboz tartalma:
- csuklópánt
- keresővédő sapka
- videokábel
- USB-kábel
- akkumulátor és hálózati töltő
- szoftver CD
Teljes leírás

Specifikációk

Kép
Cikkszám
682
Gyártó
NIKON
Garancia
1 éves
Optika
Effektív pixelszám
6,0 megapixel
Képstabilizátor
nincs
Valós pixelszám
6,3 megapixel
Szenzor típusa
CCD
Kereső
van
Szenzor mérete
23,7 x 15,5 mm
Sorozatfelvétel
3 fps, 6 JPEG képig
Filmfelvétel
nincs adat
Tömörítetlen formátum
RAW, TIFF
Kijelző
Zoom
objektívtől függ
zoom (35mm)
objektívtől függ
Digitális zoom
nincs adat
Manuális fókusz
van
Autofókusz
TTL AF
Macro
nincs adat
Rekesztartomány
n/a
Zársebesség-tartomány
1/4000 - 30 másodperc + B záridő
Fénymérés
szpot, mátrix, középre súlyozott
Rekesz-elõválasztás
nincs adat
Zársebesség-előválasztás
nincs adat
Általános
LCD
1,8"
Fénykép szabályozás
Kategória
tükörreflexes
Expozíciókompenzáció
± 5EV 1/3 vagy 1/2EV lépésköz
Állványmenet
van
Önkioldó
2 másodperc, 5 másodperc, 10 másodperc, 20 másodperc
Akkumulátor mérete
nincs adat
Tartozékok
akkumulátor, akkumulátortöltő, vázsapka, LCD takaró, USB kábel, videó kábel, vállszíj, CD-ROM
Súly
780 g
Egyedi akkumulátor típusa
Li-ion (NP-FM50)
Vaku
ISO értékek
auto, 100, 200, 400, 800, 1 600
Fehéregyensúly
6 előre beállított
Fehéregyensúly finomhangolás
nincs adat
Fő jellemzők
Beépített vaku
van
Vaku opciók
automata, vakutiltás, vörösszem-hatás csökkentő, lassú szinkron, hosszú szinkron
Memória
Szűrőméret
objektívtől függ
Csatlakozás
Belső memória
nincs
Videokimenet
-
USB
van
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

 

Extra Garancia Prémium

A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Ha töréskár biztosítást is szeretnél, akkor ezt a csomagot válaszd!