263 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Nikon D100 digitális fényképezőgép

Tükörreflexes váz
6,0 megapixeles felbontás
Cserélhető objektíves gép

Nem kapható

263 900 Ft

Részletes leírás

A Nikon D100 tükörreflexes fényképezőgép 6,1 megapixeles felbontással rendelkezik, amellyel 3008x2000 pixeles képeket készíthetünk. A felvételeket rendkívül finom részletességgel rögzíthetjük. Ezeket a nagyfelbontású képeket egy 23,7x15,6 mm-es CCD-szenzor fogadja, amely nagy mennyiségű fényt enged be a nagyobb érzékenység érdekében. Zajcsökkentés funkciót is építettek bele, ami biztosítja az éles, tiszta lágy tónusú képeket.

A 3D digitális mátrix képellenőrző automatikusan állítja a fehéregyensúly és a kép színeit. Fejlett képkezelő algoritmuson alapszik, amely biztosítja a hiteles színreprodukciót kivételesen lágy árnyalatokkal.

A fénymérést 10 szegmenses 3D mátrix, középre súlyozott és 5 ponton mért értékekkel végezhetjük. A D100 kulcskoncepciója, hogy mindezeket automatikusan vagy kézi beállítással is megtehetjük.

Négy expozíciós mód közül választhatunk: auto multi program, záridő-előválasztás, rekesz-előválasztás és kézi expozíció. Lassú záridő sebesség beállítással mindegyik módban beállítható a zajcsökkentés funkció. Az expozíciókompenzáció és az expozíciós sorozatfelvétel segítségével megjeleníthető a végső felvételen a fényerő változtatásának hatása.

Auto módban a fényképezőgép a színhőmérsékletet a lencsén bejutó fény alapján dönti el, majd ehhez állítja a fehéregyensúlyt, így természetes színeket eredményez. A fehéregyensúlyt manuálisan is beállíthatjuk egy papírlap vagy meszelt fal segítségével.

A Nikon két szoftvert is kínál, amelyekkel a felvételek megtekinthetők, és akár apróbb expozíciós vagy fehéregyensúly-korrekciót is végrehajthatunk vele. A módosított képeket JPEG vagy TIFF fájlként menthetjük el.

A D100 autofókusz rendszere 5 AF-szenzorral rendelkezik, amelyek vízszintes és függőleges irányban is mérik az értékeket. Mozgókép rögzítésekor hasznos a dinamikus AF-mód. Ez a funkció biztosítja a megfelelő fókuszt még akkor is, ha gyorsan mozgó vagy kiszámíthatatlanul mozduló témát rögzít.

A készülék az összes Nikkor optikával használható. Többek között a Nikkor NF-S optikával is, amely lehetővé teszi, hogy rendkívül gyors mozgásából adódóan a megfelelő pillanatot kapjuk el, amikor a téma a legélesebb fókuszban van.

A 120.000 pixelből álló LCD-monitort használhatjuk a képek komponálásához, azok visszajátszásához, a menüben mozgáshoz, illetve hisztogram megjelenítésére. A monitort LED világítja meg, így erős fényben is jól látható. Az elkészített felvételt ellenőrizhetjük a zoom gombokkal, így akár 20x nagyításban is láthatjuk a képet.

A készülékkel 26 különböző egyéni beállítás menthető el. A gyakran használt funkciók ezáltal könnyen előhívhatók a menüből a gyors és könnyű képkészítés érdekében. Ha USB-kábellel a fényképezőgépet számítógéphez kötjük, akkor a számítógép külső meghajtóként ismeri fel a kamerát, és onnan a képeket könnyen átmásolhatjuk. A Nikon View 5 szoftver azonnal elindul, és a képeket csoportonként megjeleníthetjük, áttölthetjük, nyomtathatjuk, törölhetjük, vagy akár apróbb változásokat is végezhetünk a felvételeken.

A doboz tartalma:
- csuklópánt
- keresővédő sapka
- videokábel
- USB-kábel
- akkumulátor és hálózati töltő
- szoftver CD
Teljes leírás

Specifikációk

Kép
Cikkszám
682
Gyártó
NIKON
Garancia
1 éves
Optika
Effektív pixelszám
6,0 megapixel
Képstabilizátor
nincs
Valós pixelszám
6,3 megapixel
Szenzor típusa
CCD
Kereső
van
Szenzor mérete
23,7 x 15,5 mm
Sorozatfelvétel
3 fps, 6 JPEG képig
Filmfelvétel
nincs adat
Tömörítetlen formátum
RAW, TIFF
Kijelző
Zoom
objektívtől függ
zoom (35mm)
objektívtől függ
Manuális fókusz
van
Autofókusz
TTL AF
Macro
nincs adat
Rekesztartomány
n/a
Zársebesség-tartomány
1/4000 - 30 másodperc + B záridő
Fénymérés
szpot, mátrix, középre súlyozott
Általános
LCD
1,8"
Fénykép szabályozás
Kategória
tükörreflexes
Expozíciókompenzáció
± 5EV 1/3 vagy 1/2EV lépésköz
Állványmenet
van
Önkioldó
2 másodperc, 5 másodperc, 10 másodperc, 20 másodperc
Akkumulátor mérete
nincs adat
Tartozékok
akkumulátor, akkumulátortöltő, vázsapka, LCD takaró, USB kábel, videó kábel, vállszíj, CD-ROM
Súly
780 g
Egyedi akkumulátor típusa
Li-ion (NP-FM50)
Vaku
ISO értékek
auto, 100, 200, 400, 800, 1 600
Fehéregyensúly
6 előre beállított
Fő jellemzők
Beépített vaku
van
Vaku opciók
automata, vakutiltás, vörösszem-hatás csökkentő, lassú szinkron, hosszú szinkron
Memória
Szűrőméret
objektívtől függ
Csatlakozás
Belső memória
nincs
USB
van
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!