199 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Nikon D5100 digitális fényképezőgép kit (18-55mm VR + 55-200 VR objektívvel) 3 év garancia a vázra

16,2 megapixeles felbontás
Kihajtható, élőképes LCD kijelző
Full HD videofelvétel

Részletes leírás »
199 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

3 év garancia!

Nikon D5100 digitális fényképezőgép kit (18-55mm VR + 55-200 VR objektívvel) 3 év garanciával

A kihajtható-dönthető monitor és a fényképezőgép D-videó funkciója jóvoltából szinte bármilyen szögből egyedi felvételeket készíthet. Speciális hatások használatával varázslatossá teheti a készített állóképeket és videofelvételeket.
A széles dinamikatartomány lenyűgöző részletgazdagságú képeket biztosít nagy kontrasztú témáknál.Ezt a fényképezőgépet az önkifejezés szabadsága ihlette, és tökéletes eszköz ahhoz, hogy megörökítse saját egyéni világképét.

Jellemzők

 • 16,2 megapixeles, DX-formátumú CMOS-képérzékelő
 • 7,5 cm-es, kb. 921 000 képpontos, széles megtekintési szögű, dönthető LCD-monitor
 • Speciális hatások mód: fényképek és videók készítése speciális hatások alkalmazásával
 • D-videó: teljes (1080p) HD videók

Főbb funkciók és tulajdonságok

 • 16,2 megapixeles, DX-formátumú CMOS-képérzékelő élethű, élénk, alacsony zajszintű és finom átmenetekkel büszkélkedő képeket készít.

 • Nagy ISO (100–6400) érzékenységtartomány, ami a Hi2 beállítással 25 600 egyenértékig kiterjeszthető. Rövidebb záridők használatát teszi lehetővé a részletgazdag, alacsony zajszintű képek érdekében gyorsan mozgó témák fotózásakor, vagy gyenge fényviszonyok között. Automatikus ISO beállítással rendelkezik.

 • EXPEED 2 képfeldolgozó motor a jobb teljesítmény és kiemelkedő képminőség eléréséhez optimalizálja a fényképezőgép működését.

 • 7,5 cm-es, 921 000 képpontos, széles megtekintési szögű, dönthető LCD-monitor tetszőleges szögből egyedi felvételek készítését teszi lehetővé. Oldalra nyitható mechanizmusa révén kiválóan alkalmas önarcképek készítésére és állványon való használatra is.

 • D-videó – teljes HD (1080p) felbontású videók a zárkioldó gomb mellett található külön videofelvétel gomb jóvoltából könnyebb stabilan tartani a fényképezőgépet, amikor vált állóképek és videók felvétele között. Az AF-F mód biztosítja a megfelelő élességet, a fényképezőgép dönthető monitora és Speciális hatások módja pedig egyedi képek készítését teszi lehetővé. A fényképezőgép támogatja külső mikrofon használatát, továbbá 30p, 25p és 24p képkocka sebességgel is használható.

 • Élő nézet és Automatikus program választó használatukkal a dönthető LCD-monitoron is komponálhat képeket. Az Automatikus program választó kiválasztja az adott helyzethez és témához legjobban illő módot. Választható AF módjai között megtalálható az Arc-prioritásos AF, amely érzékeli és követi az arcokat a képen.

 • Borotvaéles 11 pontos AF-rendszer: gyors és pontos automatikus élességállításra képes a kép teljes területén. A négy AF mező mód, közöttük a 3D követő AF éles felvételeket garantál még akkor is, ha téma nem a kép középpontjában van, illetve ha gyorsan vagy kiszámíthatatlanul mozog.

 • 4 kép/mp sebességű sorozatfelvétel használatával négy kép/mp sebességgel rögzítheti a gyorsan zajló eseményeket.

 • Speciális hatások mód használatával különleges hatású, egyedi állóképeket és videofelvételeket készíthet. Különböző effektusokat kínál, köztük a Színes vázlat, a Miniatűr hatás, az Éjszakai és a Kiválasztott szín funkciót. Utóbbi segítségével kiemelhet legfeljebb három, tetszés szerinti színt, a kép többi részét pedig fekete-fehérré alakíthatja.

 • A motívumprogram módok automatikusan optimalizálják a fényképezőgép beállításait, ideértve a Picture Control és az aktív D-Lighting funkciót is, ezzel leegyszerűsítik a bonyolult fényképezési helyzetek kezelését, és optimális eredményt hoznak. Egyszerűen csak forgassa a módválasztó tárcsát SCENE (Motívumprogram) állásba, ahonnan eléri a leggyakrabban használt motívumprogramokat. A kijelzőn mintaképek segítik a megfelelő mód kiválasztását.

 • HDR (High Dynamic Range, széles dinamikatartomány) képalkotási mód kifinomultan részletgazdag képeket készít nagy kontrasztú helyzetekben. A gép két felvételt készít a zár egyetlen kioldásával, majd ezeket egy végső képben ötvözi, amely rendkívül széles dinamikatartományt fog át, továbbá kevesebb zajt és gazdagabb színátmeneteket tartalmaz.

 • Bővített fényképezőgépen belüli Retusálás menü használatával még a fényképezőgépben szerkesztheti és javíthatja képeit és videóit. A menüben egy sor effektust és szűrőt érhet el: ilyen például a Perspektíva korrekció, a Lágy élesség, vagy a Vonalrajz, amely vonalas rajzzá alakítja a fényképet.

 • Kettős beépített porosodáscsökkentő rendszer a képérzékelő-tisztító és a levegő áramlás vezérlő rendszer megakadályozza, hogy a por leülepedjen a fényképezőgép képérzékelőjére, ennek köszönhetően tiszta, foltmentes képeket készíthet.

 • HDTV-kompatibilitás a fényképezőgép beépített, HDMI-CEC támogatással rendelkező HDMI csatlakozóval is fel van szerelve, ezért fényképeit és videóit HDTV-n is megtekintheti, miközben a TV távirányítójával vezérelheti a visszajátszást.

 • Első és hátsó infravörös érzékelők segítenek az elmosódás elkerülésében makrók és önarcképek készítésekor.

 • Sztereó hang a kifejezetten a D-SLR fényképezőgépekhez tervezett, külön megvásárolható Nikon ME-1 sztereó mikrofonnal kiváló minőségű sztereó hangot rögzíthet videóihoz, amely nem tartalmazza az automatikus élességállítás zaját. A szélvédő és a puha tok mellékelt tartozék.

+ 18-55mm f/3.5-5.6G AF-S VR DX NIKKOR objektív


Kiváló minőségű optikával rendelkező, népszerű zoom objektív, Nikon DX-formátumú tükörreflexes fényképezőgépekkel való használatra. 3x-os zoomja révén számos fényképezési helyzetben remekül alkalmazható. Rendelkezik a Nikon exkluzív Silent Wave motorjával (SWM), amely rendkívül halk élességállítást biztosít.

Jellemzők

 • 18 mm-től 55 mm-ig terjedő zoomtartomány (35 mm-es formátumban kifejezve: 27–82,5 mm), amely a mindennapi felvételektől a lélegzetelállító tájképekig minden helyzetben tökéletes.
 • rázkódáscsökkentő (VR) rendszer rugalmasabb kézi fotózást tesz lehetővé, használatával három lépésközzel hosszabb záridővel fényképezhet.
 • az objektívet kifejezetten a Nikon DX-formátumú digitális tükörreflexes fényképezőgépeinek képérzékelőihez tervezték.
 • aszférikus lencsetagok minimálisra csökkentik a szférikus torzítást, az asztigmatizmust és a torzítás egyéb formáit, egyúttal nagy felbontást és kontrasztot biztosítanak.
 • a Nikon exkluzív Silent Wave motorja (SWM) gyors, pontos és rendkívül halk élességállítást garantál.


+ 55-200mm f/4-5.6 AF-S VR DX NIKKOR


Kiváló minőségű, kisméretű, 3,6x-es DX zoom objektív, amely rendlekezik a Nikon csúcstechnológiájú rázkódáscsökkentő (VR) rendszerével és az exkluzív Silent Wave Motorral.

A nagy teljesítményű objektív optikáját a Nikon DX-formátumú digitális tükörreflexes fényképezőgépeivel való használatra tervezték. Képszöge 35 mm-es formátumban kifejezve egy 82,5–300 mm-es objektívének felel meg.


Jellemzők

 • nagy teljesítményű, 3.6x-es zoom objektív (35 mm-es formátumban kifejezve: 82,5–3000 mm), amelyet kifejezetten a Nikon digitális tükörreflexes fényképezőgépeivel való használatra terveztek.
 • a rázkódáscsökkentő (VR) rendszer rugalmasabb kézi fotózást és akár 3 lépésközzel hosszabb záridő használatát teszi lehetővé.
 • a Nikon exkluzív SWM (Silent Wave Motor) rendszere gyorsan, pontosan és kivételesen halkan állít élességet.
 • az ED üveg és aszférikus lencsetagok minimálisra csökkentik a kromatikus eltérést, az asztigmatizmust és az egyéb torzításokat, miközben nagy felbontást és kontrasztot garantálnak.
Teljes leírás

Specifikációk

Kép
Cikkszám
134898
Gyártó
NIKON
Garancia
3 éves
Optika
Effektív pixelszám
16,2 megapixel
Képstabilizátor
nincs
Valós pixelszám
16,9 megapixel
Szenzor típusa
CMOS
Kereső
pentatükrös
Szenzor mérete
23,6 x 15,7 mm
Sorozatfelvétel
4 fps (67 JPEG / 11 RAW)
Filmfelvétel
640 x 480, 30, 640 x 480, 24, 1280 x 720, 24, 1920 x 1080, 30, 1280 x 720, 30, 1920 x 1080, 25, 1280 x 720, 25, 1920 x 1080, 24, 640 x 480, 25
Tömörítetlen formátum
RAW
Kijelző
Zoom
objektívtől függ
zoom (35mm)
objektívtől függ
Digitális zoom
nincs
Manuális fókusz
van
Autofókusz
11 ponton, Kotrasztérzékelő AF rendszer, Követő AF, Arcfelismerő AF
Macro
objektívtől függ
Rekesztartomány
lencsétől függ
Zársebesség-tartomány
1/4000 - 30 másodperc + B záridő
Fénymérés
szpot, mátrix, középre súlyozott
Rekesz-elõválasztás
van
Zársebesség-előválasztás
van
Általános
LCD
3,0"
Fénykép szabályozás
Memóriakártya-foglalat
SD, SDHC, SDXC
Kategória
tükörreflexes
Expozíciókompenzáció
± 5EV 1/3 vagy 1/2EV lépésköz
Távkioldó
van
Állványmenet
van
Önkioldó
2 másodperc, 5 másodperc, 10 másodperc, 20 másodperc
Burkolat anyaga
műanyag
Akkumulátor mérete
egyedi
Tartozékok
akkumulátor, akkumulátortöltő, vázsapka, USB kábel, videó kábel, vállszíj, CD-ROM
Súly
560 g
Megjegyzés
Élőképes kihajtható kijelző, FullHD videófelvétel, HDTV-kompatibilitás, HDR képalkotási mód, belső pormentesítő rendszer, könnyed felépítés, egyszerű kezelőfelület, nagyméretű LCD kijelző, 4 kép/mp sebesség, 19 beépített motívumprog
Egyedi akkumulátor típusa
Li-ion (EN-EL14)
Vaku
ISO értékek
auto, 100, 200, 400, 800, 1 600, 3 200, 6 400, 12 800, 25 600
Fehéregyensúly
auto, 9 előre beállított, kézi színhőmérséklet állítás
Fehéregyensúly finomhangolás
van
Fő jellemzők
Beépített vaku
van
Külső vakupapucs
Nikon saru
Vaku opciók
automata, vakutiltás, vörösszem-hatás csökkentő, hosszú szinkron, derítés, második redőny, nincs vaku
Memória
Szűrőméret
objektívtől függ
Csatlakozás
Belső memória
nincs
Videokimenet
van
USB
van
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /1 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2011. júl. 13.)

Nikon D5100 digitális fényképezőgép kit (18-55mm VR + 55-200 VR objektívvel) 3 év garancia a vázra
Nikon D5100 digitális fényképezőgép kit (18-55mm VR + 55-200 VR objektívvel) 3 év garancia a vázra

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Használata könnyű
Ami nem tetszik:
Magyar nyelv hiánya

Mamut 1-ben vettem át: az eladó végig kedves volt, remek kiszolgálás, minden kérdésemre azonnal korrekt tájékoztatást kaptam. A gépet még tanulom, szerintem remek ár-érték arány. Minőség rendben van nagyon. Ajánlom mindenkinek!

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!