189 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Nikon D5200 fényképezőgép kit (18-105mm VR objektívvel), fekete + Nikon táska + 16GB SD kértya, 3 év garancia a vázra

APS-C méretű érzékelő
5 kép/mp sorozat
Full HD videofelvétel

Részletes leírás »
189 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

nikon3ev.gifA D5200-on keresztül úgy látja a világot, ahogy eddig még soha.

Csodaszép fényképek, hibátlan Full HD videók: ez a D-SLR fényképezőgép arra született, hogy a legteljesebb mértékben előcsalogassa az Ön kreatív oldalát.

A rugalmasan dönthető monitor eddig nem tapasztalt nézőpontokat tár fel Ön előtt. A 24,1 megapixel felbontású, DX-formátumú CMOS-érzékelő igen részletgazdag képeket rögzít, a fejlett, 39 pontos automatikus élességállítási rendszer pedig mindig éles képet garantál. A Nikon döbbenetesen pontos, 2016 képpontos fénymérési érzékelője még a legnehezebb fényviszonyok mellett is korrekt expozíciót tesz lehetővé.
dualMonitor_5625.jpg

Videóihoz vagy fényképeihez valós időben adhat speciális hatásokat; a Nikon vezeték nélküli mobiladapterén keresztül pedig alkotásait egyenesen kompatibilis intelligens eszközeire továbbíthatja, ahonnan azonnal megoszthatja őket a világgal.

A Nikon D5200 fényképezőgép (nagy vonalakban) az alábbi tulajdonságokban különbözik elődjétől:
  • 24 megapixelre növelt felbontás
  • EXPEED 3 feldolgozórendszer
  • 39 pontos, 9 keresztszenzoros AF
  • 2016 pixeles RGB fénymérő
  • 5 kép/mp sorozat
  • beépített sztereó mikrofon
  • Wi-Fi adapter csatlakozási lehetőség (mobiltelefonokkal is összeköthető)
  • könnyebb váz
  • több színváltozatban kapható

Marina Gurevich, a Nikon Europe termékmenedzsere a következőképp nyilatkozott: „Az inspiráló Nikon D5200 ideális azok számára, akiknek szenvedélye a fotózás, és szeretnek kísérletezni a fényképezőgép kiváló funkcióival. A lenyűgöző fényképkészítési és videominőségnek és a sokoldalú, változtatható szögű LCD-monitornak köszönhetően a felhasználók szabadjára engedhetik kreativitásukat.”

Lélegzetelállító képminőség

A sorozat harmadik fényképezőgépeként (a D5000 és a D5100) után a Nikon D5200 jelentős előrelépést tett a képminőség terén. A 24,1 megapixeles, DX formátumú, finom részletezettségű CMOS-érzékelő mellett az új EXPEED 3 képfeldolgozó nagy sebességű működést és kiváló, gazdag színvisszaadást – valamint továbbfejlesztett videorögzítést tesz lehetővé. A nagy ISO-érzékenység (100–6400, amely 25 600-ig növelhető) briliáns felvételeket biztosít sötét vagy gyengén világított környezetben is, és gyorsan mozgó téma esetében is tiszta lesz a kép.

A Nikon D5200 AF-rendszere, mérési érzékelője és helyzetfelismerése megegyezik a Nikon D7000 sorozatéval, amely fokozza a teljesítményt, és még kiválóbb képminőséget biztosít a fényképezőgépnek. A 39 pontos AF-rendszer és a kilenc kereszt típusú érzékelő kiváló pontosságának köszönhetően borotvaéles képeket készíthet a kiválasztott témára való precíz fókuszálással. A 2016 képpontos RGB mérési érzékelő pedig precíz adatokat továbbít a fényképezőgép helyzetfelismerő rendszerének, amely közvetlenül az exponálás előtt optimalizálja az expozíciót, az automatikus élességállítást és a fehéregyensúlyt.

Látványos HD-videók

Az állóképek és a folyamatos átmenetű (akár 60i/50i) teljes HD videofelvételek készítése között egyszerűen, egy gomb megnyomásával válthat. A fényképezőgép témakövetője, amely a mozgó objektumokat három dimenzióban, állandó motoros AF (AF-F) segítségével követi, lehetővé teszi a mozgó tárgyakra való fókuszálást a filmezés során. A videofelvételek készítését továbbá gépen belüli videoszerkesztés és a fényképezőgép sztereó mikrofonja segíti.

Inspiráló effektus és motívumprogram módok

Legyen még kreatívabb a Nikon D5200 Effektusok módjával. A hét speciális effektus: Kiválasztott szín, Miniatűr hatás, Fényes és Sötét, Sziluett, Színes vázlat és Éjszakai valós időben alkalmazható a képekre és a videofelvételekre az Élő nézet használatával, így a felvétel elkészítése előtt láthatja, hogy az hogyan fog kinézni. A fényképezőgépen belüli HDR (széles dinamikatartomány) és a D-Lighting ezenkívül részletgazdag képek készítését teszi lehetővé nagy kontrasztú helyzetekben, ezáltal bővítve a kreatív lehetőségeket. Választhat továbbá a 16 motívumprogram mód közül – ezek optimalizálják a fényképezőgép beállításait (például a záridőt, valamint az ISO és a rekesz beállítását) – a felvételkészítési helyzetnek megfelelően. Gyors felvételkészítéskor, illetve akkor hasznos, ha még tanulja a D-SLR fotózást.

 dualMonitor_5626.jpg

24,1 MP DX-formátumú CMOS-érzékelő: gyönyörű, részletgazdag fényképeket és videókat készíthet. A részletek elvesztése nélkül vághatja felvételeit, így a nagyméretű nyomatok is lenyűgözően néznek ki.

Dönthető monitor: kifordítható, megdönthető, elcsavarható. Ezzel a rugalmasan használható, forgatható monitorral igazán kiélheti kreativitását. Tetszőleges szögből egyedi felvételek készítését teszi lehetővé, akár önarckép készítése esetén is.

D-videó, avagy az inspiráció forrása: olyan részletgazdag, Full HD videókat készíthet, amiket majd mindenkinek meg akar mutatni. Használja ki a nagy teljesítményű (akár 60i sebességű) videofelvétel és a beépített sztereó mikrofon kínálta lehetőségeket.

WU-1a vezeték nélküli mobiladapter: segítségével felvételeit a D5200-ról közvetlenül Android vagy iOS operációs rendszert futtató okostelefonra vagy táblagépre viheti át*, illetve távolról, az eszközről vezérelheti a fényképezőgépet.

EXPEED 3: a Nikon gyors és nagy teljesítményű képfeldolgozó rendszere gyors működést, figyelemre méltóan tiszta képeket, kitűnő színvisszaadást, valamint továbbfejlesztett videofelvételt kínál.

Magas ISO (100–6400, 25 600 egyenértékig kiterjeszthető): élvezni fogja a szabadságot, amit a gyenge fényben mutatott remek teljesítmény biztosít. Sötétben is részletgazdag képeket készíthet, még gyorsan mozgó témákról is.

39 pontos AF-rendszer: 39 élességpont biztosít kivételes élességállítási pontosságot. A fejlett 3D-témakövetés révén az élesség bármilyen apró témán tartható, még ha az teljesen kiszámíthatatlanul mozog is.

2016 képpontos RGB fénymérő-érzékelő: pontos méréssel éri el a korrekt expozíciót, és adatokat szolgáltat a Fényképezési helyzetfelismerő rendszernek, amely optimalizálja az expozíció, az élesség és a fehéregyensúly automatikus beállítását.

Speciális hatások mód: egyedi fényképeket és videókat készíthet a számos elérhető speciális hatás, például a kiválasztott szín vagy a miniatűr hatás alkalmazásával. A választott hatás eredményét valós időben, a fényképezés alatt láthatja.

5 kép/mp sebességű sorozatfelvétel: a történéseket, tovatűnő pillanatokat, röpke arckifejezéseket gyors, öt kép/másodperc sebességű sorozatfelvétellel rögzítheti.

D-videó AF módok: videofelvétel közben is használható az élő nézetben történő automatikus élességállítás. Az állandó motoros AF (AF-F) használatával a téma mindig éles marad. Bízza csak nyugodtan a témakövetést a fényképezőgépre: a témakövető AF és az arcprioritásos AF megoldja.

HDR (széles dinamikatartomány): részletgazdagabb felvételeket készíthet nagy kontrasztú megvilágítás esetén. Mozdulatlan témák esetén ideális választás: a gép a zár egyetlen kioldásával két felvételt készít különböző expozíciós beállításokkal, majd ezeket egyetlen, természetes kontrasztot mutató képben ötvözi.

Aktív D-Lighting: erős fényben fényképezve a sötét és a világos területeken egyaránt megőrzi a részleteket, még ellenfényes kompozíciók esetén is. Mozgó téma esetén ideális választás.

16 motívumprogram: csak válassza ki az adott témához vagy helyzethez tartozó módot, és már készülhet is a remek felvétel. A motívumprogramok egyes beállításokat – például a záridőt, az ISO-érzékenységet vagy a rekeszértéket – automatikusan optimalizálnak, ami nagy segítség, ha gyorsan akar remek képeket készíteni, vagy még nincs otthon a D-SLR fényképezés világában.

Nagy felbontású LCD-monitor: a fényképek és videók minden részlete jól látható lesz a nagy felbontású, 7,5 cm-es (3,0 hüvelykes) képátlójú, 921 000 képpontos, dönthető LCD-monitornak köszönhetően, ami széles megtekintési szöggel és magas kontrasztaránnyal rendelkezik. Fényképei elkészítése, illetve a speciális hatások alkalmazása mind beltéri, mind kültéri felvétel esetén egyszerű.

Intelligens kialakítás: a kis méretű, pehelykönnyű váz és a kiváló ergonómia jóvoltából ezzel a fényképezővel élvezet a fényképezés. A biztos fogás kényelmesen kézben tarthatóvá teszi a fényképezőgépet. A világos menük és a gyakran használt funkciók (például a D-videó és az Élő nézet) számára elhelyezett külön gombok igazán egyszerűvé és magától értetődővé teszik a gép használatát.

Vezeték nélküli távvezérlő: A külön megvásárolható Nikon WR-R10 és WR-T10 vezeték nélküli távvezérlők segítségével a fényképezőgép legfőbb funkciói távolról működtethetők, még akkor is, ha akadályok találhatók Ön és a fényképezőgép között. Ideális önarcképekhez, illetve a fényképezőgép zárkioldás okozta bemozdulásának elkerülésére is jól alkalmazható.

NIKKOR objektívek: a Nikon legendás NIKKOR objektívjei kínálta lehetőségek révén a lehető legjobban kihasználhatja a fényképezőgép kínálta 24 millió képpontot. Élénk színvilágú, remek kontrasztú felvételeket készíthet. Részletgazdag, éles videókat készíthet, különböző moziszerű effektusokkal kísérletezhet.

Teljes leírás

Specifikációk

Kép
Cikkszám
310711
Gyártó
NIKON
Garancia
3 éves
Optika
Effektív pixelszám
24,2 megapixel
Képstabilizátor
Objektívtől függ
Valós pixelszám
24,7 megapixel
Szenzor típusa
CMOS
Kereső
van, pentatükrös
Szenzor mérete
23,5 x 15,7 mm
Sorozatfelvétel
igen (3 vagy 5 kép/mp)
Filmfelvétel
1920 x 1080, 30
Tömörítetlen formátum
RAW
Kijelző
Zoom
objektívtől függ
zoom (35mm)
objektívtől függ
Digitális zoom
nincs
Manuális fókusz
van
Autofókusz
\t39 pontos TTL, Nikon Multi-CAM 4800DX modul, 9 keresztszenzor, -1..19 Fé, arcfelismeréssel LiveView módban
Macro
objektívtől függ
Rekesztartomány
objektívtől függ
Zársebesség-tartomány
1/4000 - 30 másodperc + B záridő
Fénymérés
szpot, mátrix, középre súlyozott, átlag
Rekesz-elõválasztás
van
Zársebesség-előválasztás
van
Általános
LCD
3,0"
Fénykép szabályozás
Memóriakártya-foglalat
SD, SDHC, SDXC
Kategória
tükörreflexes
Expozíciókompenzáció
± 5EV 1/3 vagy 1/2EV lépésköz
Távkioldó
van
Állványmenet
van
Önkioldó
2 másodperc, 5 másodperc, 10 másodperc, 20 másodperc, van
Burkolat anyaga
műanyag
Akkumulátor mérete
egyedi
Tartozékok
akkumulátor, akkumulátortöltő, vázsapka, AV kábel, vállszíj, CD-ROM, használati útmutató
Súly
555g (akku és kártya nélkül)
Megjegyzés
külső mikrofon csatlakoztatási lehetőség, Aktív D-Lighting, D-Lighting sorozat, élőkép, álló-, és mozgókép effektusok, szenzor pormentesítés, opcionális GPS és WiFi adapter csatlakoztatási lehetőség, torzítás korrekció, videó vágás, állókép kimentése videóból
Egyedi akkumulátor típusa
Li-ion (EN-EL14)
Vaku
ISO értékek
auto / 100-6400 auto / 100-6400 (1/3, 1 Fé lépésközökkel), kiterjeszthető ISO25600-ra
Fehéregyensúly
auto, 12 előre beállított
Fehéregyensúly finomhangolás
van
Fő jellemzők
Beépített vaku
van
Külső vakupapucs
Van
Vaku opciók
automata, vakutiltás, vörösszem-hatás csökkentő, lassú szinkron, derítés, hosszú záridő, első redőny, második redőny, Vörösszem-hatás korrekció
Memória
Szűrőméret
objektívtől függ
Csatlakozás
Belső memória
nincs
Videokimenet
van
USB
van
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!