194 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Nikon D60 digitális fényképezőgép kit (18-55mm DX VR + 55-200mm DX VR objektívvel)

10 megapixeles felbontás
cserélhető objektíves készülék
3 kép/mp sorozatfelvétel

Részletes leírás »
194 900 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Nikon D60 Double Zoom kit (18-55mm VR + 55-200mm VR objektívvel)

A D60 nagy teljesítményû DX-formátumú digitális tükörreflexes fényképezõgép 10,2 megapixeles felbontással. Ez az egyszerûen használható és kényelmesen kezelhetõ fényképezõgép kiváló lehetõséget biztosít a digitális tükörreflexes fényképezés varázslatos világának felfedezéséhez. Bármilyen helyzetben az automatikus módba állított fényképezõgépre bízhatja magát, vagy ha kreatív módon a saját kezébe szeretné venni az irányítást, akkor kipróbálhatja a készülék számos funkcióinak egyikét. A beépített, kreatív funkciók egyszerûen elérhetõk a könnyedén kezelhetõ menürendszeren keresztül. Kifejezetten a kényelmet szolgálja az elforgatható információmegjelenítés, amely követi a fényképezõgép tájolását, a belsõ öntisztító mechanizmus, valamint a keresõben elhelyezett érzékelõ, amely kikapcsolja a monitort. Szinte azonnali indításának, valamint kisméretû és könnyû vázának köszönhetõen bárhová magával viheti a készüléket. D60 – varázslatos fényképezés elérhetõ közelségben.

A D60 18-55 VR szett tartalmazza az AF-S DX VR NIKKOR 18–55 mm objektívet. Ez az objektív különféle fényképezési helyzetekben egyaránt jól használható. A beépített rázkódáscsökkentõ (VR) technológia ellensúlyozza a fényképezõgép rázkódását, és lehetõvé teszi, hogy a fotós akár három lépésközzel hosszabb záridõt alkalmazzon.

 • 10,2 megapixel A DX-formátumú képérzékelõ lehetõvé teszi, hogy rendkívül élénk, részletgazdag és nagy felbontású képeket készítsen, melyek kiválóan alkalmasak nagyítások készítésére.

 • EXPEED képfeldolgozó rendszer Optimális teljesítményt és kiemelkedõ képminõséget garantál.

 • Innovatív porosodáscsökkentõ rendszer: A képérzékelõ-tisztító és a levegõáramlás-vezérlõ rendszer megakadályozza, hogy a por leülepedjen a fényképezõgép képérzékelõire, ennek köszönhetõen tiszta, foltmentes képeket készíthet.
 • Széles, 100 és 1600 közötti ISO érzékenységi tartomány A rövidebb záridõvel jelentõsen csökkenti a képek elmosódásának kockázatát, amikor gyorsan mozgó témát fényképez, vagy gyenge fényben készít felvételeket.
 • Kisméretû, könnyû és kényelmes: A mindössze 495 gramm súlyú készülék értelemszerûen elhelyezett vezérlõgombokkal rendelkezik, és kényelmes fogást biztosít.

 • 6,35 cm-es, nagy fényerejû LCD-monitor A nagyméretû monitorról könnyedén leolvashatók a fontos információk, és élvezetessé teszi a fényképek megtekintését és szerkesztését.
 • Gyors reakció: A szinte azonnali, 0,19 másodperces indítás és a minimális exponálási idõ lehetõvé teszi, hogy az eseményekre gyorsan reagálva készítsen felvételeket.
 • 3 kép/mp sebességû sorozatfelvétel Körülbelül 3 kép/másodperc sebességgel legfeljebb 100 JPEG képet készíthet (FINE L vagy kisebb képméret esetén), és megörökítheti a gyorsan mozgó témákat.
 • Világos, tiszta keresõ A 0,8-szeres nagyítású keresõ pontos komponálást tesz lehetõvé.
 • Szemérzékelõ Amikor a fotós a keresõbe néz, a Szemérzékelõ kikapcsolja az LCD-monitoron lévõ információmegjelenítést, hogy semmi se zavarja a felvételkészítést, és így energiát is megtakarít.

 • Borotvaéles hárommezõs automatikus élességállítás Lehetõvé teszi az élesség gyors és pontos beállítását bármilyen fényképezési helyzetben, még napnyugta után is.

 • Aktív D-Lighting Az Aktív D-Lighting funkció használatakor megmaradnak az erõs fényben és árnyékban levõ részletek, így természetes kontrasztú fényképek készíthetõk.

 • Választható információmegjelenítési formátumok: Különbözõ megjelenítési formátumok közül választhat, ilyen például a Grafikus megjelenítési mód, amelyben az információkat ikonok jelölik, vagy a Háttérkép formátum, amelyben az egyik saját felvételét használhatja háttérként.
 • Információk függõleges kijelzése az LCD-monitoron: Fényképezés közben az információk a fényképezõgép helyzetétõl függõen, automatikusan a megfelelõ irányba fordítva jelennek meg. Ha tájkép vagy portré módban készít képeket, a fényképezõgép a megfelelõ tájolással jelzi ki az adatokat.

 • 8 Digitális Vari-Program Automatikusan optimalizálja a fényképezõgép beállításait, így bármilyen körülmények között kitûnõ képeket rögzíthet.

 • Sokoldalú Képszerkesztés menü 10 lenyûgözõ fotóeffektus közül választhat, ilyen például a NEF (RAW) formátumú képfeldolgozás és az Animált videó. A D60 fényképezõgép az eredeti kép változatlanul hagyása mellett gyorsan és egyszerûen elkészíti a fénykép másolatát, amelyet a készüléken szerkeszthet és javíthat.

 • NEF (RAW) fájlok fényképezõgépen belüli feldolgozása: A felvétel elkészítése után használja ki a fényképezõgép által nyújtott lehetõségeket a kreatív ötletek megvalósítása és a beállítások módosítása terén. Az egyszerûen kezelhetõ menü segítségével beállíthatja a képminõséget, a képméretet, a fehéregyensúlyt, sõt akár az expozíciókompenzációt is.

 • Animált videó Egymás után következõ képek sorozatából animált videoklipeket hozhat létre. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a képsorozat elsõ és utolsó felvételét, rövidfilmként menti, majd lejátssza a fényképezõgép LCD-monitorán vagy a számítógépen (AVI-formátumban).

 • Nikon 3D színes mátrixmérés II A legtöbb megvilágítási helyzetben ideális expozíciót biztosít.

 • Kompatibilis a világszerte elismert, kiváló minõségû Nikkor objektívekkel, és kifejezetten az AF-S és az AF-I Nikkor objektívekkel való használatra optimalizálták.

 • Lítium-ion akkumulátor: Akár 520 felvétel egyetlen feltöltéssel.


 • Objektív
  18-55mm f/3.5-5.6G AF-S VR DX Zoom-NIKKOR

  Kiváló minõségû optikával rendelkezõ, népszerû zoom objektív, Nikon DX-formátumú tükörreflexes fényképezõgépekkel való használatra. 3x-os zoomja révén számos fényképezési helyzetben remekül alkalmazható. Rendelkezik a Nikon exkluzív Silent Wave motorjával (SWM), amely rendkívül halk élességállítást biztosít.

 • Népszerû zoomtartomány 18 mm-tõl 55 mm-ig (35 mm-es formátumban kifejezve: 27–82,5 mm), amely a mindennapi felvételektõl a lélegzetelállító tájképekig minden helyzetben tökéletes.
 • A rázkódáscsökkentõ (VR) rendszer rugalmasabb kézi fotózást tesz lehetõvé, használatával három lépésközzel hosszabb záridõvel fényképezhet.

  55-200mm f/4-5.6 AF-S VR DX Zoom-Nikkor
  Kiváló minõségû, kisméretû, 3,6x-es DX zoom objektív, amely rendlekezik a Nikon csúcstechnológiájú rázkódáscsökkentõ (VR) rendszerével és az exkluzív Silent Wave Motorral.

  A nagy teljesítményû objektív optikáját a Nikon DX-formátumú digitális tükörreflexes fényképezõgépeivel való használatra tervezték. Képszöge 35 mm-es formátumban kifejezve egy 82,5–300 mm-es objektívének felel meg.
 • Kivételes optikai teljesítmény: az objektívet kifejezetten a Nikon DX-formátumú digitális tükörreflexes fényképezõgépeinek képérzékelõihez tervezték.
 • Az aszférikus lencsetagok minimálisra csökkentik a szférikus torzítást, az asztigmatizmust és a torzítás egyéb formáit, egyúttal nagy felbontást és kontrasztot biztosítanak.
 • A Nikon exkluzív Silent Wave motorja (SWM) gyors, pontos és rendkívül halk élességállítást garantál.
 •  

  Teljes leírás

  Specifikációk

  Kép
  Cikkszám
  32361
  Gyártó
  NIKON
  Garancia
  1 éves
  Optika
  Effektív pixelszám
  10,2 megapixel
  Képstabilizátor
  nincs
  Valós pixelszám
  10,8 megapixel
  Szenzor típusa
  CCD
  Kereső
  van
  Szenzor mérete
  23,6 x 15,8 mm
  Sorozatfelvétel
  3fps
  Filmfelvétel
  nincs adat
  Tömörítetlen formátum
  RAW
  Kijelző
  Zoom
  objektívtől függ
  zoom (35mm)
  objektívtől függ
  Digitális zoom
  nincs
  Manuális fókusz
  van
  Autofókusz
  TTL AF, 3 ponton
  Macro
  objektívtől függ
  Rekesztartomány
  objektívtől függ
  Zársebesség-tartomány
  1/4000 - 30 másodperc + B záridő
  Fénymérés
  3D color matrix metering II
  Általános
  LCD
  2,5"
  Fénykép szabályozás
  Kategória
  tükörreflexes
  Expozíciókompenzáció
  ± 2EV 1/3EV lépésköz
  Állványmenet
  van
  Önkioldó
  2 másodperc, 5 másodperc, 10 másodperc, 20 másodperc
  Burkolat anyaga
  műanyag
  Tartozékok
  akkumulátor, akkumulátortöltő, vázsapka, USB kábel, videó kábel, CD-ROM
  Súly
  471 g
  Megjegyzés
  18-55mm VR + 55-200mm VR objektívvel, 3 kép/mp sorozatfelvétel, CCD tisztító rendszer, EXPEED képfeldolgozó rendszer, nagy 2,5
  Egyedi akkumulátor típusa
  Li-ion (EN-EL9)
  Vaku
  ISO értékek
  auto, 100, 200, 400, 800, 1 600, 3 200
  Fehéregyensúly
  auto, 6 előre beállított
  Fő jellemzők
  Beépített vaku
  van
  Külső vakupapucs
  Nikon saru
  Vaku opciók
  automata, vakutiltás, vörösszem-hatás csökkentő, lassú szinkron, derítés, vaku expozíció kompenzáció
  Memória
  Szűrőméret
  objektívtől függ
  Csatlakozás
  Belső memória
  nincs
  Videokimenet
  van
  USB
  van
  Teljes specifikáció

  Vásárlóink véleménye a termékről

  Termék átlagos értékelése

  5 /8 Értékelés
  5 csillag
  8
  4 csillag
  0
  3 csillag
  0
  2 csillag
  0
  1 csillag
  0

  (2008. nov. 21.)

  Nikon D60 digitális fényképezőgép kit (18-55mm DX VR + 55-200mm DX VR objektívvel)
  Nikon D60 digitális fényképezőgép kit (18-55mm DX VR + 55-200mm DX VR objektívvel)

  0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

  Ami tetszik:
  Ami nem tetszik:

  ÁÁÁÁÁ!!Az ember el sem tudja dönteni melyik legyen!!!:D. Melyik márka, és azon belül is melyik gép!! Canon, v Nikon?? 450D, v D40,D60, D80??:D Vagy más fajta gép!! Valaki segítsen, hogy melyik legyen?? Amiket fotóznék!!!( a legtöbbet természetfotózásra használnám, de ez mellet ,tájakt, családot, portrékat, makrot is!!!!) Valaki segítsen !!!!!!!!:D. Egy lelkes amatőr!!

  Jelentem

  Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

  Igen

  (2008. okt. 19.)

  Nikon D60 digitális fényképezőgép kit (18-55mm DX VR + 55-200mm DX VR objektívvel)
  Nikon D60 digitális fényképezőgép kit (18-55mm DX VR + 55-200mm DX VR objektívvel)

  0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

  Ami tetszik:
  Ami nem tetszik:

  Szia Greg! Én is most szeretnék gépet venni de már több mint fél éve tanulmányozom őket kiprobáltam a canon 1000D-t és az Olympus-t is szerintem ha canon veszel akkor mindenképpen 450D ha Nikon akkor ez egy NAGYON JÓ választás!!!! Nekem annyi bajom van csak a D60al hogy az objektívben van a motor és így ha objektívet szertnél még hozzá ezt is figyelembe kell venni!!

  Jelentem

  Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

  Igen

  Mások ezt is vásárolták!

  Extra Garancia Standard

  A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
   

  Extra Garancia Balesetbiztosítás

  Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

   

  Extra Garancia Prémium

  Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

  További információért kattints ide!