479 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Nikon D750 DSLR kit (24-85mm VR objektívvel) 3 év garanciával [Bontott]

Bontott termék
Full Frame formátumú érzékelő
Full HD videofelvét

Részletes leírás »
479 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Bontott

Felbontott, új termék eredeti csomagolásában, nem került még értékesítésre. Részletekért KATTINTS IDE!

Bolti kiállított termék.

Nikon D750 kit (24-85mm VR objektívvel) DSLR 3 év garanciával [Bontott] jellemzői:

 
 
Engedd szabadjára kreativitásodat a gyors és sokoldalú Nikon D750 fényképezőgéppel! A 24,3 megapixeles érzékelővel ellátott készülék korlátlan lehetőségeket kínál, így megadja a bátor választás szabadságát.
 

Ne fogd vissza magad!

A fényképezőgép új tervezésű FX formátumú érzékelője még magas ISO érték esetén is tiszta és kivételes minőségű képeket biztosít. Döbbenetes érzékenységű AF-teljesítménye jóvoltából akár 6,5 kép/mp sebességű sorozatfelvételek, illetve 1080/60p felbontású HD videók készítését is lehetővé teszi. Dönthető monitora segíti a művészi szabadság kifejezését, a WiFi funkciónak hála pedig pillanatok alatt megoszthatod fotóidat.

 

Teljes részletesség, teljes szabadság

A 24,3 megapixeles, FX-formátumú érzékelő széles dinamikatartományt kínál, a teljes érzékenységskálán kiváló teljesítménnyel. Ez tiszta és éles felvételeket garantál, gazdag színvilággal megfűszerezve.

Lenyűgöző fényérzékenység

Készíts élesebb, tisztább, jobban definiált képeket nagy ISO-értékek mellett is. Az ISO tartomány 100 és 12 800 közötti, és 50 és 51 200 közötti egyenértékig terjeszthető.
Profi AF-teljesítmény

Az akár -3 Fé érzékenységű és a Nikon Csoportos AF mező módjával büszkélkedő Nikon D750 fényképezőgép hihetetlen pontossággal azonosítja be a témát, még rossz fényviszonyok mellett is.

 

Strapabíró, dönthető monitor

Készíts képeket és videókat egyedi nézőpontból! A kihajtható kijelző, fölfelé akár 90, lefelé pedig 75 fokban dönthető.

 

Beépített Wi-Fi

Oszd meg a látványt! Jól sikerült képeidet egy kompatibilis okosoeszközön keresztül könnyedén feltöltheted. Csak töltsd le az ingyenes Wireless Mobile Utility alkalmazást intelligens eszközödre.¹
 

 

Akár 6,5 kép/mp sebességű sorozatfelvétel

A 6,5 kép/mp-es képkészítési sebességnek hála gyorsan mozgó témákat is hihetetlen rugalmassággal örökíthetsz meg, mind FX, mind pedig DX formátumban.
 
Filmkészítési szabadság

Rögzíts 1080p teljes HD felbontású videókat! A Nikon D750 fényképezőgép 50p/60p képkockasebességről gondoskodik. Felvétel közben ISO 100 érzékenységtől akár ISO 51 200 egyenértékig rendelkezésre áll a teljes tartomány. Ezen kívül vezérelhető a záridő, a rekesz és a hangerőszint is.  A külön videó menünek köszönhetően videofelvétel beállításaidat pedig egy helyen tárolhatod.
 
EXPEED 4

Érj el kimagasló hatást a fényképező általános teljesítményének növelésével! Ez kiváló képalkotást, és ISO teljesítményt, illetve magas képkocka sebességű videókat eredményez.
 
Picture Control 2.0: teljes körűen szabályozható a képélesítés, a kontraszt, a fényerő, a színárnyalat és a színtelítettség fényképezéskor és videofelvételek készítésekor. Az Egyenletes beállítás maximális dinamikatartományt biztosít a könnyebb utómunkához, a Tisztaság beállítással pedig a részleteket lehet finomhangolni. A beállítások vizuálisan módosíthatók felvétel közben, valamint a videofelvételekhez és a fényképekhez egy külön menüben különböző opciókat elmentve leegyszerűsítheted a felvételkészítési folyamatot.

Szabályozható színmegjelenítésű monitor: lehetőséget ad a színegyensúly és a fényerő tetszőleges módosítására az egyéni ízlésnek megfelelően. A tükröződésgátló bevonatú, 8 cm-es, 1 229 000 képpontos dönthető RGBW LCD-képernyőnek köszönhetően a fényképezőgép minden körülmények között rugalmasan és könnyen működtethető.

Energiatakarékos kialakítás: fényképezzen hosszabb ideig egyetlen feltöltéssel. Készítsen akár 1230 állóképet vagy akár 55 percnyi videoanyagot² az ultrakompakt és könnyű EN-EL15 lítium-ion akkumulátor egyetlen feltöltésével.

Teljes képes hordozhatóság: az elsőrendű ergonómia és a kis tömegű, időjárásálló, egy darabból álló fényképezőgépváz együttese valódi, teljes képes szabadságot nyújt. A mély markolat kézmérettől függetlenül biztonságos és stabil fogást kínál, így a gép akár hosszabb időn keresztül is kényelmesen, fáradás nélkül tartható.

Strapabíró és tartós: a tartós, időjárásálló vázzal védett Nikon D750 fényképezőgép bármilyen környezetben kész helytállni. A kevlár-szénszál kompozit záregységet 150 000 kioldási cikluson át teszteltük, az erős, egy darabból álló szerkezet pedig a fényképezőgép könnyű és tartós felépítését garantálja.

51 pontos Multi-CAM 3500FX AF-rendszer: látványos, teljes méretű pontosság. Konfigurálható 9 pontos, 21 pontos, illetve 51 pontos fedési beállításhoz, érzékenységének határa pedig -3 Fé (ISO 100, 20 °C). Gyors élességrögzítést és kibővített „Tárolás tájolás szerint” funkciót kínál. A középen található tizenöt kereszt típusú érzékelő kompatibilis az f/5,6 vagy nagyobb rekeszértékű AF NIKKOR objektívekkel, a 11 középső élességpont pedig f/8 rekeszértékkel működik.
 
Csoportos AF mező mód: vadonatúj „Csoportos AF mező” mód, amellyel egy öt AF-pontból álló csoport áthelyezhető a kép különböző részeire, az egypontos AF-módhoz hasonlóan. Ez az új Csoportos AF mező mód nagy kontrasztú háttér előtt gyorsan és kiszámíthatatlanul mozgó témák megörökítésére szolgál, mint például labdarúgó mérkőzések esetén. Gyorsabb témaazonosítást nyújt, és lecsökkenti az automatikus élességállítás hibázási lehetőségét, amikor a játékosok mögött a háttérre állítaná az élességet.

Többterületű D-videó: a különböző viszonyok közötti videokészítés támogatása érdekében a D-videó közvetíthető minőségű videót kínál többféle képformátummal. A Nikon D750 fényképezőgép FX- és DX-formátumú teljes HD (1080p) videofelvételeket rögzít 50p/60p képkockasebességgel, figyelemre méltóan kevés képzajjal, moaréval és színhibával. A motoros rekeszt felvétel közben is vezérelheted, továbbá a fényképezőgép tiszta HDMI kimenetet is kínál, ráadásul a teljes felbontású videókat a fényképezőgépben és ezzel egyidejűleg egy külső felvevőeszközön is rögzíteni lehet.

Filmkészítési szabadság: teljes körűen szabályozható a felvételek beállítása videorögzítés közben. M módban történő videofelvétel során az érzékenységet ISO 100-tól egészen ISO 51 200 egyenértékig állíthatja, vagy rögzítheti az automatikus ISO-tartomány maximális ISO érzékenységét (minimum ISO 200). A Nikon 3D zajcsökkentése visszaszorítja a véletlen zajt, a torzítást és a vibrálást a nagy érzékenység mellett készített felvételeken. A „Zebra” mód (Csúcsfénykijelzés) pontosan megmutatja a fényképezőgép monitorán a beégett területeket.

Minőségi hangvezérlés: a hangfelvétel fejlett vezérlése nemcsak a hangminőséget javítja, a sokoldalúságot is növeli. Sztereó mikrofonbemenet és egy hangkimenet teszi lehetővé a hang elszigetelt finombeállítását akár felvétel előtt, akár felvétel közben. Kiválaszthatod a hangtartományt (széles/beszédhang), és csökkentheted a szélzajt a beépített mikrofon segítségével.

Széles dinamikatartomány (HDR): a gép két felvételt készít a kioldógomb egyszeri lenyomásakor, majd ezekből egyetlen, részletgazdag, nagy kontrasztú képet alkot.

Adattároló: két SD kártyanyílás a zökkenőmentes fotózás érdekében. Mindkét kártyafoglalat kompatibilis a nagy kapacitású SDXC- és UHS-I-kártyákkal.
Fényképezőgépen belüli időzített fényképezés funkció: sima expozíciós átmenetekkel rendelkező időzített fényképezést tesz lehetővé egyszerű menüműveletek révén. Az időzített felvételkészítés funkció segítségével előre meghatározott időközönként oldhatod ki a zárat. Az időzített fényképezéssel rögzített képeket videofájlként mentheted, és így a történéseket a valóságosnál 24 – 36 000-szer gyorsabban játszhatod vissza.

Korlátlan sorozatfelvétel: számtalan fényképet készíthetsz, és látványos fénycsóvás fotókat alkothat. Készíthet képeket sorozatfelvétel kioldási módban 4 másodperces vagy hosszabb záridővel, és a csúcsminőségű JPEG- vagy RAW-felvételek számának csak a memóriakártyák kapacitása és az akku élettartama szab határt. Az egyes exponálások közötti hihetetlenül rövid időnek köszönhetően a csillagok nyomvonalának összefűzésével, illetve a fénycsóvák szünetmentes összekötésével látványos képeket hozhatsz létre külső gyártók szoftvereivel.

Teljes Digitális Képalkotási Rendszer: a Nikon D750 fényképezőgép 24,3 megapixel felbontású érzékelőjének képességeit a NIKKOR objektívek széles választékával bontakoztatja ki igazán. Kivételesen nagy felbontó képességüknek köszönhetően a NIKKOR objektívek bármely területen dolgozó fotós igényeinek megfelelnek. A Nikon D750 fényképezőgép teljesen kompatibilis a Nikon piacvezető Kreatív Megvilágítási Rendszerével is, és sokféle vakuval képes együttműködni, így kreatív vakus fényképezésre nyílik mód akár a gépre szerelt, akár külön elhelyezett vakukkal.

Távoli működtetés: munkafolyamatát támogathatja profi vezeték nélküli vezérlésre és képátvitelre szolgáló tartozékokkal. A fényképezőgép beépített Wi-Fi funkciója, valamint a külön WMU alkalmazás¹ használatával távolról kioldhatod a fényképezőgépet egy intelligens eszköz segítségével. Vedd még jobban kezedbe az irányítást a vezeték nélküli üzemmódban történő fényképezésnél a WR-R10 vezeték nélküli jelvevő és a WR-T10 vezeték nélküli jeladó használatával, vagy vezéreld a fényképezőgép beállításait a WR-1 vezeték nélküli távvezérlővel. Az Ethernet- és vezeték nélküli LAN-csatlakozáshoz a külön megvásárolható UT-1 adatküldőt és a WT-5 vezeték nélkül jeladót kell csatlakoztatni.

Effektusok mód: leld örömöd a különféle speciális hatásokban, vagy használd a Motívumprogram módokat különleges helyzetekben és helyeken. A speciális hatások fényképekre és videofelvételekre is alkalmazhatók. Megtalálható köztük például a Kiválasztott szín, a Színes vázlat, a Miniatűr hatás és az Éjszakai mód. Megtekintheted a kiválasztott hatás eredményének előnézetét, és erősségét menet közben módosíthod.
   
   


A doboz tartalma:

  • DK-21 gumi szemkagyló,
  • BF-1B vázsapka,
  • EN-EL15 lítium-ion akkumulátor érintkezőfedéllel,
  • MH-25a akkutöltő,
  • DK-5 keresősapka,
  • UC-E17 USB-kábel,
  • AN-DC14 hord szíj,
  • ViewNX 2 telepítő

A Wireless Mobile Utility az iOS™ és Android™ operációs rendszerű intelligens eszközökkel kompatibilis, és ingyenesen letölthető a Google Play™ vagy az Apple App Store™ áruházból. Az Android, a Google, a Google Play, a YouTube és az egyéb jegyek a Google Inc. védjegyei.

Teljes leírás

Specifikációk

Kép
Cikkszám
642696
Gyártó
NIKON
Optika
Effektív pixelszám
24,2 megapixel
Képstabilizátor
Objektívtől függ
Valós pixelszám
25 megapixel
Szenzor típusa
CMOS
Kereső
\tvan (pentaprizmás ~100% lefedettség, 0,92x nagyítás)
Szenzor mérete
35,9 x 24 mm
Sorozatfelvétel
igen (max. 6,5 kép/mp)
Filmfelvétel
hanggal együtt, 1920 x 1080, 30, 1920 x 1080, 60, 1920 x 1080, 50
Tömörítetlen formátum
RAW
Kijelző
Zoom
objektívtől függ
zoom (35mm)
objektívtől függ
Digitális zoom
nincs
Manuális fókusz
van
Autofókusz
TTL 51-pontos AF (15 keresztszenzorral)
Macro
objektívtől függ
Rekesztartomány
objektívtől függ
Zársebesség-tartomány
1/4000 - 30 másodperc + B záridő
Fénymérés
szpot, középre súlyozott, 3D mátrix II
Rekesz-elõválasztás
van
Zársebesség-előválasztás
van
Általános
LCD
"3,2"" le és fel dönthető ( 921 000 pixel)"
Fénykép szabályozás
Memóriakártya-foglalat
SD, SDHC, SDXC, UHS-I
Kategória
tükörreflexes
Expozíciókompenzáció
± 5EV 1/3 vagy 1/2EV lépésköz
Távkioldó
WI-FI
Állványmenet
van
Önkioldó
2 másodperc, 5 másodperc, 10 másodperc, 20 másodperc
Burkolat anyaga
fémváz
Akkumulátor mérete
egyedi
Tartozékok
akkumulátor, akkumulátortöltő, vázsapka, USB kábel, vállszíj, CD-ROM, szemkagyló, használati útmutató, nézőkesapka
Súly
750g (akku és kártya nélkül)
Megjegyzés
magyar menü, beépített Wi-Fi vezérlő, profi fájlátvitelhez opcionális UT-1 eszköz, mikrofon és fejhalgató csatlakozó, élőkép (live view), EXPEED 4 processzor, HDMI kimenet, por- és cseppálló váz, opcionális GPS, dupla kártya foglalat, kb. 1230 kép egy akkutöltéssel
Operációs rendszer
Nincs
Egyedi akkumulátor típusa
Li-ion (EN-EL15)
Vaku
ISO értékek
100 - 12800 (1/3, 1/2,vagy 1 Fé lépésekben)(ISO50 és 51200-ra kiterjeszthető)
Fehéregyensúly
auto, kézi színhőmérséklet állítás, 12 előre beállított
Fehéregyensúly finomhangolás
van
Fő jellemzők
Beépített vaku
van
Külső vakupapucs
Van
Vaku opciók
automata, vakutiltás, vörösszem-hatás csökkentő, lassú szinkron, derítés, hosszú záridő
Memória
Szűrőméret
objektívtől függ
Csatlakozás
Belső memória
nincs
Videokimenet
van
USB
van
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /1 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2020. máj. 31.)

Nikon D750 DSLR kit (24-85mm VR objektívvel) 3 év garanciával [Bontott]
Nikon D750 DSLR kit (24-85mm VR objektívvel) 3 év garanciával [Bontott]

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Kiállított termékként számítottam pár karcra, stb, de semmi. Mint a "dobozos". Tökéletesen működik. Ár-érték arányban verhetetlen ajánlat volt.
Ami nem tetszik:
A vaku alatt valami kattog, de ez ilyen. Más gépeket is néztem, megvolt ugyanez a hang. Működésben nem okoz problémát, de furcsa.

Parádés gép. :)

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!