269 890 Ft

Hasonló elérhető termékek

Nikon D7500 DSLR váz [Bontott]

Bontott termék
4K UHD videófelvétel
8 cm képátlójú; dönthető, TFT LCD érintőkijelző

Nem kapható

269 890 Ft

Részletes leírás

Bontott

Felbontott, új termék eredeti csomagolásában, nem került még értékesítésre. Részletekért KATTINTS IDE!

Bolti kiállított termék.

​​​​​​

Nikon D7500 váz [Bontott] adatai:

 

Nikon D7500 fényképezőgép váz

 

Nikon D7500
Keresse az újat. Készítse el élete felvételét.

A tökéletes kép keresése bármerre elvezetheti Önt. Keresse fel a kívánt helyet a nagy teljesítményű, gyors, könnyen csatlakoztatható Nikon D7500-as géppel. Örökítse meg a Nikon D500 csúcsmodelltől örökölt DX-képminőséggel mindazt a szépséget, amire rátalál.

 


Keltse életre elképzeléseit! A D500 csúcsmodell képminősége.

Itt. Vagy ott. Sötétben vagy fénynél. Készítse el élete felvételét. 20,9 megapixeles, DX-formátumú érzékelő. EXPEED 5. 180 ezer képpontos RGB fénymérő-érzékelő.
 

Nikon D7500

A D7500 éles, nagy felbontású képeket készít, gazdag tónusátmenetekkel. Élvezni fogja a kivételesen pontos témafelismerést és a kimagasló teljesítményt, amelyet magas ISO-értékek mellett nyújt. Kedvére gyönyörködhet majd a 4K-/UHD-videofelvétel minőségében. Akár állóképeket, akár videókat készít, a beépített Picture Control rendszer segítségével könnyedén teheti meg egyéni kreatív stílusában.

 

Tegye fényessé az éjszakát. Lenyűgöző fényérzékenység.

Tökéletesség gyenge fényben is. A D7500 nem fél a sötétben: ISO 100 – 51 200, akár ISO 1 640 000-ig (egyenértékű) kiterjeszthetően.

 

Nikon D7500

 

Nikon D7500

A gyors EXPEED 5 képfeldolgozó rendszer figyelemre méltó képminőséget nyújt az ISO-tartományban. A finom zaj szintje jelentős mértékben csökken, és még a magas ISO-értékkel készített kivágott képek minősége sem romlik. A Hi 5 beállítás lehetővé teszi az ISO 1 640 000 (egyenértékű) tartományban történő fényképezést, és a legtöbbet hozza ki a rendelkezésre álló fényforrásokból.

 

 

Ragadja meg a részleteket. Fantasztikus témafelismerés.

Rögzítsen dinamikus kompozíciókat pontos expozícióval. 180 ezer képpontos RGB fénymérő-érzékelő és fejlett fényképezési helyzetfelismerő rendszer.

 

Nikon D7500

A fényképezőgép 180 ezer képpontos RGB fénymérő-érzékelője és fejlett fényképezési helyzetfelismerő rendszere együtt biztosítják, hogy sikerüljön a felvétel – még akkor is, ha kisebb vagy gyorsan mozgó téma is szerepel a fényképezendő jelenetben. Nagy kontrasztú körülmények között az új csúcsfényre súlyozott mérés a kép legfényesebb elemeit részesíti előnyben, és segít elkerülni a beégett csúcsfényeket tartalmazó képeket.

 

Éles képek. Rendkívüli AF-pontosság.

Bármiről is készít felvételt, az 51 pontos AF-rendszer nyomon követi a témát, majd ráállítja és azon tartja az élességet. Még akkor is, ha a hold fénye az egyetlen.

 

Nikon D7500

Az AF-rendszer 15 központi kereszt típusú érzékelőt tartalmaz, és mindig pontos, egészen a lenyűgöző –3 Fé értékig. Készíthet éles felvételeket éjszaka is anélkül, hogy további fényforrást kellene használnia. A Csoportos AF-mező mód továbbfejlesztett témaérzékelést és -követést biztosít olyan esetekben is, ahol a téma viszonylag kisméretű, és közel helyezkedik el nagy kontrasztú vagy zavaró háttérhez.

 

 

Igazi moziélmény. 4K-/UHD-videofelvétel.

Emelje videóit új szintre. Akár 30 képet rögzít másodpercenként, rendkívül nagy felbontás mellett.
 


Készítsen lenyűgöző, 4K/UHD felbontású és 30p sebességű felvételt vagy Full HD (1080p) felbontású videókat akár 50p/60p képkockasebességgel. A fényképezőgép tiszta HDMI-kimenetet kínál: tömörítetlen formátum küldhető át egy külső eszközre és a fényképezőgépben lévő SD memóriakártyára egyaránt. MP4 és AAC formátumban való rögzítés esetén a videó intelligens eszközök számára optimalizálható. A Nikon elektronikus rázkódáscsökkentése jelentős mértékben csökkenti a fényképezőgép bemozdulásának hatását a Full HD minőségű videók kézi rögzítése során.

 

Ne maradjon le a változásokról. Időzített videofelvétel.

Alakítsa az utcai jeleneteket és a napfelkeltéket drámai, felgyorsított sorozatokká a beépített időzített fényképezés és a 4K/UHD minőségű időzített videofelvétel funkciók segítségével.
 


Készítsen könnyedén 4K/UHD és Full HD minőségű időzített videókat a fényképezőgéppel. Az expozíciósimítás funkció csökkenti a nem kívánt vibráló hatást, amikor automatikus expozíciós módban fényképez, például rekesz-előválasztásos mód esetén.

 

A pillanat az Öné. 8 kép/mp sebességű sorozatfelvétel.

Találja meg a legjobb pillanatot még akkor is, ha az egy elmosódott felvétel része. Készítsen 50 NEF (RAW) vagy 100 JPEG képet egyetlen nagy sebességű sorozattal.

 

Nikon D7500 fényképezőgép váz 3 év garanciával

 

Soha ne maradjon le az események legfontosabb pillanatairól. Készítsen akár kb. 8 kép/mp sebességgel kb. 50 képet 14 bites veszteségmentesen tömörített RAW formátumban. Vagy készítsen akár 100 Nagy JPEG finom képet egyetlen nagy sebességű sorozattal. A sorozatfelvételek készítése folyamán a teljes AF-/AE-követésnek köszönhetően a pontosságot nem áldozza fel a sebesség oltárán.

 

Állítsa be a nézetet.
Dönthető képernyő és érintéses vezérlés.

A kalandos képek mindenütt ott vannak. Érintse meg a vékony, dönthető érintőképernyős kijelzőt, így beállíthatja az élességet, és magaslati nézőpontokból, izgalmas látószögekből fényképezhet.

 

Nikon D7500 fényképezőgép váz 3 év garanciával

 

 

Nikon D7500 fényképezőgép váz 3 év garanciával

A 8 cm-es dönthető monitor lehetővé teszi, hogy az AF és a kioldó funkciókat érintéses vezérléssel működtesse az Élő nézetben készülő felvételeknél. Továbbá a jól elhelyezett vezérlőtárcsa és választógomb segítségével könnyen módosíthatja a beállításokat fényképezés közben.

 

 

Legyen hű elképzeléseihez. Nagy felbontású optikai kereső.

Páratlan kép – akadályok nélkül. Lehetséges egy olyan optikai pentaprizmás keresővel, amely körülbelül 100%-os képfedést biztosít.

 

Nikon D7500 fényképezőgép váz 3 év garanciával

 

A kereső optikai rendszere hihetetlenül tiszta képet nyújt az objektíven keresztül. A napfény, a csillogás és a külső mozgások ki vannak zárva: amit lát, azt fogja viszontlátni a képen. És ha telefotó-objektívet használ, a kereső lehetővé teszi a fényképezési pozíció alkalmazását, amelynek köszönhetően stabilabban tudja tartani a fényképezőgépet.

 

Ossza meg az izgalmakat. SnapBridge.

Fényképezőgépe mindig legyen kapcsolatban okoseszközével a SnapBridge segítségével. Fényképezéskor szinkronizálja fotóit. Használja az okoseszközt távolról való fényképezéshez.
 


A Nikon SnapBridge lehetővé teszi, hogy a D7500 folyamatos kapcsolatban legyen okoseszközével a Bluetooth® low energy technológián¹ keresztül. Szinkronizálja fényképeit az eszközével elkészítésük pillanatában anélkül, hogy minden alkalommal újra kellene csatlakozni. A videókat bármikor továbbíthatja a fényképezőgépbe épített Wi-Fi®² kapcsolaton keresztül. A SnapBridge-csatlakozás azt is lehetővé teszi, hogy okoseszközével távolról fényképezzen.

 

Jusson tovább. A DX ereje.

Gyors, erős, és tele van energiával. A D7500 minden kihívásra készen áll.

 

Nikon D7500 fényképezőgép váz 3 év garanciával


A D7500 mély markolata olyan érzést nyújt, mintha a fényképezőgép a keze meghosszabbítása lenne. Hosszabb időn keresztül készíthet képeket az akkumulátor egyszeri feltöltése után. A nagy teljesítményű zárszerkezetet 150 000 cikluson keresztül teszteltük. A fényképezőgépváz időjárásálló, ezzel védi a gép elektronikáját a por és a vízcseppek okozta károktól.

 

Nikon D7500 fényképezőgép váz 3 év garanciával

Nikon D7500 fényképezőgép váz 3 év garanciával

Teljes leírás

Specifikációk

Kép
Cikkszám
639334
Gyártó
NIKON
Elem méret/típus
Akkumulátor
Optika
Effektív pixelszám
20,9 megapixel
Valós pixelszám
21,6 megapixel
Szenzor típusa
CMOS, DX
Kereső
van
Sorozatfelvétel
8 kép/ mp; 50 NEF (RAW) vagy 100 JPEG
Filmfelvétel
hanggal együtt, 4K támogatás, 3840 x 2160 (4K UHD): 30p (progresszív), 25p, 24p; 1920 x 1080: 60p, 50p, 30p, 25p, 24p; 1280 x 720: 60p, 50p. A képkockasebesség tényleges értéke a 60p, az 50p, a 30p, a 25p és a 24p beállításnál sorrendben: 59,94, 50, 29,97, 25 és 23,976 kép/mp; a magas minőség elérhető minden képméretnél, a normál minőség a 3840 × 2160 méret kivételével minden méretben elérhető
Tömörítetlen formátum
RAW, MOV (H.264)
Kijelző
Zoom
objektívtől függ
zoom (35mm)
objektívtől függ
Manuális fókusz
van
Autofókusz
Kotrasztérzékelő AF rendszer, Követő AF, Arcfelismerő AF, Egyszeri AF, 9, 21 vagy 51 élességpontos dinamikus AF-mező, 3D-követés, csoportos AF-mező, automatikus AF-mező
Macro
objektívtől függ
Rekesztartomány
Az elektronikus távolságmérő az f/5,6 vagy nagyobb maximális rekeszű objektívek esetén használható (az elektronikus távolságmérő támogatja az f/8 vagy nagyobb maximális rekeszű objektívek középső élességpontos rendszerét).
Zársebesség-tartomány
1/8000 - 30 másodperc
Fénymérés
mátrix, középre súlyozott, Csúcsfény, TTL fénymérési rendszer a körülbelül 180K (180 000) képpontos RGB-érzékelő használatával
Rekesz-elõválasztás
van
Zársebesség-előválasztás
van
Általános
LCD
Dönthető LCD érintőkijelző
Fénykép szabályozás
Memóriakártya-foglalat
SD, SDHC, SDXC
Objektív kompatibilitás
Nikon
Kategória
tükörreflexes
Expozíciókompenzáció
+/- 5 FÉ 1/2 vagy 1/3 FÉ lépésenként
Távkioldó
van
Állványmenet
van
Önkioldó
2 másodperc, 5 másodperc, 10 másodperc, 20 másodperc
Tartozékok
akkumulátor, akkumulátortöltő, objektívsapka, hordozószíj
Súly
Kb. 720 g, akkumulátorral és memóriakártyával, vázsapka nélkül; kb. 640 g (csak a fényképezőgépváz)
Megjegyzés
WiFi (vezeték nélküli LAN) szabványok, Bluetooth 4.1
Egyedi akkumulátor típusa
Nikon EN-EL15
Méret
Kb. 135,5 x 104 x 72,5 mm
Vaku
ISO értékek
Auto / ISO 100-51200 1/3 vagy 1/2 vagy 1 Fé lépésekben, akár ISO 1 640 000-ig (egyenértékű) kiterjeszthetően
Fehéregyensúly
kézi színhőmérséklet állítás, auto (2 mód), 12 előre beállított, 6 egyedi
Fehéregyensúly finomhangolás
van
Fő jellemzők
Beépített vaku
van
Külső vakupapucs
Nikon saru
Vaku opciók
automata, vaku expozíció kompenzáció, vakutiltás, vörösszem-hatás csökkentő, hosszú szinkron, derítés, hosszú záridő, nagy sebességű szinkron, Vaku be, Vaku ki, Lassú expozíció második redőnyre szinkronizált villantással
Memória
Szűrőméret
objektívtől függ
Videokimenet
van
USB
van
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!