5 290 Ft 5 990 Ft (11%)

Hasonló elérhető termékek

Gillette Fusion ProShield FlexBall férfi borotva + 4 db borotvabetét

Gillette Fusion ProShield FlexBall
Férfi borotva + 4 db borotvabetét
Minden Fusion borotvabetéttel használható

Részletes leírás »
5 290 Ft 5 990 Ft (11%)

Nem kapható

Részletes leírás

Gillette Fusion ProShield FlexBall férfi borotva + 4 db borotvabetét adatai:

  • A Gillette Fusion ProShield FlexBall férfi borotva a pengék előtti és utáni síkosítással megelőzi a bőrirritációt borotválkozás közben A tökéletes kényelem érdekében 5 precíziós pengével rendelkezik.
  • A Gillette legvékonyabb és legkifinomultabb pengéinek köszönhetően (az első 4 penge esetében, a ProShield borotvához hasonlóan) a ProGlide kevésbé húzza és rángatja a borostákat, mint a Fusion borotva.
  • A borotva hátoldalán precíziós nyíró is található, amely különösen hasznos például az orr alatti szegélyek vagy a barkó vonalainak kialakításánál.
  • A FlexBall technológiával rendelkező ProGlide borotva követi az arc kontúrvonalait, és az összes szőrszálat eltávolítja.
  • Egyetlen borotvafej akár egyhavi borotválkozási igényt is kielégít.
  • A Fusion ProShield borotva minden Fusion borotvabetéttel használható.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
564561
Gyártó
GILLETTE
Garancia
1 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /3 Értékelés
5 csillag
3
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!