1 999 Ft

 

Hasonló elérhető termékek

Skylanders Swap Force single Dune Bug(Multi)

Skylanders Swap Force alapjátékhoz
Dune Bug kiegészítő figura
Minden platformon használható

Nem kapható

1 999 Ft

Szállítás ennyiért?

 

Részletes leírás

Skylanders Swap Force single Dune Bug(Multi) adatai

 

Skylanders Swap Force alapjátékhoz Dune Bug kiegészítő figura. Mágia elementál. Minden platformon használható. Skylanders Trap Team alapjátékkal is használható. A Sklyanders harmadik epizódja direkt folytása a 2012-es Giants-nek és a 2011-es Spyro´s Adventure-nek. A játékmenet alapjául szintén a korábbi részek szolgálnak. A játékos a portál segítésével életre kelti a figurákat a virtuális világban. Ebben a részben a Skylanders (karakterek, azaz figurák) már képesek ugrani és megjelennek a Swap figurák. A 16 Swap figura két részből (felsőtest és lábból) áll. Ezeket 256 féle képpen kombinálhatjuk, melynek eredményeként nem csak a tulajdonságaikat egyesíthetjük, hanem az úgy nevezett osztályaikat is. A egyesített tulajdonságaiknak köszönhetően bejuthatnak elzárt, titkos pályarészekre és a harci képességeiket is kedvünkre kombinálhatjuk. A korábbi epizódokhoz gyűjtött figurák felhasználhatóak, sőt továbbfejleszthetőek lesznek - azaz újabb 5 szintet léphetnek. Az alapcsomagban új típusú erőportált van, hogy az új

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
433071
Gyártó
ACTIVISION

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!