1 799 Ft

 

Hasonló elérhető termékek

Skylanders Trap Team TRAPS LIFE(Multi) figura

Skylanders Trap Team alapjátékhoz
Élet Csapda
Minden platformon használható

Nem kapható

1 799 Ft

Szállítás ennyiért?

 

Részletes leírás

Skylanders Trap Team TRAPS LIFE(Multi) figura adatai:

 

Skylanders Trap Team alapjátékhoz Élet Csapda.A Skylanders játékok negyedik része a Trap Team. Ebben a verzióban a figurák mellett megjelennek a Csapdák, melyekkel a gazfickók csapdába ejthetőek és a jó oldalra állíthatóak. Ezzel a Csapdával az Élet elementálú gazfickók ejthetők rabul. A játékos a portál segítségével kelti életre a figurákat és erre helyezi a csapdákat is. Minden platformon használható. Skylanders Trap Team alapjátékkal játszható, az erőportált az alapjáték tartalmazza.

 

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
433255
Gyártó
ACTIVISION

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!