4 190 Ft

Hasonló elérhető termékek

Marcus Tullius Cicero - Cicero

1276 oldal
Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN: 9789639640313

Részletes leírás »
4 190 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Marcus Tullius Cicero - Marcus Tullius Cicero összes perbeszédei adatai:


Lectum Kiadó, 2010

1276 oldal
Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN: 9789639640313

A magyar irodalomtudomány évszázados adósságát törlesztik a fordítók és a Kalligram Kiadó, amikor Ciceró összes retorikaelméleti műveit magyar nyelven hozzáférhetővé teszik. Cicero hét retorikaelméleti munkájából négy magyarul még könyvformában sohasem jelent meg, pedig e négy között van Cicero két legfontosabb és az európai kultúrára legnagyobb hatást gyakorló műve: A feltalálásról és A szónokról. A feltalálásról az ókortól kezdve a középkoron át szinte napjainkig a retorikaoktatás egyik legfontosabb tankönyve volt, és a nagy nyugati nyelvekre számtalanszor lefordították.A szónokról pedig az európai kultúra alapkönyve, a sokoldalúan művelt közéleti ember, a tökéletes szónok eszményképének megtestesítője, s egyben közvetítője.
 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
456130
Gyártó
Pesti Kalligram Kft
Garancia
nincs
Könyv témája
Filozófia

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!