6 605 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Kis Károly - Általános geofizikai alapismeretek

ELTE Eötvös Kiadó, 2007420 oldalISBN: 9634635423

Részletes leírás »
6 605 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

A kötet az ELTE térképész szakos hallgatói számára tartott geofizika című tantárgy anyagát öleli fel. Ennek megfelelően az egyetemi tankönyvnek ajánlott kiadvány az általános geofizika három szakterületét foglalja magába: a szeizmológiát, a Föld alakját és nehézségi erőterét, valamint a földmágnességet. Az általános ismeretekhez kapcsolódóan a fejezetek rövid áttekintést adnak a hasznosítható nyersanyagok földtani kutatásáról, valamint a három szaktudomány történetéről is. Irodalomjegyzék egészíti ki.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
91773
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!