Állvány és kiegészítők (150)

Összesen: 150
Rendezés

Találatok: 150

Legnépszerűbb termékeink

Fényképezőgép állvány – ha imádsz fotózni és utazni

Nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni, hogy profi képeket készíthessünk – akár egy mobiltelefon is felveszi a verseny a népszerű fényképezőgép gyártók termékeivel. Azonban, ha precízen és kényelmesen szeretnénk fotózni, bizonyos kiegészítőket érdemes beszerezni. Ezekkel akkor is jó minőségű lesz a képanyagunk, ha csupán hobbiból kattintgatunk. A fotós állvány feladata roppant egyszerű: megtartja a gépet, amíg te elvégzed a szükséges beállításokat, vagy épp odaszaladsz az ünneplő családodhoz, hogy részese legyél a maradandó emlékeknek. Tökéletes természet- és épületfotók, portrék kerülnek ki a kezeid közül, ha a művelet közben stabilizálod a felszerelésed. Sok esetben egy jól megválasztott fényképezőgép állvány nélkül az elmosódó felületektől még a kiváló gyártmányú lencséd sem ment meg. Válassz a célnak megfelelő méretűt, ugyanis a lábak hosszától függetlenül egyik darab sem több 2-3 kg-nál. Szinte észre sem veszed, olyan könnyű – túrákhoz, nyaralásokhoz is csomagold el, mivel jobb fotókat készíthetsz a segítségével.

A fotós állványok egyre inkább személyre szabottak. Ha imádsz fotózni és utazni, keresd meg az igényeidnek megfelelő egyedi darabot az Extreme Digital kínálatából.

Ezért lesz jobb a fotó minősége fényképezőgép állvánnyal
A legjobb fotós állvány darab szinte mesterműnek számít. Egyszerűen szállíthatod, sőt, az összehajtható lábaknak köszönhetően néhány kivitelezést már a hátizsákod reteszében is elsüllyeszthetsz. Válassz egy mini, rövidebb darabot, vagy egy 1,5 m hosszúságút, az alumínium- és karbonszálas kialakítástól függetlenül egy valamiben biztos lehetsz: a fotós állvány stabilizálja a fényképezőgéped.

Kényelmesen és könnyedén készítheted el életed pillanatfelvételeit, mert a váratlan események sem mozdítják el a géped. Ha pedig neked sem kell folyton a tartásszögre összpontosítanod, a lényeges beállításokat szinte játszva végezheted el. A rossz fényviszonyok és kellemetlen körülmények nem fognak ki rajtad.

A fotós állványok legegyszerűbb változata, a monopod egyetlen lábból áll, és ezt rendkívül egyszerű összeszerelni. Azonban ugyanezt tudja a 3 lábú, tripod állvány is. Könnyen hordozható, ám sokkal stabilabb körülményeket kínál, legfőképp a lábak közötti merevítőnek köszönhetően. Egy háromlábú fényképezőgép tartó még az optikai kiegészítőkkel felszerelt gépedet is gond nélkül kezeli, akár 7 kg súllyal is elbírhat. A széles kínálatban elsősorban a személyes igényeid határozzák meg a választást. Lehet egy alacsonyabb árkategóriás állvány is hatékony, ám valószínűleg a profi elvárásaidat csak egy extrákkal ellátott, jól felszerelt darab elégíti ki.

Fotós állvány profiknak
Néhány éve még alaptételnek számított, hogy jobb képminőséget csak nehezebb állvánnyal érhetünk el. Ma már a kínálatban számos olyan darabbal találkozhatunk, amely maximális merevséget kínál, mégsem több 1,5 kg-nál. Emelj meg egy 100%-ban karbonszálas eszközt, megdöbbensz az érzésen. Ha a legtöbbet szeretnéd kihozni a pillanatból, egy profi kialakítású fotós állvány sosem hagy cserben. Extrém szögben elmozdítható oszlopok, rázkódás-csökkentő, magas terhelhetőség – ezekre lesz szükséged, ha fontos számodra a tökéletes fénykép.