Menetrögzítő kamera

Találatok: 13

Legnépszerűbb termékeink

Menetrögzítő kamera - Senki sem húzhat csőbe

A menetrögzítő kamera elsődleges célja, hogy rögzítse a forgalom eseményeit. Az eszköz lehetővé teszi, hogy a rögzített helyzetek segítsék a vitás közúti helyzetek megoldását, baleset esetén segít felderíteni a vétkes fél kilétét, de hangulatos úti videók is készíthetők a segítségével. A menetrögzítő kamerát tapadókoronggal, vagy tartókonzollal helyezhetjük el az autóban, és szélvédőn, valamint a műszerfalon is rögzíthetjük az eszközt.

Hogyan vásároljunk menetrögzítő kamerát?
Először gondoljuk végig, hogy mekkora összeget szánunk az eszközre, majd vizsgáljuk meg, milyen funkciókat várunk el egy ilyen kamerától. Gondoljuk át, hogy szükségünk van-e traffipax jelzőre, és hogy beépített, tölthető akkumulátoros gépet akarunk-e vásárolni.

Felbontás és felvételmódok
Döntsük el, milyen minőségű felvételeket akarunk készíteni! A legtöbb eszköz alkalmas HD vagy FULL HD minőségű videók elkészítésére, de kaphatóak már Extreme HD felbontással bíró menetrögzítő kamerák is. Minél nagyobb a kamera felbontása, annál jobb minőségű felvételeket készíthetünk. Ha éjszaka is szeretnénk felvételt készíteni, olyan eszközt válasszunk, amelyben van éjszaki mód!

Kamera mérete
A legtöbb menetrögzítő kamera mérete nem nagyobb, mint egy átlagos okostelefon, bár vannak egészen kisméretű, a visszapillantó tükörre helyezhető kamerák is. Érdemes olyan kamerát választani, ami nem takar túl sokat a szélvédőből, és az is előnyös, ha nem vonja magára a figyelmet az autón belül.

Kijelző
A kijelzővel rendelkező kamerák nagyobb helyet foglalnak el, és komplikáltabb lehet a rögzítésük. Ugyanakkor, különösen személyes célú videók készítésekor kifejezetten előny lehet, ha látjuk, amit rögzít az eszköz.

Vezérlés
Gombokkal vagy érintőkijelzőn keresztül szeretnénk kezelni a kamerát? Ha idegenkedünk az érintőkijelzőtől, akkor is megtalálhatjuk a megfelelő eszközt, hiszen a gombokkal vezérelhető menetrögzítő kamerákból is bőséges a választék.

GPS
Egyes menetrögzítők rendelkeznek beépített GPS- szel. Így rögzíthető a megtett útvonal, a sebesség, és a haladás iránya is. A GPS segítségével nyert adatok szinkronizálhatók a Google Térkép alkalmazásával.

Mozgásérzékelő
Az autó biztonságát szolgáló funkció. Ha a járművet ütés éri, vagy mozgásba lendül, amikor az autó parkol és a sofőr nincs jelen, a kamera automatikusan bekapcsol és rögzíti az eseményeket. Ezzel a funkcióval adatokat nyerhetünk az autó ellopásáról, illetve megrongálásról.

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

 

Extra Garancia Prémium

A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Ha töréskár biztosítást is szeretnél, akkor ezt a csomagot válaszd!