44 400 Ft

Lowepro Rover AW II fekete
lowepro-rover-aw-ii-fekete_f7129669.jpg

Lowepro Rover AW II fekete

Nagy kapacitású hátizsák
Külön rekesz a felszerelésnek
Időjárásálló huzat

Kifutott

44 400 Ft

Részletes leírásGreg Lowe gondolt egy nagyot
1967-ben Greg Lowe garázsában megszületett az elsõ Lowepro. Azóta eltelt több mint 40 év és a Lowepro már régóta egyet jelent a minõségi hordtáskák fogalmával. A Lowepro páratlan innovációja a fényképezéssel foglalkozók igényeit maximálisan kielégíti, kínálatában megtalálható az amatõr és a profi célokra szánt táskák széles választéka. A szélsõséges idõjárási viszonyok és az extreme felvételezési körülmények között fényképezõk számára a Lowepro nyújthat kellõ biztonságot ahhoz, hogy a drága felszerelés, munkaeszköz ne sérüljön.
A táskák tartósságát mi sem bizonyítja jobban mint a termékekre biztosított élettartam garancia.

E népszerû, két rakodó rekesszel ellátott hátizsák, most beépített, állítható, kipárnázott, CollarCut™ vállpánttal van felruházva. Továbbá szegycsont összeszorító pánt, kipárnázott deréköv, és opcionális SlipLock™ kelléktartók is a hátizsák tartozékai közé sorolhatók. Tárolja fényképezõgépét és kellékeit az alsó rekeszben, ruháját, pedig a felsõben. Vagy eltávolíthatja a középsõ választót, és egy térbe rakodhat (a kamera párnák kivételével együtt, tradicionális hátizsákként is használható). Külsõ gumikötél, összeszorító funkciót betöltve tovább fokozza a felszerelés stabilizálását, de extra rakodótérként is hasznavehetõ. All Weather Cover™, kihúzható háromlábúállvány-tartó, valamint hálós zsebek fokozzák e hátizsák hasznavehetõségét.
  • Hordképesség: nagyfilmes profi SLR, objektívvel (80-200mm f/2.8-ig felszerelve), további 2-4 optika és kellékek
  • Külsõ anyag: 600D TXP™ vízálló, szakadás gátló nejlon és 2000D ballistic nejlon
  • Fölső rész belső mérete: 28 x 14 x 28 cm
  • Alsó rész belső mérete: 28 x 14 x 25,5 cm
A képeken látható fényképezogépek és egyéb kiegészítok nem a táska részei, azok csak illusztrációként szolgálnak!
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
2123
Gyártó
LOWEPRO
Garancia
élettartam
Hordhatóság
Háton
Anyaga
Polytex
Zárható
Zippzár
Külső méret (H x M x Sz)
30 x 15 x 30 cm
Súly
nincs
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!