22 900 Ft

Vanguard Up-Rise II 34 táska, fekete
vanguard-up-rise-ii-34-taska-fekete_b29e026c.png

Vanguard Up-Rise II 34 táska, fekete

Garancia: Élettartam garancia
Két méret egyben
Lélegző hátfal anyag
Teljesen nyíló elülső rész

Raktáron

Raktáron
22 900 Ft

Részletes leírás


Ha nagy mennyiségű felszerelést szeretne kényelmesen és biztonságosan szállítani, ne keressen tovább. Elcsomagolna még egy hosszabb objektívet, vagy még egy vakut? Nem probléma! A hátizsák egy egyszerű cipzármozdulattal kibővíthető, hogy az igényeknek megfelelően tárolhassa a felszerelést, mégis biztonságban maradjon a beépített védőhabnak köszönhetően a bővítőrekeszben. Két méret egyben! Innovatív új csatok teszik lehetővé a hozzáférést a felszereléséhez egyetlen mozdulattal a gyors oldalsó hozzáféréssel. Csak össze kell nyomni a csatot, és húzni a nyitáshoz, majd pattintsa a felső részt az alapra a kinyitáshoz. Az UP-Rise II hátizsákok teljes hozzáférést nyújtanak a felszereléshez elölről, így minden eddiginél könnyebbé téve a teljes felszerelés csomagolását és a rendszerezését utazáshoz.

Tulajdonságok: 
  • 3 pontos kiegészítő hátpánt
  • Lélegző hátfal-anyag légáramlással a kényelmes szállításért
  • Esővédő mellékelve
  • Teljesen nyíló elülső rész
  • Gyártó: Vanguard
  • Szín: Fekete
  • Méret: 240 mm x 230 mm x 375 mm (külső)
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
362511
Gyártó
VANGUARD
Garancia
élettartam
Hordhatóság
Háton, Kézben
Anyaga
Polyester, Bársony
Zárható
Zippzár, Csat
Külső méret (H x M x Sz)
240 x 230 x 375 mm
Súly
930 g
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!