14 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Logitech RumblePad F710 Wireless vezeték nélküli gamepad

2,4GHz-es technológia
10 programozható gomb
2 analóg botkormány

Részletes leírás »
14 900 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Logitech RumblePad F710 Wireless vezeték nélküli gamepad

2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolattal működő PC-s játékvezérlő rezgőhatással, mely támogatja mind az új, XInput szabványú, mind a régebbi, DirectInput szabványú játékokat.

Nincsenek útban a zsinórok. A Logitech® Wireless Gamepad F710 hatékony, megbízható és vezeték nélküli 2,4 GHz-es kapcsolatot használ, a két rezgéskeltő motor pedig minden rázkódást, ütközést és robbanást hűen visszaad PC-játékaiban.

Nincsenek útban a zsinórok. A Logitech® Wireless Gamepad F710 hatékony, megbízható és vezeték nélküli 2,4 GHz-es kapcsolatot használ, a két rezgéskeltő motor pedig minden rázkódást, ütközést és robbanást hűen visszaad. A többféle módbeállítás a jól ismert konzol stílusú játékélményt hozza el PC-re, a lehető legtöbb játékhoz nyújtva támogatást. A Profiler szoftverrel testre szabhatja a játékvezérlőt billentyűzet és egér szimulálására. A klasszikus vezérlőkiosztás nem igényel újratanulást. A D-pad egyedülálló, szabad mozgású kialakításának köszönhetően jobban érzékeli a gyors irányváltásokat. A még kényelmesebb játékot a gumi fogófelület szolgálja.


Tulajdonságok :
  • A 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolat olyan Nano vevőegységet használ, amely elég kicsi ahhoz, hogy a számítógép USB-portjába hagyhassa, akár hordozható számítógép esetén is. A vezeték nélküli kapcsolat gyors adatátvitelt, illetve gyakorlatilag késedelem-, szünet- és interferenciamentes kapcsolatot biztosít.
  • A széleskörű játéktámogatást nyújtó Logitech® Wireless Gamepad F710 egyszerűen beállítható és használható bármely játékkal - a régi kedvencektől a mai legnagyobb címekig.
  • A Profiler szoftver segítségével, a Logitech® Wireless Gamepad F710 beprogramozható billentyűzet és egér parancsok szimulálására is, így a játékvezérlőket nem támogató játékok is irányíthatóak vele.
  • A két rezgéskeltő motor révén minden rázkódást, ütközést és robbanást valóságosként élhet meg, így minden eddiginél jobban elmerülhet a szolgáltatást támogató játékokban.
  • Ismerős, a játékkonzolokéval pontosan megegyező gombkiosztás, melynek használatát nem szükséges újra megszoknia.


Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
69699
Gyártó
LOGITECH
Garancia
2 éves
Csatlakozó
vezeték nélküli
Szín
ezüst

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /1 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2012. jan. 31.)

Logitech RumblePad F710 Wireless vezeték nélküli gamepad
Logitech RumblePad F710 Wireless vezeték nélküli gamepad

1 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
vezeték nélküli, programozható, minden játékkal 100%-ig kompatibilis
Ami nem tetszik:
A vevő egysége nem a szabvány Logitech Unifying.

Legjobb gamepad, igazi Logitech minőség. Vezeték nélküli működés, nagyon hosszú elem élettartam (fél éve vettem és még nem merült le pedig használom), ha nem használod 10-15 perc után automatikusan kikapcsol, tehát nincsen rajta külön be és kikapcsoló gomb, ahogy megérinted bekapcsol, és ha nem nyúlsz hozzá magától ki is kapcsol. Minden játékkal 100%-ig kompatibilis, régi játékokkal is, a nagyon régiekhez van egy mód kapcsoló, ekkor a gombok programozhatóak egy külön szoftver segítségével, de én ezt még sose használtam. Játékok amikkel használtam: Batman Arkham Aylum, Arkham City, GTA 4, Driver San Fransisco. Split Second, Need for Speed Carbon, Hot Pursuit 2, Undercover. Az nagyon szimpatikus hogy rezeg is a cucc, de persze ez egy gombnyomással kikapcsolható. Semmilyen driver vagy telepítő nem kell hozzá, csatlakoztatod a vevőegységet a géphez, berakod az elemet a kontrollerbe és már telepíti is azt amit kell. (Windows 7 64 bit). A vevőegysége nano vevő (tehát az a nagyon pici cucc), de nem összekeverendő a Logitech Unifying vevőegységével (én azt hittem hogy az), mert nem az, tehát ha van ilyen Unifying vevőegységed azzal nem fogod tudni összeszinkronizálni, csak a gamepad saját vevőjével működik. Pedig formára mind a kettő megegyezik. A kontroller alján az elemek mellett van egy kis tároló oda tudod rakni a vevőegységet ha esetleg nem használod és igy biztosan nem hagyod el és mindig kéznél lesz. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki gamepad-et szeretne vásárolni, nagyon megéri az árát, és aki szemfülesebb 1-2 ezressel olcsóbban is talál. Garancia 2 év Logitech. A doboza sajnos nem nagy szám, sima átlátszó műanyag, erre kicsit lehettek volna igényesebbek is.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!