71 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

ASUS ROG Claymore Mechanikus gamer billentyűzet, magyar

Vezetékes USB Gamer billentyűzet
Multimédia- és Rendszervezérlő billentyűk
Személyre szabható háttérvilágítással

Részletes leírás »
71 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

ASUS ROG Claymore Mechanikus gamer billenytűzet, magyar adatai:

A világ első levehető számbillentyűzettel, Aura Sync technológiával és Cherry MX RGB RED kapcsolókkal rendelkező mechanikus játékbillentyűzete

Az ASUS ROG Claymore a világ első olyan RGB mechanikus gémerbillentyűzete, amelyhez levehető számbillentyű is tartozik, ezért játék közben rugalmas elhelyezési lehetőségeket kínál. Cherry MX RGB kapcsolói nagyon precíz és jó visszajelzést adó érzetet nyújtanak, az egyedileg programozható háttérvilágítású, Aura sync RGB LED technológiás billentyűk páratlan személyre szabási lehetőségeket nyújtanak. A billentyűzet "100% anti-ghosting" és "N-Key rollover" technológiával is rendelkezik (vagyis pergésmentes és akárhány billentyűleütés megjegyzésére képes), menet közben képes a makrók rögzítésére, és dedikált gyorsbillentyűi vannak az ASUS alaplapok hűtésének és túlhajtásának vezérlésére. ROG Claymore győzelemre segít a digitális csatamezőn.

 • Egyedi háttérvilágítású billentyűk Aura Sync RGB LED technológiával a határtalan személyre szabási lehetőségek biztosításához
 • Teljesen programozható gombok azonnali makrórögzítéssel
 • Hardcore játékosoknak fejlesztve, 100% anti-ghosting és N-key rollover (NKRO) technológia
 • Gyorsbillentyűk a ventilátorsebesség, a megvilágítás és a túlhajtás vezérléséhez (ASUS ROG alaplappal használva)
 • Saját belső memória a profilok mentéséhez menet közben, és intuitív ROG Armoury a megvilágítás, a billentyűk és a statisztikák beállításához
 • Strapabíró alumínium szerkezet tekervényes maja díszítéssel
 • Magyar kiosztású mechanikus billentyűzet
 • Cherry MX Red mechanikus kapcsolók
 • Bal és jobb oldalra egyárant felcsatlakoztatható, leválasztható numerikus rész
 • Harisnyázott kábel
 • Speciális csúszásmentes borítás, állítható magasság
 • Hordtáska

 

Asus Claymore

 

Az ASUS ROG Claymore a világ első olyan RGB mechanikus gémerbillentyűzete, amelyhez levehető számbillentyű is tartozik, ezért játék közben rugalmas elhelyezési lehetőségeket kínál. Cherry MX RGB kapcsolói nagyon precíz és jó visszajelzést adó érzetet nyújtanak, az egyedileg programozható háttérvilágítású, Aura sync RGB LED technológiás billentyűk páratlan személyre szabási lehetőségeket nyújtanak. A billentyűzet "100% anti-ghosting" és "N-Key rollover" technológiával is rendelkezik (vagyis pergésmentes és akárhány billentyűleütés megjegyzésére képes), menet közben képes a makrók rögzítésére, és dedikált gyorsbillentyűi vannak az ASUS alaplapok hűtésének és túlhajtásának vezérlésére. ROG Claymore győzelemre segít a digitális csatamezőn.

 

Játssz, ahogy csak akarsz!

A ROG Claymore levehető számbillentyűzete* a játék során másodlagos makróbillentyűzetként használható. Ezzel az egeret a domináns kezedben tarthatva a makrókat a másik kézzel kezelheted.
*A levehető billentyűblokk nem használható magában. Rá kell dugni a fő billentyűzet valamelyik oldalára.

 

Asus Claymore Numpad

ASUS Aura – Legyen világosság!

Gyújtsd ki az Aura fényeit és élvezd a ROG Claymore egyedileg személyre szabható háttérvilágítású gombjainak megbabonázó látványát; éld ki a kreativitásodat a 16 millió színnel. Az egyedi fényeffektusok akár össze is szinkronizálhatók az Aura-képes tartozékok egyre népesebb választékával.

Minden billentyűleütés számít

A ROG Claymore Cherry MX RGB Vörös kapcsolókkal, "100% anti-ghosting, illetve N-Key rollover" (NKRO) technológiával, teljesen programozható billentyűkkel és azonnali makrórögzítési lehetőséggel biztosítja, hogy mindig te legyél a nyerő. A német gyártmányú Cherry MX RGB kapcsolók kellemes tapintást, nagyon jól ézékelhető gombnyomást és páratlan, 50 millió leütéses strapabírást kínálnak.

Anti-ghosting with N-Key rollover

A ROG Claymore "100% anti-ghosting", illetve N-Key rollover technológiával is rendelkezik, vagyis pergésmentes és akárhány billentyűleütés érzékelésére képes, függetlenül attól, hogy hány másik gombot nyomtunk meg mellé — vagyis minden sokgombos kombinációt naplóz.

Ismétlés gyorsítása

Az ismétlésgyorsítás arról ad információt, hogy egy billentyűt lenyomva tartva milyen gyorsan ismétlődik a betű. Az ismétlési sebesség hozzáállítható az éppen aktuális szituációhoz — használhatjuk például a gépeléshez az alapértelmezett értéket, és megnövelhetjük azt a gyorstüzeléshez.

Korlátlan személyre szabási lehetőségek

Akár hat felhasználói profilt is el lehet menteni a ROG Claymore beépített flash memóriájába, hogy bárhol használható legyen (5 egyedi és 1 alapértelmezett profil). Az intuitív ROG Armoury a billentyűk, a megvilágítás és a makrók beállítására használható. De akár még statisztikai adatokat is tud gyűjteni arról, hogy játék közben hány billentyűt nyomtál le.

Minden szinkronban

A ROG exkluzív Aura Sync lehetőségeket és további kiegészítő funkciókat is kínál, ha a ROG Claymore billentyűzetet ASUS ROG alaplapokkal, grafikus kártyákkal és hasonlókkal párosítják. A ROG Claymore gyorsbillentyűivel még az ASUS alaplapok ventilátorsebessége és a rendszer túlhajtása is vezérelhető.

 • Csatlakozás  Vezetékes, USB 2.0
 • Méret 360 x 145 x 45 mm
 • Tömeg 770 g kábellel

Tökéletes megvilágítás - szinkronban

Az Aura Sync messze tágabb lehetőségeket kínál az RGB megvilágítás beállításához, mint a bekattintható jelölőnégyzetek. Az összes Aura-képes terméknél egyetlen alkalmazásból vezérelhetők a LED-ek, ezzel tökéletes összhang teremthető a perifériák között. Az Aura lehetővé teszi az alaplap, a ROG Claymore és az egyre nagyobb számú Aura-képes termék fényeffektusainak szinkronizálását. Rengeteg LED-effektus közül választhatsz, a ROG Claymore háttérvilágítása még akár a CPU hőmérsékletére is reflektálhat.
*Az ASUS alaplap, grafikus kártya és ROG Claymore közötti szinkronizáláshoz a Sync szoftvernek működnie kell, és ezt egy Aura-funkciós alaplapról kell vezérelni. Az Aura szoftver letöltéséhez látogass el a saját Aura-funkciós alaplapod támogatási oldalára, és kattints a Meghajtók és eszközök, majd a Segédprogramok (Driver & Tools, Utilities) lehetőségre.
**Az Aura szinkronizáláshoz a ROG Claymore és csak a Spatha egér között egyszerűen nyomd le az Fn billentyűt, majd a ROG SYNC gyorsbillentyűt, ha a ROG Armoury aktív. A szinkronizálás kb. 10 másodpercig tart. Az Aura szinkronizálás a ROG Spatha egérrel csak vezetékes módban működik.

Hűtés és túlhajtás, egy kattintás, kész!

Élvezd ki a ROG Claymore és a ROG alaplapok közötti szinergiát az exkluzív gyorsbillentyűk segítségével! Ezekkel elindíthatod a rendszert, vezérelheted a ventilátor sebességét*, túlhajthatod a gépet és beléphetsz a BIOS-ba**.

*ROG Armoury és a Fan Xpert szoftver is kell hozzá. A Fan Xpert szoftvert töltsd le az alaplapod támogatási oldaláról.
**A KeyBot engedélyezése S5 módban: Csatlakoztasd a ROG Claymore kábelét a ROG alaplap direkt erre fenntartott USB-csatlakozójába, majd aktiváld a ROG Armoury és a KeyBot II szoftvert is.

Tartalom

 • 1 x Claymore Core billentyűzet, magyar kiosztás
 • 1 x USB kábel
 • 1 x ROG tartó
 • 2 x ROG logó matrica
 • Felhasználói kézikönyv
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
476854
Gyártó
ASUS
Garancia
2 éves
Típus
Vezetékes kivitel
Kiosztás
Magyar
Multimédiás lehetőségek
RGB háttérvilágítás, médiavezérlés, Multimédiás FN gyorsbillentyűk
Csatoló felület
USB
Kapcsoló típusa
Mechanikus
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!