69 900 Ft

Microsoft Xbox 360 Slim 250GB+ Gears of War 3 játék konzol
microsoft-xbox-360-slim-250gb-gears-of-war-3-jatek-konzol_6461cba1.jpg

Microsoft Xbox 360 Slim 250GB+ Gears of War 3 játék konzol

250GB kapacitás
Beépített Wi-Fi adapter
5.1es hangzáshoz külön optikai kimenet

Kifutott

69 900 Ft

Részletes leírás

Microsoft Xbox 360 Slim 250GB+ Gears of War 3 játék konzol

Gears of War 3 megjelenés: 2011. szeptember 20.

A megújult Xbox 360 immáron fényesen fekete elegáns házában több, a felhasználók számára kellemes és hasznos újítás is helyet kapott, a gép tökéletesen alkalmas nagyobb méretű fájlok tárolására, legyen az akár film, zene, a kedvenc játékodhoz tartozó DLC (letölthető tartalom), nincsenek határok a játékok merevlemezre másolása tekintetében sem!

A gép természetesen Kinect kompatibilis, különálló Kinect csatolófelülete bármikor lehetővé teszi az esetleges mozgásérzékelős kiegészítővel való bővítését, ezáltal a család szórakoztató és multimédiás központjává avanzsálódva, ezt nyújtja az Xbox 360 250Gb-os Slim változata.

Jellemzők

  • Xbox 360 hardver (kompatibilis: a támogatott Xbox játékokkal, Xbox 360 és Xbox 360 Kinect játékokkal)
  • 250 gb-os beépített merevlemez (játékok telepítése, demók, videók, mentések)
  • Beépített Wi-Fi adapter, a legjobb wireless internetkapcsolat eléréséért
  • DMI port, VGA port
  • 5 db USB Port
  • Teljeskörű NATAL kompatibilitás
  • 5.1es hangzáshoz külön optikai kimenet
  • Kompozit AV kábel
  • Xbox 360 vezetékes headset
  • Wireless Xbox 360 kontroller

Gears of War 3:

Nagyjából 18 hónappal az előző rész eseményei után járunk, a háború pedig még mindig teljes erővel tart. A csapat oszlopos tagja, Dom azonban már láthatóan belefáradt a csatákba, elsősorban azért, mert a felesége elvesztését még nem sikerült feldolgoznia. A delták életében ezért pont kapóra jött a friss erő, a szőke Anya képében, akiről azonban nem árt tudni, hogy nem is olyan rég még aktatologató volt, így a harcmezők világa szokatlan a számára.

A játékmenet egyik legnagyobb újítása -- az eddig megismert elemek csiszolása mellet -- a négy főt támogató kooperatív mód, melyben többek között Marcust, Domot, Cole-t és Bairdet irányíthatunk, illetve bemutatkozik a hordamód új változata, melyben a locust egységeket irányíthatunk, valamint pörgősebb lett a multiplayer és öt új fegyverrel bővült a felhozatal.


Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
160262
Gyártó
MICROSOFT
Platform
Xbox 360

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!