4 290 Ft

Fontos információ!

Az Extreme Digital számára fontos  a Vásárlóink és a Dolgozóink testi épsége, ezért tájékozódj weboldalunkon aktuális intézkedéseinkről! Naponta frissítjük!

Hasonló elérhető termékek

Finish All in 1 mosogatógép-tabletta 76 db

Kiszerelés: 76 db
Kétrétegű tabletta
6x erőteljes hatás

Részletes leírás »
4 290 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Finish All in 1 mosogatógép-tabletta 76 db

 

Finish All in 1 Mosogatógép-tabletta
Gyorsan feloldódó tisztítóerő és intenzív tisztítás

A Finish alaposan megtisztít minden edényt, ami csak az útjába kerül. Senki nem szeret mosogatni. Ezért találtuk fel a gépi mosogatási kategóriát a mosogatógép-gyártókkal karöltve még 1953-ban. Megszállottan szeretnénk az élet összes edényét elmosogatni, ezért folyamatosan újítunk, hogy ön a legjobb gépi mosogatási eredményeket kapja minden alkalommal.

A Finish All in 1 mosogatógép-tabletta a Powerball szuper hatékony formulájával mélyen tisztítja a legmakacsabb zsíros szennyeződéseket is.

A Finish All in 1 tabletták hatékonyan távolítják el az ételmaradékot az edényekről. A tabletta kétrétegű, amely fellazítja és eltávolítja az ételmaradékot az edényeiről. A tablettát külön a kompakt asztali mosogatógépekhez fejlesztették ki, kiváló választás a kisebb családoknak és lakásokhoz.
Egy szuperkoncentrátum tabletta elég egy teljes mosáshoz, rövid idő alatt tökéletes eredményt biztosít. Speciális összetételének köszönhetően a rövid mosogatási ciklus alatt is gyorsan feloldódik.

6x erőteljes hatás elsőrendű teljesítményünkért a tisztítás és ragyogás terén

  • Előáztató hatás
  • Erőteljes tisztítás
  • Elbánik a zsírral
  • Segít megelőzni a vízfoltokat
  • Vízkő elleni védelem a gépnek
  • Alacsony hőmérsékleten kifejtett hatás

Multifunkciós tabletta
Az egyedülálló multifunkciós tabletta tartalma

  • Kék réteg: Előáztatás és fellazítás
  • Fehér réteg: Tökéletes tisztítási eredmény
  • Powerball: A tablettát szupererővel tölti fel, hogy még az odaégett ételt is eltávolíthassa.

Gyorsan feloldódó tabletta
A Finish All in 1 tabletták a rövid mosogatóciklusokban is hatékonyak, így időt és pénzt spórolnak Önnek.

Használati utasítás
Csomagolja ki a tablettát és tegye a mosogatógép adagoló tartályába. Ha a tabletta nem fér bele, nézze meg a mosogatógép kézikönyvét vagy egyeztessen a mosogatógép gyártójával további tanácsért. A vízelvezető rendszereket nem károsítja. Rövid programok esetében a legjobb eredmény elérése érdekében helyezze a Finish tablettát a mosogatógép alsó részébe, a szűrő mellé. A Finish All in 1 mosogatógép-tabletta só funkcióval hatékonyan tisztít lágy és közepesen kemény vízben 21°dH vízkeménységi fokig. Ha a víz nagyon kemény, akkor a jobb hatás érdekében használjon Finish vízlágyító sót.

Ha a víz nagyon kemény, akkor a jobb hatás érdekében használjon Finish vízlágyító sót.

Tárolás
A tabletták minőségének megőrzése érdekében, használat után mindig zárja vissza a csomagot és tárolja hőtől és nedvességtől védett helyen. Minőségét megőrzi: gyártástól számított 2 évig.

Biztonsági figyelmeztetés
Ne nyelje le! Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz!
Gyermekek elől elzárandó!
Szembe ne jusson! Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel!

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

FIGYELEM:
Súlyos szemirritációt okoz. Szubtilizin-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Szemvédő/arcvédő használata kötelező.

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
532741
Gyártó
FINISH
Garancia
nincs
Típus
tabletta
Kiszerelés
76 db

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!