2 940 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Fodor Gábor Antal; Szentgyörgyiné Gyöngyösi Éva - Rajzoljunk CAD programokkal!

Info-Szakkönyv Bt., 2007256 oldalISBN: 9638700063

Részletes leírás »
2 940 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Ön most ismerkedik a CAD programok alapjaival, vagy meglévő tudását szeretné elmélyíteni? ECDL CAD modul, alapfokú vagy üzemeltetői AutoCad vizsgára készül? Érdeklődi a korszerű térbeli tervező programok iránt? Lapozzon bele könyvünkbe, amelynek példaanyagát úgy álítóttuk össze, hogy az olvasó könnyen elsajátíthassa az egyes Autodesk programok szerkesztési módszereit, és összehasonlíthassa a szemléletbeli különbségeket!
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
90914
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!