6 790 Ft

Hasonló elérhető termékek

Kikkerland Huckleberry szabadtüzes popcorn készítő

Szabadtüzes popcorn készítő
1 db
Gyártó: Kikkerland

Részletes leírás »
6 790 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Kikkerland Huckleberry szabadtüzes popcorn készítő jellemzői:

Pattogatott kukoricát tábortűz felett vagy kandallóban is lehet készíteni! A csavar segítségével rögzíts egy botot a készülékhez, adj 1 evőkanál olajat 2 evőkanál kukoicához, és nincs más dolgod, mint hallgatni a jól ismert pattogást. A doboz fedelét mindig óvatosan vedd le, mert ez a játék valójában nem játék, használatához felnőtt felügyelete szükséges!

Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
864182
Gyártó
KIKKERLAND
Garancia
1 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!