6 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Landmann grillámpa, 10 LED (16102)

3 db AA elemmel működik
ABS műanyagból készült
Méret: 7.5 × 26 × 3.5 cm

Részletes leírás »
6 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Meleg fehér fényű grillámpa 10 LED-del. Rácsavarozható a grill fedelének fogantyújára. ABS műanyagból készült. 360°-ban forgatható és 180°-ban dönthető. 3 db AA elemmel működik. Mérete 7.5 × 26 × 3.5 cm.

A Landmann hagyományos márka a társasági grillezés, tábortűz élményéhez. A termékeket kiváló minőségű kivitelezés, modern megjelenés és felhasználóbarát funkcionalitás jellemzi - már 1966 óta. A Landmann innovatív termékeivel új mércét állít fel, és ösztönzi a kerti kikapcsolódásra, grillezésre vágyókat. A cég az egyik vezetője a fenntartható fejlődés mozgalomnak Németországban, és a kezdetektől elkötelezte magát az FSC szabványok teljesítésére, melyek a Föld faállományának felelős kezelését biztosítják.

Landmann grillámpa, 10 Led (16102) adatai:
  • Grillámpa meleg fehér fénnyel
  • Fogantyúra csavarozható
  • Forgatható, dönthető lámpafej
  • 3 db AA elemmel működik
  • Méret: 7.5 × 26 × 3.5 cm
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
373659
Gyártó
LANDMANN
Garancia
2 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!