1 990 Ft 19 900,00 Ft / db

Hasonló elérhető termékek

Veet Easy Strip használatra kész hideggyanta szalagok érzékeny bőrre, arcra (20 db)

Hideggyanta szalagok
20 db
Érzékeny bőrre, arcra

Részletes leírás »
1 990 Ft 19 900,00 Ft / db

Nem kapható

Részletes leírás

Veet Easy Strip használatra kész hideggyanta szalagok érzékeny bőrre, arcra (20 db) adatai

Veet

Veet hideggyanta szalagok érzékeny bőrre mandula olajjal és E-vitaminnal,  20 db

 

Veet

 

  • Használatra kész hideggyanta szalagok és törlőkendők
  • Érzékeny bőrre
  • Mandula olajjal és E-vitaminnal
  • Lábra és testre
  • Akár 28 napos simaságot biztosít*
  • A legrövidebb szőrszálakat is eltávolítja**

 

*Klinikai tanulmány alapján, 30 nő részvételével, 2016.

**Legalább 1,5 mm hosszúságú szőrszálak

 

 

Veet

Doboz tartalma

  • 20 db gyantacsík
  • 2 db Perfect Finish törlőkendő

 

Nagyszerű eredményt érhet el 4 egyszerű lépésben

A Veet gyantacsíkok használata előtt kérjük, olvassa el figyelmesen a csomagoláson lévő óvintézkedéseket.

Veet

 

Veet

1. A szétválasztáshoz nem szükséges a csíkok összedörzsölése!

 

2. Óvatosan húzza szét a gyantacsíkokat a kifelé álló kerek fülek segítségével.
Vigyen fel egy gyantacsíkot a bőrére, a szőr növekedésének irányában. Dörzsölje meg néhányszor abban az irányban, amerre a szőr nő, így gondoskodva a gyanta megfelelő megtapadásáról.

Veet

 

Veet

3. Feszítse meg a bőrét. Fogja meg a fület, és amilyen gyorsan csak tudja rántsa le a gyantacsíkot a szőr növekedésének ellentétes irányban. A csíkot egyetlen gyors mozdulattal rántsa le, inkább a bőr közelében maradva, mint attól eltávolodva.

 

4. A gyantázást követően tisztítsa meg a bőrét az esetleges gyantamaradványoktól Perfect Finish törlőkendővel.

 

A gyantázás után előfordulhat, hogy a bőr enyhén bepirosodik. Ez természetes, hideg vízzel öblítse le a gyantázott felületet, hogy segítsen megnyugtatni a bőrt. Ha némi irritációt érez, ne vakarja a területet. Ehelyett inkább kezével finom nyomást gyakoroljon a bőrére. A kellemetlen érzésnek nem szabad sokáig tartania - ha mégis, keresse fel orvosát.

A Veet Easy-GelwaxTM hideggyanta szalagok előnyei

Veet

 

Élvezze az egyedi gél textúrát, az elbűvölő aromát és a gyönyörű színt

 

A gél textúra körbeöleli és megragadja a legrövidebb szőrszálakat (1,5 mm), nem a bőrét.  

 

A Veet Easy-Gelwax hideggyanta szalagok hosszan tartó simaságot biztosítanak

 

A Veet Easy-Gelwax hideggyanta szalagokat nem kell összedörzsölni a szétválasztáshoz, használata rendkívül egyszerű

       

Biztonsági figyelmeztetés

ÓVINTÉZKEDÉSEK:

Tartsa meg a külső csomagolást. Használat előtt olvassa el, majd tartsa be a használati utasításokat. Használható a lábakon, karon, hónaljon és bikinivonalon. NEM ALKALMAZHATÓ a fejen, arcon, szemen, orron, fülön, a végbélnyílás, a nemi szervek és mellbimbó környékén vagy bármely más testrészen. Ne használja visszéren, sebhelyeken, hegen, szemölcsön, anyajegyen, foltos, repedezett, kiütéses, irritált vagy napégette bőrön, vagy ha korábban a gyantára allergiás reakciója volt. A szőrtelenítések között mindig hagyjon legalább 72 órát eltelni. Amennyiben bőrbetegségben szenved vagy olyan gyógyszert szed/gyógykezelésben részesül, mely hatással lehet a bőrére, kérjük a termék használata előtt konzultáljon orvosával. A gyantázás nem javasolt időskorúaknak, cukorbetegeknek, vagy retinoid készítményeket szedő személyeknek. Ha korábban még nem gyantázott, javasoljuk, hogy a lábak szőrtelenítésével kezdje. A hónalj és a bikinivonal érzékeny területeire csak akkor térjen rá, ha már gyakorlatot szerzett. Használat előtt gondoskodjon róla, hogy bőre száraz, irritációtól, krémektől, olajoktól illetve illatszerektől mentes legyen. Minden egyes használat előtt VÉGEZZEN PRÓBÁT A KEZELENDŐ BŐRFELÜLET EGY KIS RÉSZÉN, a használati útmutatóban leírtak szerint. Amennyiben 24 óra elteltével nem tapasztalt kedvezőtlen elváltozást, folytathatja a termék használatát. Ha használat közben viszketést/csípést érez a bőrén, azonnal távolítsa el a terméket egy használt gyantacsík hátuljával, Perfect Finish törlőkendő vagy babaolaj segítségével, és hideg vízzel alaposan öblítse le. Ha az égető érzés nem múlik el, forduljon orvoshoz. Ne gyantázza egynél többször ugyanazt a területet. A bőr a használat után egy rövid ideig érzékenyebb lehet, ezért ne vakarja. Szőrtelenítés után azt ajánljuk, hogy a dezodorok vagy más illatosított termékek, barnítókrémek használata, úszás vagy napozás előtt várjon legalább 24 órát. Ha elfogyott a Perfect Finish törlőkendő, babaolajat is használhat. A gyanta eltávolítására ne használjon vizet, szappant vagy alkoholt. GYERMEKEKTŐL TÁVOL TARTANDÓ. Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, és a külső csomagolást az orvosnak meg kell mutatni. Kerülni kell a termék szembe jutását. Ha a termék a szembe kerül, bő vízzel öblítse ki és forduljon orvoshoz. A termék terhesség alatt is használható, azonban fokozott óvatosággal járjon el, mert hámsérülést okozhat. A megmaradt gyantacsíkokat hűvös, száraz helyen tárolja.

 

Válassza az Ön számára megfelelő Veet terméket

Veet

Veet

 

 

A Veetről:

A nők megbízhatónak találják világszerte. A Veet a szőrtelenítő termékek vezető márkaneve, hiszen már 80 éves tapasztalattal rendelkezünk a biztonságos és hatékony szőrtelenítő termékeink kifejlesztésében, melyeket több, mint 30 millió nő sikeresen használ világszerte.

 

Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
510913
Gyártó
VEET
Garancia
nincs

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!